• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Botoks artık tutmuyor

Dilanhzl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2
Puanlar
86
Botoksun hiçbir etkisini göremeyen, direnç geliştirmiş biri var mı? Xeomin, Bocouture, Dysport… hepsi denendi ama sonuç sıfır. Antikor geliştirenlerle tecrübeleri konuşmak isterim. Lütfen yazın. 🙏 #botoksdirenci #xeomin #bocouture #dysport #botoks

bircok yerde farkli markalar denedim gerek yurtici gerek yurtdisi, 2 yildir tutmuyor, antikor dediler 14 ay ara verdim yine tutmuyor.

masseter botoks ozellikle cok istiyorum, hem dis sikma hem de yuzum daha oval oluyor diye ama maalesef cozum bulamiyorum

Merhaba,ben de aynı sorundan muzdaribim. 3 yıl önce ilk botoksumu yaptırdım.Etkisini görmüştüm. 9 ay sonrasında yaptırdığım 2.botoks ve bundan 12 ay sonra yaptırdığım diğer botoks tutmadı. Dysport ilk kullandığım markaydı. Ondan sonra tekrar dysport yaptırıp tutmayınca 12 ay verip bocouture yüksek doz yaptırdığımda yine tutmadı. Ben de bir doktorum ve gittiğim kişiler yakınen tanıyıp güvendiğim hekimlerdi. Antikor geliştirdiğimi düşünüyoruz. Alternatif başka uygulamalar bakmaya başladım artık…

Bu konuda cok sıkayet okuyorum son zamanaçrda uzun yıllardır botoks yaptırıyorum oncelerı 6 ay kadar surerdı etkısı. Bazı doktorlara yaptırdıklarkm ıkı ay sonra uc ay tutmaya basladı. Hepsı farklı fsrklıydı. Benım tespıtım doktorlar dusuk doz yapıyor. Mrsela son gıttıgım doktor kontrol randevumda doz eklemesı gerekırken gerek yok dedı ama goz kenarlarıma barız ıhtıyac vardı ama yapmadı.

Back
X