Bosch'mu Siemens' mi kızlar

gizemsnk

Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2014
3
0
6
35
Kırklareli
Merhaba kızlar ben ceyizim için beyaz eşyayı alıp magazanın deposunda bekletmeyi düşünüyorum. En azından taksitle ödemeye zamanım var iken kendimide kasmadan bunları aradan çıkarmış olrum diye düşünüyorum. Sizden yardım istedğim konu 2 marka arasında kararsız kaldım bosch ve siemens. Coğu özelliği aynı baktıgım modellerinin ama fiyat konusunda bir hayli fark var acıkcası siemens daha pahalı. KAlite konusunda kullananlar ve alanlar varsa lütfen benide bilgilendirsinler. Karar vermeme yardım edin kızlar şimdiden hepiize teşekkürler.:34:

Evlenirken aynı tereddüte ben de düşmüştüm.İkisi de aynı fabrikada üretiliyor,aynı modeller demişlerdi ama neden fiyat farkı var dediğimde cevabını bulamadım. Açıkcası bir farkını göremedim ben. Bize düğün hediyesi olacaktı birisinden,ondan ben Siemens aldım ama kendim alacak olsam fazla para vermezdim:=) Bosch alırdım.

Merhaba,

Benim bütün eşyalarım bosch çok memnunum tavsiye ederim. Özellikle buzdolabı çok iyi..
Ama siemens nasıl bilmiyorum bende

Arkadaş da söylemiş, aynı fabrikanın ürünleri.
Özellikler de aynı oluyor sadece etiket farkı oluyor.
Ama fiyat farkı da boş yere değildir herhalde, belki malzeme kalitesi farklıdır.

Benim tüm beyaz eşyalarım ve ankastrelerim Siemens.
Ve çok memnunum, bi sorun yaşamadım 2 yıldır.
Servisi de çok iyi gerçekten.

Arkadaş da söylemiş, aynı fabrikanın ürünleri.
Özellikler de aynı oluyor sadece etiket farkı oluyor.
Ama fiyat farkı da boş yere değildir herhalde, belki malzeme kalitesi farklıdır.

Benim tüm beyaz eşyalarım ve ankastrelerim Siemens.
Ve çok memnunum, bi sorun yaşamadım 2 yıldır.
Servisi de çok iyi gerçekten.

Mesela Siemens servis kalitesi,hızı,ilgilenmeleri çok iyi,Bosch nasıldır bilemiyorum.Malzeme kalitesi farklı olabilir dediğiniz gibi.Yani o fiyat farkının vardır bir nedeni elbette.

Mesela Siemens servis kalitesi,hızı,ilgilenmeleri çok iyi,Bosch nasıldır bilemiyorum.Malzeme kalitesi farklı olabilir dediğiniz gibi.Yani o fiyat farkının vardır bir nedeni elbette.

O halde eğer bütçenizi çok sarsmıyorsa Siemens tercih edin.
Mesela toplamda ne kadar farkediyor fiyat olarak

Bosch servis kaliteside çok iyi, çok ilgililer ve aradığınızda hemen geliyorlar.

O halde eğer bütçenizi çok sarsmıyorsa Siemens tercih edin.
Mesela toplamda ne kadar farkediyor fiyat olarak

Bosch camasir ve bulasik makinasi ile siemensin ayni urunleri arasinda hemen hemen 800tl gibi bi fark vardi. Ilk etapta camasir ve bulasik makinasini almak istiyorum onlarda cok fazla degisim olmiycagini dusunuyorum acikcasi ve buzdolabi. Ama ankastre setimi son zamanda almam daha mantikli olucak gibime geliyor. Alirsam butun beyaz esyalarim bi marka olsun istiyorum. O nedenle iyi dusunup karar vermem lazim ama bendede o karar verme yetenegi malesefki yok detayciligim yuzunden😞

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bosch camasir ve bulasik makinasi ile siemensin ayni urunleri arasinda hemen hemen 800tl gibi bi fark vardi. Ilk etapta camasir ve bulasik makinasini almak istiyorum onlarda cok fazla degisim olmiycagini dusunuyorum acikcasi ve buzdolabi. Ama ankastre setimi son zamanda almam daha mantikli olucak gibime geliyor. Alirsam butun beyaz esyalarim bi marka olsun istiyorum. O nedenle iyi dusunup karar vermem lazim ama bendede o karar verme yetenegi malesefki yok detayciligim yuzunden😞

Yanî dediğim gibi bütçe meselesi. Boschtan da sorun çıkacağını sanmıyorum.
Ama kafam rahat olsun diyorsanız Siemens alın.

Bu arada şimdiden almanızı tavsiye etmem.
Modeller ne kadar da olsa değişiyor her yıl. Sonradan pişman olmayın.
İlla ki aradan çıksın diyorsanız para, altın ya da döviz biriktirin taksitler kadar

Bence de şimdiden almayın,her sene modeller değişiyor kampanyalar oluyor.O parayı biriktirin altın döviz bir yere yatırın.Bir de şöyle birşey var siz aldığınızda mı garanti süresi başlayacak,kullanmaya başlayınca mı onu sormanız lazım.Siz kullanana kadar boşuna garantisi gitmesin.

Bence de şimdiden almayın,her sene modeller değişiyor kampanyalar oluyor.O parayı biriktirin altın döviz bir yere yatırın.Bir de şöyle birşey var siz aldığınızda mı garanti süresi başlayacak,kullanmaya başlayınca mı onu sormanız lazım.Siz kullanana kadar boşuna garantisi gitmesin.

Evet haklisin o benimde bu zamana kadar aklima takilan konuydu acaba aldigimda sonradan begenmezsem bi ust modeli cikarsa gibisinden ama o zaman geldiginde olurda ust modelini istersem aradaki fiyat farkini sadece odeyip degisim yapabiliyorum. Kenara biseyler yinede koymaya calisiyorum ama acikcasi bu tarz seylerde taksit gibi bi imkanim varken o zaman nakit parami bunlara harcamak istemiyorum. Suan cok fazla engel yokken kendimi bi taksite baglamak daha mantigima yatiyor.

bosch kullanıyorum. memnunum. aynen sizin gibi aynı fabrika ürünü olduklarını duyduğumda fiyatı uygun olano tercih ettim.

servia konusunda da memnunum. istanbul da yaşıyorum. gerek telefon da gerek eve gelen teknik servis oldukça iyiydi.

💑💓

Merhaba kızlar ben ceyizim için beyaz eşyayı alıp magazanın deposunda bekletmeyi düşünüyorum. En azından taksitle ödemeye zamanım var iken kendimide kasmadan bunları aradan çıkarmış olrum diye düşünüyorum. Sizden yardım istedğim konu 2 marka arasında kararsız kaldım bosch ve siemens. Coğu özelliği aynı baktıgım modellerinin ama fiyat konusunda bir hayli fark var acıkcası siemens daha pahalı. KAlite konusunda kullananlar ve alanlar varsa lütfen benide bilgilendirsinler. Karar vermeme yardım edin kızlar şimdiden hepiize teşekkürler.:KK34:
2010 Tarihinde aldığım buzdolabım ile başım dertte. Kasım 2013 tarihinde buzlanma ve soğutmama arızası yaptım. 1 yıldır 4 kez evde, 1 kez serviste tamir görmesine hala düzelmedi. Siemens ne tamir edebiliyor ne de değiştirmeyi kabul ediyor. Kanuni yollardan hakkımı arayacağım ama kesinlikle buzdolabı olarak siemens önermiyor. Servis kalitesi, müşteri memnuniyeti yönünden sınıfta kaldılar. Ayrıca plastik aksamı ve dış boya kalitesi de son derece kötü.

Beyaz eşyalarımin ve kucuk ev aletlerimin hepsi bosch. Bulaşık, çamaşır makinesi, buzdolabı, süpürge, mini fırın, şarjlı süpürge, ekmek kizartma makinasi ve su an aklıma gelmeyenler. 5seneyi bitirdim. 6ya girdim bu aletlerle. Sadece tost makinası bozuldu gecen sene ben çalışan sıcak fırının üstünde muhafaza ettiğim icin. Onun dışında bulaşık makinasinin kapağını bi kere elimle kapatmadim. Hep ayagimin tersiyle tekmeleyerek:))) buzdolabı kapağını oturdugum yerden ittirerek falan. yani aletleri de böyle hunharca kullaniyorum. servis konusunda hicbir fikrim yok cunku adamlari bi kere aramadim. Hic ihtiyacim olmadi şükür. bu arada 3-4 kere tasindim. Bence adamlar yapmış.

tabıkı bosch derım arcalık buzdolabım dıger esyalrım bosch annemde de Vestel ve arcelık var ama kesınlıkle bosch farklı alman uretımı olanları alırsanız bıraz para verıp daha superr sımens ın heryerde servısı yo dıye bılıyorum ben

Ya kizlar ustunden cok gecmis ama su buz kirma sedi olayi nedir sikayetler okudum biraz buzdolabiyla ilgili

Back
X