Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar merhbalar, bosh marka beyaz eşya kullananlar memnunlarmı acaba?arçelikten daha kalıteli olduğu söyleniyor.Mesela boshun fırını? nasıl merak ettim.
arkadaşlar merhbalar, bosh marka beyaz eşya kullananlar memnunlarmı acaba?arçelikten daha kalıteli olduğu söyleniyor.Mesela boshun fırını? nasıl merak ettim.
canım benim neredeyse bütün eşyalarım bosch. Fırınım var küçük memnunum ben. kek börek sorun değil.. arçelik fırın kullanmadım ama boschun ürünleri artık gerçekten kaliteli. tavsiye ederim. 7 ay önce düğünümde alınmıştı
kızlar bende bosch HGV74W320T fırın almayı düşünüyorum kullanan var mı aranızda nasıl pişiriyor.kek kurabiye börek filan.uzun süredir bekliyorum fırın almak için bu iyi gibi geldi.bu modeli kullanmasanız bile bosch kulanıpta memnun olan var mı aranızda
canım benim neredeyse bütün eşyalarım bosch. Fırınım var küçük memnunum ben. kek börek sorun değil.. arçelik fırın kullanmadım ama boschun ürünleri artık gerçekten kaliteli. tavsiye ederim. 7 ay önce düğünümde alınmıştı[/QUOTE
kullanan arkadaşlarım ürünmodellerini de yazsanız.Modeli hatırlamıyorsanız görüntüsünü tarifte edebilirsiniz :)
tüm beyaz eşyalarım bosch. kesinlikle çok kaliteli. Fırınımdan da çok memnunum, Çamaşır makineme ve buzdolabıma bayılıyorum zaten Tek memnun olmadığım bulaşık makinesi 3 proglamlı uygununu aldım fos çıktı maalesef yakın zamanda yine boschdan üst modelini alacağım çünkü üst modellerinden çok memnunum