Botaliss kırışık silici

mymelino

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2009
966
3
Botoliss İğnesiz Botoks İle Acıya Son!

* Kalıcı botoks etkisi yapan iğnesiz ve can yakmayan kırışıklık gidermeye yardımcı set.
* Botoliss, yüzde oluşan kırışıklıkların çözümü için bilimsel olarak geliştirilmiştir.
* Yenilikçi uygulama sistemi, kesik uçlu kozmetik kanül sayesinde ürünü her kırışıklığa hassasiyetle uygulamanıza olanak verir.
* Canınızı yakan yöntemler yerine, acı çekmeden kullanabileceginiz bir üründür.
* Kalıcı etkisi olan Botoliss ile daha canlı ve genç bir görünüme sahip olmak istemez misiniz ?
* 3 veya 4 kullanımın ardından, kırışıklık olan cilt bölgenizde gözle görülür bir değişim olduğunu, daha pürüzsüz ve canlı bir cilde sahip olduğunuzu kendiniz de rahatlıkla görebilirsiniz.
* Botoliss'i gece veya gündüz kullanabilirsiniz. Yoğun tedavi için hem gece hem de gündüz uygulayın.
* Botoliss'i kullanmak istediğiniz bölge iyice temizlenmiş ve kurulanmış olmalıdır.

Uygulama
* Şişenin plastik kapağını açın ve metal güvenlik kaplamasını çıkartın.
* Lastik tapayı çıkartın.
* Kozmetik aplikatörü şişeye sokarak beyazı geriye doğru çekerek aplikatörü az miktarda Botoliss’le doldurun.
* Ürünü her kırışıklığa hassasiyetle uygulamak için, piston üzerine yavaşça bastırarak Botoliss’i tedavi edilecek her kırışıklık oyuğunun içine çizgi şeklinde uygulayın.
* Botoliss tüm kırışıklıklara uygulandıktan sonra, ürünün etki etmesi için yaklaşık 10 dakika bekleyin. Bu süre sonunda, ürün cildinize tamamen nüfuz edene kadar parmaklarınızın ucuyla masaj yapın.
* Botoliss uygulamasından sonra istediğiniz nemlendirici veya besleyici kremi kullanabilirsiniz.

Önemli Not:
* Harici olarak kullanın
* Enjekte etmeyin
* Çocukların erişemeyeceği yerde saklayın
* Gözlerle temasından kaçının
* Botoliss şişesini serin, kuru bir yerde ve lastik tapası yerine sıkıca oturmuş olarak saklayın.

İçeriği:
* 1 adet 20-ml şişe içinde Botoliss
* 4 adet kesik uçlu kanüllü kozmetik aplikatör
* Made in Spain

damga

kullanan var mı?????

koskoca bir yalannnn hayatta hiç alakası yok hiçbir etkinliği yok ben kullandım onca para verdim koskoca bir hiç para tuzagı sakınnn ha sakınnn aldıgınız parmnıonda hayrını görmeyin inşallah

Arkadaşlar bu tip ürünlere çok kanmayın -nıvea, yves rocher,olay- gibi ürünleri bende kullandım etkisi tartışılır elbette.
Ben aloe vera ekmiştim onu alıp sürüyorum bazen daha tam büyümediği için çok kullanamıyorum, yumuşacık yapıyo cildi. İçindeki jeli kullanıyorum

koskoca bir yalannnn hayatta hiç alakası yok hiçbir etkinliği yok ben kullandım onca para verdim koskoca bir hiç para tuzagı sakınnn ha sakınnn aldıgınız parmnıonda hayrını görmeyin inşallah

siz hep bedduamı edersınızzzzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…