• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boşluktayım..

acrofobi

Miss you so much!
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2010
774
1
96
Uşak
çok kararsız kaldım bunları yazmak için..ama anlatabilceğim kimsenin olmadığını gördüm hayatımda... yazmak istedim.. içimi dökmek.. bi kaç tavsiye almak.beni rahatlatıcı şeyler duymaya bi dost omzunda ağlamaya ihtiyacım var belkide...
şöyle başliyim...

ben tek çocuğum.. annemle hiç dost gibi olamamış dertleşememiştik.. ne zaman üniversiteye gittim o zaman iyi oldu aramız.. ama ne fayda.. gitmiştim ben o evden artık.. en uzun kalma sürem yaz tatilleriydi.
arkadaşlarım vardı benim çok vardı hemde.. bir gün yalnızlık çekiceğimi hiç tahmin etmezdim.dershaneden okuldan liseden ordan burdan.. zamanında popülerdim ben. herkes bilirdi tanırdı beni.. herksle muhabbetimde çok iyiydi.. hep iyi niyetli ara düzeltici olan oldum ben.. herkes bunları söylerdi bana..liseden 2 tane dostum vardı en güvendiğim dediğim insanlar..hiç bi şeyimiz ayrı gitmedi bizim.yedik içtik birbirimizde kaldık herşey çok güzeldi ta ki üniversite sonuçlarına kadar...
ben ilk senemde tercih yapmamayı düşünmüştüm.diğer iki arkadaşımdan brinin puanı çok iyidi. istemediği bi yer istemediği bi bölüm olsada gitti. diğeri öylesine tercih yaptı ve tuttu..herkes üniversiteli oldum havasını atarken çok boşlukta kaldım. ek tercihlerde neresi olursa gidicem dedim.. çok aptalca bi tercih yaptım.. allahım beni cezalandırdı galiba..sonradan sonraya soğuduğum nefret ettiğim kabuslarım olan yere gittim...
ben havamı atmadım kimseye.. herkes birbirinden koptu..erkek arkadaşım oldu benim sonra.hala devam da eden ciddi bi ilişkim var.o biraz kıskanç olduğu için arkadal konusunda seçici olmamı istedi. önceleri tepki göstersemde sonradan artık liseli olmadığımı ve herkesle öyle gezemiyceğimi ciddi bi ilişkim olduğunu fark ettim.. çoğu insanla görüşmeyi kestim.. dostum dediğim o iki kız kaldı hayatımda ve bikaç görüştüğüm konuştuğum insanlar..bi elin parmağını geçmiycek kadar azdılar onlarda..
ama sonradan o iki kızla da aram bozuldu.. biri gittiği yerin delisi oldu sonradan sayko bi sevgili yaptı evden çıkmasına bile izin vermeyn.. onunla iletişimsizlikten koptuk.diğeride beni ve erkek arkadaşımı arkamdan vurdu.eski erkek arkadaşımı bana yeniden yamamaya kalktı! ve benim yüzüme haksızlık bu yaptığım onunla konuşmamam bile lazım derken sürekli benim muhabbetim benim konum döner olmuş..eskisi gibi samimi olmuşlar hemen.. kaç kez uyardım.yapma dedim. konuşma bunları dedim. haksızlık bu dedim..dinlemedi.. tavrımı koydum.. doğru düzgün konuşmadık. sonra kavga ettik olaylar sarpa sardı şimdi 2 düşmanız...önceleri çok üzülürdüm dert ederdim.. artık takmamaya başladım..
ama artık insanlarin beni bu iyi niyetimi kullandıklarını düşünüyorum ve elimden hiç bişey gelmiyo bana yardım edin!

üniversiteden ev arkadaşlarıma hep iyi niyetle yaklaşıyorum. ki normalde asabi bi insanım.. yeri geliyo gün aşırı yemeği bulaşığı ben yıkıyorum sırf nolcak diye..onlar ne derse uymaya çalıştım ses etmedim sorun çıkmasın diye. ama benim çoğu şeyim battı. ki bu konuda yapmacık olduğum bile düşünüldü iyi niyetim sorgulandı.sen gerçekten iyi misin rol mü yapıyosun bile dendi bana. nasıl üzüldüm. bunları duymayı hak etmeyen bi yapım var. çok çabuk kırılan ve üzülen.aynı zamanda boşveremeyipte dert eden...
evde çoğu zaman dışlandığımı hissediyorum 3 kız kalıyoruz biz.ne kdar kötü zamanlarımda ve son zamanlarda bana destek olsalarda işin içine ev muhabbeti girdi mi herkes kendi çıkarı derdine. 1 liralık tahta kaşık bile almaya aciziz..kimse kılını kıpırdatmıyo çok para gitcek diye.ben öyle bişeyleri çok çabuk söyeyiveren bi yapıda da değilim.. 1 kere söyledim zorla kırmadan biraz düzeldi gibi yeni dönemde ne olur bilmiyorum...
kendimi bi iş yaparken sürekli kullanılıyo hissediyorum artık..diğer arkadaşımın eline ulaşması gereken bi belge var şimdi. o gitmemiş. bunun yüzünden bana denmedik şey kalmadı. gitmemiş ya o. neden gitmemiş. neden böyle göndermedin. neden şöyle yapmadın...sürekli hesap sorar tarzda. sürekli iş yap tarzında..

inanın anlatabildiysem ne mutlu o kadar karışık duygular içindeyim ki... neler yazıcağımı bilemedim. çok yalnızım ve yardımlarınıza yazıcaklarınıza ihtiyacım var...
okuduğunuz için teşekkür ederim kızlar...yorumlarınızı bekliyorum..

Canım hiç üzülme.... Seni seven seninde sevdiğin güzel bir ilişkin var nasılsa...Seni ister iyi sansınlar isterlerse de farklı düşüncelere kapılsınlar aman seni zaten bilen insan biliyordur. Eminimki karşına sağlam dostluklar çıkacaktır ama güven meselesi önünde ... Zaten bu devirde güvenmek çok zor bak 2 dostum vardı demişssin şimdi nerdeler. İşte ben de çok fazla arkadaslıktan öteye gıtmem evet arkadasımdır destek olurum iyi gününde kötu gununde her zaman ama fazlasıla yaklaşmam insanlara...

Canım hiç üzülme.... Seni seven seninde sevdiğin güzel bir ilişkin var nasılsa...Seni ister iyi sansınlar isterlerse de farklı düşüncelere kapılsınlar aman seni zaten bilen insan biliyordur. Eminimki karşına sağlam dostluklar çıkacaktır ama güven meselesi önünde ... Zaten bu devirde güvenmek çok zor bak 2 dostum vardı demişssin şimdi nerdeler. İşte ben de çok fazla arkadaslıktan öteye gıtmem evet arkadasımdır destek olurum iyi gününde kötu gununde her zaman ama fazlasıla yaklaşmam insanlara...

evet canım haklısın.. teşekkür ederim yorumun için...
bende artık öyle davranıyorum insanlara. canım cicim olmuyorum asla. üniversitedekilere de öyle.. sabırlı davranıyorum sadece..
evet sevdiğim var ve sağolsun her sinirlerim bozulduğunda gözyaşlarım ve sümüğümü o çekiyo :) onunla da aynı memleketteniz ama üniversitelerimiz çok uzak birbirine. çok yalnız kalıyorum ben...
tek başıma eve çıkmak istiyorum aslında ama yapamam diye korkuyorum.. hem azcık ödlek biriyimdir hemde bi süre sonra çok sıkılırım diye düşünüyorum...mesafelide olsam iki çat pat konuşabildiğim insanlar var yinede şimdi...

evet canım haklısın.. teşekkür ederim yorumun için...
bende artık öyle davranıyorum insanlara. canım cicim olmuyorum asla. üniversitedekilere de öyle.. sabırlı davranıyorum sadece..
evet sevdiğim var ve sağolsun her sinirlerim bozulduğunda gözyaşlarım ve sümüğümü o çekiyo :) onunla da aynı memleketteniz ama üniversitelerimiz çok uzak birbirine. çok yalnız kalıyorum ben...
tek başıma eve çıkmak istiyorum aslında ama yapamam diye korkuyorum.. hem azcık ödlek biriyimdir hemde bi süre sonra çok sıkılırım diye düşünüyorum...mesafelide olsam iki çat pat konuşabildiğim insanlar var yinede şimdi...

Bence en dogrusunu yapıyorsun ben de iyi olurum ama öyle herbişeyimide anlatmam yani canım.. Bence eve çıkma konusunda biraz daha düşün çünkü biliyosun buyuk sorumluluk canım . Kaç yılın kaldı peki okulun bitmesine ?

Bence en dogrusunu yapıyorsun ben de iyi olurum ama öyle herbişeyimide anlatmam yani canım.. Bence eve çıkma konusunda biraz daha düşün çünkü biliyosun buyuk sorumluluk canım . Kaç yılın kaldı peki okulun bitmesine ?

biz şimdi zaten evde kalıyoruz 1 yıldır..okulumun bitmesine 2 yıl daha var..

Canım iyilik yap denize at, balık bilmezse halik bilir.
Sen takma kimseyi, gerçek bir dostun olsun tam olsun...
Umarım mutlu olursun.

bence sevgilinden destek al ne de olsa bu durumda en yakının o. anlaması lazım seni.
canım zaten tek destekçim o. sağolsun herşeyimde yanımda durdu herşeyimde destek oldu o bana... ama dediğim gibi okuduğumuz yerler çok uzak.. ben çok yalnız kalıyorum.. çok bıktım herşeyden..

Canım iyilik yap denize at, balık bilmezse halik bilir.
Sen takma kimseyi, gerçek bir dostun olsun tam olsun...
Umarım mutlu olursun.

artık gerçek bi dostta aramıyorum çünkü insanlardan o kadar çektim ki.. kendim gibi görüyorum içi dışı bir dediğim dostum dediğim insanlar bi çırpıda beni silip attı,beni sırtımdan vurdu..hepsi kendi çıkarları derdindeymiş onu anladım..arkadaşlık dostluk falan hevesmiş bitmiş..ne oldum delisi olmuş herkes..çok üzülüyorum gerçekten..
hele üniversitedeki ortamım .... ah ah... çok pişmanlık duyuyorum.. üstünden 3 sene geçti hala keşke tercih etmeseydim diyorum..

benim üniversite hallerime o kadar benziyorki?insanlara karşı iyilikle güleryüzle arabulucu dengeci tavırla yaklaşmak ama sonunda hep bişeylerin bana patlaması. sadece insanların işi yapılmış olsun diye yapılan fedakarlıkların bir süre sonra sanki görevin haline gelmesi.
ne kadar iyi görünürse görünsün aynı evde insanlar bir tuhaf oluyor, nasıl para hesapları döner,nasıl 2 kuruş eksik vermek için taklalar atılır hatırladıkça sinir oluyorum o kızlara.
bence sen kafana takma geç odana sevgilinle konuş,kitap oku vs vs,kızlarla çok fazla konuşma,arkadaşlığınız sadece ev arkadaşlığı düzeyinde kalsın kafan rahatlar. son yılımda öyle yaptım kafam acaip rahatlamıştı en azından.hiç arkadaşın olmasaki ne olur,kötü arkadaşın olacağına hiç olmasın.

benim üniversite hallerime o kadar benziyorki?insanlara karşı iyilikle güleryüzle arabulucu dengeci tavırla yaklaşmak ama sonunda hep bişeylerin bana patlaması. sadece insanların işi yapılmış olsun diye yapılan fedakarlıkların bir süre sonra sanki görevin haline gelmesi.
ne kadar iyi görünürse görünsün aynı evde insanlar bir tuhaf oluyor, nasıl para hesapları döner,nasıl 2 kuruş eksik vermek için taklalar atılır hatırladıkça sinir oluyorum o kızlara.
bence sen kafana takma geç odana sevgilinle konuş,kitap oku vs vs,kızlarla çok fazla konuşma,arkadaşlığınız sadece ev arkadaşlığı düzeyinde kalsın kafan rahatlar. son yılımda öyle yaptım kafam acaip rahatlamıştı en azından.hiç arkadaşın olmasaki ne olur,kötü arkadaşın olacağına hiç olmasın.

haklısın valla..gerçekten çok sinir bozucu herşey.aynen anlattığın gibi. 10 kuruşun hesabı yapılıyo ya! allahım be hiç düşünmem ama karşıma geçilip bana 15 kuruş borcun var dendiğini bilirim. allah aşkına ayıp yani böyle şeyler ya.sende öğrencisin paraya ihtiyacın var aynen benim gibi deniliyo sonra bide. ay muhtaç mıyız aciz miyiz anlamıyorum ben bu işi..
hiç kafa dengi arkadaşlarım yok yani...ben aslında ilk senemde yatay geçiş yapmayı düşünüyodum. uzaklaşmak memleketime biraz daha yakın bi yerde okumak istiyodum ama olmadı işte. tek hoca yüzünden 1 dersim askıda kaldı. hemde 1 puanla finalde çanda bıraktı beni :) düşünebiliyo musun nasıl yıkıldım. herşeyim bütün notlarım yüksek. düşürmemişim hiç ama gel gör biri yapıyo böyle kkkkkkkkkkkkkkkklik kalıyosun ortada dımdızlak.inşallah bu sene yine zorlıcam şartlarımı. hiç bişey için geç değil. odamdan çıkmam zaten ya net başında sizlere bişey yazarım yada ders çalışırım..bu sene biraz daha sıkmalıyım kendimi diyorum..

ahhh ahh ev arkadaşı mııı uzak olsun uzaakkk:)seni çok iyi anlayabiliyorum canım çok menfaatçi değişik tipler var malesef.okulunun bitmesine 2 sene varsa bence sen maddi durumunuz müsaitse tek başına bir ev tut yada yurtta kal derim.ben yaşadım aynı şeyi çünkü biliyorum ve ben ancak 1 sene dayanabildim ve şimdi tek yaşıyorum bu sene son senem.senin daha 2 senen varmış.o yüzden böyle tipleri hiiçç çekme:19:

ahhh ahh ev arkadaşı mııı uzak olsun uzaakkk:)seni çok iyi anlayabiliyorum canım çok menfaatçi değişik tipler var malesef.okulunun bitmesine 2 sene varsa bence sen maddi durumunuz müsaitse tek başına bir ev tut yada yurtta kal derim.ben yaşadım aynı şeyi çünkü biliyorum ve ben ancak 1 sene dayanabildim ve şimdi tek yaşıyorum bu sene son senem.senin daha 2 senen varmış.o yüzden böyle tipleri hiiçç çekme:19:

ayy artık bişeyleri düşünmekten sinirlerim öyle bozuluyoki. kendi düzenimide bozasım gelmiyo canım. orası benimde evim sonuçta. ve 3kişi ödediğimiz kira parasının resmen aynısı tek kişilik evler filan.çok pahalı :5: üstesinden gelemem.ailemde zorlanır.üzülmiyim diye daha mutlu oliyim diye yaparlar bunu ama zor olur.
tek başıma yaşayabilir miyim bilmiyorumda. herşey tek başına..ilk başlarda çok cazip geliyodu ama ben korkarım sıkılırım :2: ne biliyim.. çok sıkıldım vallahi.
herkes çok iyi anlaşıyo zannederdim ben. eve çıkmanlar f,lan böyle.neler hayal ederdim varya.ayy çok aptalmışım.çok mu aradım bu tipleri inan bilmiyorum.

Back