Botoks ve Dolgu için Öneriii!!!

ben botoks ,prp ve dolgumu plastik cerrahim Dr Selçuk Yazan à yaptırıyorum.Valla çok doğal yapıyor işinin ehli.Herkes sen de ne var bi güzellik var diyor işlemin ne olduğunu anlayamiuorlar :))
Merhaba bilgiler icin tesekkurler fotolariniz var mi oncesi sonrasi desifre etmiyim diyorsaniz ozelden atabilir misjniz el becerisi bizler icin nimet cunku:)
Prp de kit olarak ne kullaniyor bilgimiz olsun
Yeni ogrendim kitler degisiyormus, bir de fiyat bilgisi nedir paylasabilir misiniz aklimizda olsun
Dolgu ve botoksta hangi marka ve sizde kaliciligi ne kadar oldu o da onemli cunku
Teosyel kullaniosa dudagi ne kadara yapiyor bir bilginiz var mi tesekkurler

Kit kullanmıyor kendisi hazırlıyor. Yıllık bakım gibi hem saçına hem de yüzüme yılda 3 kez prp yaptırıyorum.
Kendisi hazirliyor kit kullanmıyor canım

Kayseri'de dolgu ve Botoks için Dr önerisi olan var mı. Ozelde yada devlette olabilir.lutfen yardım.

Dolgu prp gibi işlemlerimi Mehmet Akgün e yaptırıyorum Ankarada yaptırcak arkadaşlara öneririm.

bana da bugun doktororum fokuslu ultrason onderdi yas almaya basladıgın icin yuz cızgılerı asagı dogru kayar bunları yukarı kaldırmak gerekli dedi. yaptıran memnun olan va rmı?

bana da bugun doktororum fokuslu ultrason onderdi yas almaya basladıgın icin yuz cızgılerı asagı dogru kayar bunları yukarı kaldırmak gerekli dedi. yaptıran memnun olan va rmı?
Daha önceden bir akrabam yaptırmıştı.3 ay sonrasında etkisini tam anlamıyla görüyorsunuz. Kilo kaybından oluşan sarmaları bile toparlıyo görmüştüm. Kime gidiyorsunuz siz?

Merhaba.Benim için tek isim Dr. Nezih Karaca.Şuana kadar kendisine botoks dolgu göz altı dolgusu ve fraksyonel lazer işlemi yaptırdım. İleride ip asma yaptırmayi düşünüyorum.Size tüm samimiyetle söylüyorum (ki zaten yabancı olduğum için reklam da yapmama gerek yok) gerek doktor kabiliyeti gerek ince estetik anlayışı ve el becerisi gerek insanlık 10 numara bir insan ve doktor.Sayesinde benim için yaş geriye gidiyor.Yaptıracaksanız işin ehline yaptırın derim.İşlemlerden sonra çevremdekiler hep soruyorlar ne oldu çok güzelleşmişsin diye,yaşımı da söylemezsem kimse tahmin edemez.Hatta inanın ki ne yazsam azdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…