Doktor çok önemli...Botoks hayati bir konudur bence tüm estetik ameliyatlardan önemli bir işlem...Bir doktora güvenip gidersiniz,eğer o şarlatansa,paragöz ise onun için işte o zaman yandınız.Dürüst bir doktor size gelin şunu yapayım dememeli,siz nerenizden şikayetçiyseniz onu söylemelisiniz..O da gerekli ya da gereksiz gibi önerilerde bulunup,şikayetçi olduğunuz fiziksel özelliğinizle ilgili fikrini söylemeli,size uzman gözüyle bilgi vermeli..Başınıza ne gibi olumsuzluklar gelebileceği ve riskler konusunda sıkılmadan size bilgi vermeli....Ben acı tecrübemden sonra bir doktor kadar bilgi sahibi oldum.Sze ailemin hesabından yazıyorum..Bir iki yıl önce botoksla ilgili çok acı tecrübeler yaşadım.Hiç araştırmadan,sırf reklamına kanıp bir doktora gittim,alın ve göz çevreme botoks yaptı ve önce çok başarılı geldi ve mutlu oldum inanılmaz genç ve diri bir görünüm elde ettim.Üstelik uykusuz kaldğım günlerde bile başım hiç ağrımamaya başladı,kimse botoksu anlamadı ve ben de hem gergin ve daha genç bir görünüm elde ettim hem de büyük moral kazandım Ama dr benim bilgisizliğimden faydalanarak onu arayıp ne zaman yenilemem gerek diye sorduğumda beni çağırdı ve gittiğimde üç ay bile dolmadan tekrar botoks yaptı yirmi gün sonra bir daha tekrarladı bunu neden yaptığını bile bilmiyorum ve yüz alt bölgemde bir küçüçük çukur vardı oraya da botoks yaptı yani yüzümün her tarafı botokslandı yamuldum yumuldum ağladım bittim botoksun etkisi geçene kadar kaymış bir yüzle dolaştım.Aşırı dozdan göz altlarım da şişti torbalar oluştu gençleşmedim yaşlandım etkisi geçince yüzümün alt kısmında botoks yaptığı yerlerde hiç olmayan çizgiler kırışıklıklar çıktı..Yani burun yanı ve burundan alt kısımlara botoks yerine dolgu düşünülmeli...Doktorunuzu iyi seçin şarlatanlara düşmeyin...botoks yanlış yapıldığında cinayettir sizi gençleştirmek yerine daha da yaşlandırır arkadaşlar..sık dozdan artık botoks ilk yapıldığı gibi tutmuyor...bunu da söylemeliyim...Botokslar arasında en az beş altı ay olmalı...güzelleşeyim derken eskisinden daha çok yaşlanmak ve yeni çizgilerle tanışmak gibi bir durum karşınıza çıkabilir..Ve sorunuza geleyim evet botoks sonrası göz altı torbası oluşabilir,Bende sık uygulama sonucu ve tabi aşırı dozdan oldu diye düşünüyorum...Bir daha mı tövbe