Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Bostancı ve civarında bebek bakıcısı arayan hanımlar buraya :)

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

cucuburcu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2011
47
0
96
Merhaba, Bostancı ve civarında referanslı olarak bebek-çocuk bakıcılığı yapmak istiytorum. Söylediğim gibi referanslarım var ve kurulan sağlam bağlar nedeniyle hala görüştüğüm aileler var :) Çocukların kendi yaşadığı ortamdan kopmalarını doğru bulmadığım için kendi evinizde olmak isterim. Fakat talebiniz olursa kendi evimde de bakabilirim. Sizxin yoksa bile çevrenizde ihtiyacı olan yakınlarınız olabilir. Aklınızda bulunmak istiyorum. Şimdiden teşekkürler

merhaba kızım 15 aylık şu an bir yardımcımız var fakat sağlık sebepleri yüzünden ayrılmak zorunda ilgilenen varsa görüşelim

Bostancı civarında oturuyorum.Şuan 3 aylık olan bebeğimiz için bakıcı arıyoruz.Haziranda işbaşı yapacağım.Daha önceden bebek bakımı tecrübeniz var mı?

Bostancı civarında oturuyorum.Şuan 3 aylık olan bebeğimiz için bakıcı arıyoruz.Haziranda işbaşı yapacağım.Daha önceden bebek bakımı tecrübeniz var mı?

mrb pendikte oturuyorum.uzun zamandır bebek bakıcılığı yapmaktayım.şu sıralar iş arıyorum.ilgilenirseniz mail adresim nazenik74@hotmail.com görüşmek üzere.

merhaba.iş arayışınız devam ediyormu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…