Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Botabella gögüs maskesini kullanan var mı?

9Mayis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2008
29
0
aranızda bu gögüs maskesini kullanan arkadaslar varsa lütfen yazsınlar..sonuclar nasıl kullanan arkadaslarımız bizimle paylassınlar....ayrıntıları bekliyorum teşekkürlerrr.....

ayy neden hiç kimse bakıyorda fikir üretmiyor yaaa bakıp geçmeyin biliyorsanız yada arkadaslarınızda yada akrabalarınızdan kullananlar varsa yazın paylasın lütfen yaaaaaaaaaaaa......

canımcım bu ne sinir fisfisfis demek ki bilmiyor bakan insanlar yerimseniben dur bakalim biraz sabret a.s.

ben biraz arastirma yaptim simdi, iceriginde :Limon, Papatya, Isırgan, Bitki Yağları ve Kil varmis... bu tarz bir maskeyi 1 ytlye kil alip sen de yapabilirsin canım... bilgin olsun... gerci gittigidiyor.comda 12ytl gibi bir sey ama eger almazsan oncelikle kendin yapmayi da dusunebilirsin :CüvCüv:

saol özge teşekkür ederim bende arastırıyorum ama kullananlarda varmı diye merak etmiyo değilim hani teşekkür ederim..

canım bu maske işittiğim kadarıyla gögüsleri dikleştiriyormus sarkmaları önlüyormus yani eskisi gibi güzel oluyormus ama ben kullnmadım bilmiorum soruyorum o yüzden kullanan varmı dogruysa alalım diye..malum 2 dogumdan sonra yenilenmek lazım ..

X