• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Botoks dolgu ve tiziano yaptırdım

• Konu Sahibi Konu Sahibi edka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

edka

Guru
Kayıtlı Üye
23 Mart 2008
137
11
316
İstanbul
Heryıl botoks yaptırıyordum . Bu yıl buna dolgu da eklendi . Göz kenarı kaş ortası ve alnıma botoks yapıldı. Burundan dudak kenarına ve dudak kenarlarından çeneye uzayan çizgilere dolgu yapıldı . Çok harika oldu . Meğer o çizgiler nekadar çökük gösteriyormuş . Yanaklarıma tiziano adlı solüsyon yapıldı. 10 gün aralıkla üç seans yapılıyormuş . İnt. Baktım faydalı bişey. Yapılırken hiç duymadım gece biraz ağrıdı gibi. Sabah harika bir cilt. Salı günü ikinci seansa gideceğim. 35 yaş üstü bir ürünmüş tavsiye ederim . Bakalım dolgular ne kadar gidecek. Etkisi bitince hemen yaptıracağım. Kremlerle boşuna uğraşmayın benim gibi ortaya karışık bunları yaptırın derim kırk yaş üstü bayanlar . Görenler çok beğeniyor

Ben 57 yaşındayım dr burundan dudaga inen çizgilere dolgu sarkık göz kapaklarına ve çatık kas arasına botoks öneriyor sence bu yaşında faydası olurmu

ben daha once bir defa beş seans mezoliftin yaptırdım çokca faydasını gördüm diyemiyorum

Tabiki 57 yaş için de olur niye olmasın. Kartal estelaserıum ayten hn. Yaptırdım. Fiyatlar değişebilir . Botox dolgu miktarına göre fiyat verirler. Gidip görüşmekte fayda var.

Geçen hafta tiziano nun ikinci seansını da yaptırdım . Önümüzdeki hafta üçüncüyü yaptıracağım. Çok memnun kaldım . Tek başına tiziano nekadar ne yapar bilmiyorum çünkü botoks dolguda yaptırdım. Bu tiziano on gün arayla üç seans mış sonra bir yıl gidiyormuş . Kremide var. Sonrada kremiyle devam ederim diye düşünüyorum.

geçen hafta bende dudaklarıma botoks yaptırdım öncekine göre biraz daha dolgun oldu ama kimse botoks oldugunu anlamıyo çok memnun kaldım şimdi de sıra dolguya geldi önümüzdeki haftada bende burnumun kenarındaki çizgilere dolgu yaptırıcam dudaklarım şuan daha güzel duruyolar :))

geçen hafta bende dudaklarıma botoks yaptırdım öncekine göre biraz daha dolgun oldu ama kimse botoks oldugunu anlamıyo çok memnun kaldım şimdi de sıra dolguya geldi önümüzdeki haftada bende burnumun kenarındaki çizgilere dolgu yaptırıcam dudaklarım şuan daha güzel duruyolar :))

botoks dolgu değildir sadece kırışıkları açar yani dudaklarınızın botoksla dolgunlaşması mümkün değil

Back
X