izmirde nereyi tavsiye ediyorsunuz
Kendisine meme konusunda ameliyat olmuştum (küçültme) Bir arkadaşım da benm vesilemle Eray Copcu'ya dolgu ve
prp yapmıştı, etkisi uzun ve çok doğal oldu. Meme konusunda uzman olmasına rağmen ciltte de iyi olduğunu deneyimledim ( prp ye daha bulaşmadım :) )
Dudak dolgusundan pek memnun kalmadım.Markasını söylemediği dolgu maddelerinden biri ile de denemiştik fakat teosyel kullanarak başka bir dr a uygulattığım kadar memnun kalmadım, çok çabuk söndü.
Kısacası dolgu ve botoks ta iyi olabileceğini düşünmekteyim, markaları araştırıp gidin derim kalıcılık vs açısından :),
Cemil Tugay'ın dolgu ve botoks la ilgili bir olumsuz vakasını görmüştüm bir arkadaşımda.. (Fakat burunda çok iyi idi.)
Ulvi Güner'in çok pahalı ama iyi bir dr olduğunu biliyorum fakat bir işlem yaptırmadım. Bir visite ücreti 280 TL olunca :) Ama endolifti de İzmir'de hatta Türkiyede iki dr dan başka yapan dr yok, o sebeple
estetik algısının iyi ve güvenilir olduğunu düşünmekteyim fakat fiyatları arasında ciddi farklar olduğunu düşünüyorum.
Nihat Dik var bazen geliyor kendisi..Biraz pahalı da olsa bir arkadaşımın yüzünü düzeltmişti kendisinin hayli pahalı fakat iyi olabileceğini düşünüyorum fakat bir örnek gördüm ve kız zaten epey güzeldi yanlış işlemi düzeltip bir tık iyileştirdi o şekilde..