• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Botoks jel

karbeyaz

Guru
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2010
1.178
106
323
"Doktorum"dan, Pervin Bulgak botoks etkisinde jel(gece maskesi)'nin tarifini verdi.

Malzemeler;
2 çay kaşığı papatya yağı
1 çay kaşığı defne yağı
2 çay kaşığı lavanta yağı
2 çay kaşığı lahana yağı
1 çay kaşığı üzüm çekirdeği yağı
1 çay kaşığı kekik yağı
1-2 damla ısırgan yağı

Akşamları cildinizi temizledikten sonra. Göz çevresi hariç kaş arası dahil yüzünüze aşağıdan yukarıya doğru sürün.
Açık yaralara uygulamayın.
Sabaha kadar yüzünüzde bekletebilirsiniz..
Sabah soğuk suyla yıkayın.

Botoks etkisimi yapıyormuş bu tarif? buna benzer bi tarifi Ebru Şallıda vermişti 3tane yağ vardı hatırlayamadım yağları ama ben pek inanmıyorum bunların işe yarayacağına bide piyasada bu yağların hangisi hakikidir iyidir bilemiyorum sanki hepsi aynı kokuyor

Botoks etkisimi yapıyormuş bu tarif? buna benzer bi tarifi Ebru Şallıda vermişti 3tane yağ vardı hatırlayamadım yağları ama ben pek inanmıyorum bunların işe yarayacağına bide piyasada bu yağların hangisi hakikidir iyidir bilemiyorum sanki hepsi aynı kokuyor
gece serumu deniyor ama ebru şallı nın elinde belgesi yok ki o uydurma yagları öneriyor sende hemen inanıp denedin yani bu pervin hanım kozmetoloji eğitimi almış ister dene ister deneme

gece serumu deniyor ama ebru şallı nın elinde belgesi yok ki o uydurma yagları öneriyor sende hemen inanıp denedin yani bu pervin hanım kozmetoloji eğitimi almış ister dene ister deneme

Yoo neden inanıp deneyimki.Sadece o da vermişti bi tarif dedim

Back
X