Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nerden ogrendiniz bu bilgiyiMerhaba arkadaşlar. 3. Botoks uygulamamda botoks tutmamaya başladı. Vücudumun botoksa karşı antikor ürettiği için olduğunu öğrendim. Böyle bir sıkıntı yaşayan var mı acaba?
Merhaba burdan sizi de tanıdığımız çok iyi oldu. Hangi şehirde çalışıyorsunuz? Ozel doktor mu? Siz estetikle alakalı ne çok şeye şahit olmuşsunuzdur? Size sorular sormayı çok.isterim kabul ederseniz? Botoksla alakalı da neden bazi doktorlar botoksu açtığını göremiyoruz? Orda bir hile var mi? Bir keresinde tam bakacakken gözlerime pamuk koydular bilerek koyuldu bence ya da yanılıyorum ama öyle hissettim.10 yıldır plastik cerrahi ve dermatoloji hemşireliği yapıyorum ve bazı hastalarda maalesef botox tutmuyor bunun sebebi ve nedeni çok bilinmiyo genelde vücudun antikor üretmesiyle alakalı farklı uygulamalara yönelebilirsiniz botox etkisi yaratan cihazlar var
Bursada yaşıyorum evet özelde çalışıyorum normalde sulandırılır, botox dediğimiz şey botulinum denilen bakteridir yanınızda enjektöre çekilir sadece bir hile olduğunu düşünmüyorumMerhaba burdan sizi de tanıdığımız çok iyi oldu. Hangi şehirde çalışıyorsunuz? Ozel doktor mu? Siz estetikle alakalı ne çok şeye şahit olmuşsunuzdur? Size sorular sormayı çok.isterim kabul ederseniz? Botoksla alakalı da neden bazi doktorlar botoksu açtığını göremiyoruz? Orda bir hile var mi? Bir keresinde tam bakacakken gözlerime pamuk koydular bilerek koyuldu bence ya da yanılıyorum ama öyle hissettim.
Meme estetiğine şahit oldunuz mu?Bursada yaşıyorum evet özelde çalışıyorum normalde sulandırılır, botox dediğimiz şey botulinum denilen bakteridir yanınızda enjektöre çekilir sadece bir hile olduğunu düşünmüyorum
Merhabalar dolgu erittirme hakkında bilginiz var mı?Bursada yaşıyorum evet özelde çalışıyorum normalde sulandırılır, botox dediğimiz şey botulinum denilen bakteridir yanınızda enjektöre çekilir sadece bir hile olduğunu düşünmüyorum
Evet oldumMeme estetiğine şahit oldunuz mu?
Hyaluronidase diye eritici var onu kullanıyoruz anında eritiyorMerhabalar dolgu erittirme hakkında bilginiz var mı?
Peki bunun bir zararı var mı? Burada bir arkadaş kendi dokularının eridiğini yazmış. O yüzden çok korktum ben de erittirmek istiyorumHyaluronidase diye eritici var onu kullanıyoruz anında eritiyor
Ne diye geçiyorlar o cihazlar ki10 yıldır plastik cerrahi ve dermatoloji hemşireliği yapıyorum ve bazı hastalarda maalesef botox tutmuyor bunun sebebi ve nedeni çok bilinmiyo genelde vücudun antikor üretmesiyle alakalı farklı uygulamalara yönelebilirsiniz botox etkisi yaratan cihazlar var
Binlerce cihaz var iğnesiz botox falan yazın google çıkar mutlakaNe diye geçiyorlar o cihazlar ki
Yapan doktora bağlı dozunu iyi ayarlamalı ama kendi dokunuzu eritmez o kadar kullandık böyle bir şey görmedimPeki bunun bir zararı var mı? Burada bir arkadaş kendi dokularının eridiğini yazmış. O yüzden çok korktum ben de erittirmek istiyorum
Ah çok sevindim teşekkür ediyorumYapan doktora bağlı dozunu iyi ayarlamalı ama kendi dokunuzu eritmez o kadar kullandık böyle bir şey görmedim
Peki dolgudan ne kadar süre sonra erittirdiğimizin bir önemi var mı ?Yapan doktora bağlı dozunu iyi ayarlamalı ama kendi dokunuzu eritmez o kadar kullandık böyle bir şey görmedim
Hayır yok 1 saat önce bile yapılsa eritilebilirPeki dolgudan ne kadar süre sonra erittirdiğimizin bir önemi var mı ?