• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bosch su sebilli buzdolabı kullananlar?

Miranda_

Guru
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2008
466
22
318
İstanbul
Arkadaşlar bosch un 2 adet çelik yüzey su sebilli buzdolabı var. biri kombi tipi diğeri klasik tip. kapak kısmında dış tarafta soğuk su sebili var. aranızda bunlardan kullanıp memnun kalmayan var mı. ben bunu almayı çok istiyorum da satıcı bi süre sonra sebilin damlattığını söyledi. sattığı 2 kişiden bu yönde şikayet almış. kullananlardan yorum rica ediyorum, bi an önce karar vermem lazım da

Bende su sebilli istiyordum ama pek önermiyor satıcılar.

Muhtemelen şikayet aldıkları içindir.

Bana da geçen gün satıcı çok kullanışlı olmadığını ve su deposunun gereksiz yer kapladığından bahsetti...

Ben vazgeçtim o yüzden. Ama çok güzel görünüyorlar gerçekten.

Bosh'un siyah camlı olanını almayı düşünüyorum şimdilik...

Bakalım,henüz karar veremedim.

Bende su sebilli istiyordum ama pek önermiyor satıcılar.

Muhtemelen şikayet aldıkları içindir.

Bana da geçen gün satıcı çok kullanışlı olmadığını ve su deposunun gereksiz yer kapladığından bahsetti...

Ben vazgeçtim o yüzden. Ama çok güzel görünüyorlar gerçekten.

Bosh'un siyah camlı olanını almayı düşünüyorum şimdilik...

Bakalım,henüz karar veremedim.

canım siyah camlı ilk kararımdı, alacaktım. ama çokk araştırdım. camı en ufak darbede patlıyomuş. hele ki kiracıysanız hiç düşünmeyin diyor satıcılar. bir satıcı teşhir sırasında durduk yerde patladığını bile görmüş. ben onların yalancısıyım. çok iyi araştır derim. görünüşü çok şık evet ama çok riskli.

su sebilli olan çok aklımda kaldı. boşa yer kaplamasını geçtim ama damlatıyo demeleri kafamı karıştırıyo. çok önceki serisi annemlerde var. yaklaşık 10 senedir kullanıyolar sanırım ama bu yeni üretimi kullanan hiç yok etrafımda

canım siyah camlı ilk kararımdı, alacaktım. ama çokk araştırdım. camı en ufak darbede patlıyomuş. hele ki kiracıysanız hiç düşünmeyin diyor satıcılar. bir satıcı teşhir sırasında durduk yerde patladığını bile görmüş. ben onların yalancısıyım. çok iyi araştır derim. görünüşü çok şık evet ama çok riskli.

su sebilli olan çok aklımda kaldı. boşa yer kaplamasını geçtim ama damlatıyo demeleri kafamı karıştırıyo. çok önceki serisi annemlerde var. yaklaşık 10 senedir kullanıyolar sanırım ama bu yeni üretimi kullanan hiç yok etrafımda

Alla alla çok şaşırdım...

Bizde defaatle sorduk satıcılara; çizilme,kırılma vs gibi durumlar olur mu diye taşınırken.

Satıcı 8mm cam hayatta birşey olmaz, hatta diğerleri çizilir bu çizilmez gibi laflar etti... :44:

Patlama oluyorsa eğer bu çok ciddi bir risk...

Aklım karıştı şimdi... :44:

Ondan önce aklımda inox su sebilli vardı, ama gözüm yemedi çünkü olumsuz geri bildirimler oluyormuş.

Açıkcası ben iyi bir marka,digital dereceli su sebilini ayrı almayı düşünüyorum artık.

Hem daha kullanışlı olur; hem sıcak/soğuk su olacağı için daha pratik olur diye düşünüyorum.

Eğer sizinde dediğiniz gibi cam riskli ise,büyük bir ihtimal o üründen de vazgeçerim.

Ama siyahı çok istemiştim...:2:

O zaman geriye tek bir seçenek kalıyor...

Buzluğu altta olan inox buzdolabı...:26:

Son düzenleme:
Alla alla çok şaşırdım...

Bizde defaatle sorduk satıcılara; çizilme,kırılma vs gibi durumlar olur mu diye taşınırken.

Satıcı 8mm cam hayatta birşey olmaz, hatta diğerleri çizilir bu çizilmez gibi laflar etti... :44:

Patlama oluyorsa eğer bu çok ciddi bir risk...

Aklım karıştı şimdi... :44:

Ondan önce aklımda inox su sebilli vardı, ama gözüm yemedi çünkü olumsuz geri bildirimler oluyormuş.

Açıkcası ben iyi bir marka,digital dereceli su sebilini ayrı almayı düşünüyorum artık.

Hem daha kullanışlı olur; hem sıcak/soğuk su olacağı için daha pratik olur diye düşünüyorum.

Eğer sizinde dediğiniz gibi cam riskli ise,büyük bir ihtimal o üründen de vazgeçerim.

Ama siyahı çok istemiştim...:2:

O zaman geriye tek bir seçenek kalıyor...

Buzluğu altta olan inox buzdolabı...:26:

valla canım gittiğimiz 4 bosch bayisinden 3 ü de patlıyo dedi. biri bu konuda bişey dedi mi onu hatırlayamadım. benim de elimde tek seçenek senin gibi buzluğu altta olan inox buzdolabı kaldı. ama aklım da önce siyah camlıda sonra da su sebillide kaldı :59:

Son düzenleme:
valla canım gittiğimiz 4 bosch bayisinden 3 ü de patlıyo dedi. biri bu konuda bişey dedi mi onu hatırlayamadım. benim de elimde tek seçenek senin gibi buzluğu altta olan inox buzdolabı kaldı. ama aklım da önce siyah camlıda sonra da su sebillide kaldı :59:

:9::9::9:
Al benden de o kadar...:9:
Hatta bugün almaya gidecektik...
Yine gideceğiz ama kimbilir ne alırım...

Aslında elektronik işi biraz şans işi.

Ama su sebili bozulursa/damlatırsa falan o güzelim buzdolabının hiçbir anlamı kalmaz.

Ay kafam çok karıştı...

Son düzenleme:
:9::9::9:
Al benden de o kadar...:9:
Hatta bugün almaya gidecektik...
Yine gideceğiz ama kimbilir ne alırım...

Aslında elektronik işi biraz şans işi.

Ama su sebili bozulursa/damlatırsa falan o güzelim buzdolabının hiçbir anlamı kalmaz.

Ay kafam çok karıştı...

evet yaa şans işii. birinde problem çıkarırken birinde çıkarmayabilir. ama aynı konuda bikaç şikayet gelince de sende de problem çıkarma ihtimali yüksek. canım neyi aldığını yaz buraya olur mu merak ettim:34:

Henüz siparişi vermedik sanıyorum siyah olanı alıyoruz.

Bayağı sorduk,satış danışmanlarına değil daha bilirkişilere danıştık.

Camın patlaması söz konusu kesinlikle değil diyorlar.

Hatta çok şaşırdılar böyle bir söz edilmesine...:44:

Sonuç olarak; siyaha karar verdim...:74:

canım hayırlı olsun. umarım problem yaşamazsın. ben bu riski almaya cesaret edemedim. güzel günlerde kullan inşallah

Sağol canım, dilerim sende güzel günlerde kullanırsın...

Karar vereceğin buzdolabını bana da bildir :34:

Sevgiler...

canım bugün aldık. inox su sebilsiz kombi tipi. su sebilli olan modeli bi yerde buldum, inceledim, su doldurma yeri çok da sağlam gelmedi bana, ittirme yeri. kırılcak gibi. benim gibi dikkatli olmayan biri zarar verebilir gibi geldi. o yüzden bozuldu mu bozulcak mı diye tedirgin olmıyım diye sebilsiz aldım ben de. pişman olmayacağım sanırım, yani umarım :)

canım bugün aldık. inox su sebilsiz kombi tipi. su sebilli olan modeli bi yerde buldum, inceledim, su doldurma yeri çok da sağlam gelmedi bana, ittirme yeri. kırılcak gibi. benim gibi dikkatli olmayan biri zarar verebilir gibi geldi. o yüzden bozuldu mu bozulcak mı diye tedirgin olmıyım diye sebilsiz aldım ben de. pişman olmayacağım sanırım, yani umarım :)

Güzel günlerde kullan canım...

Bana da aynı şekilde incelediğimde su doldurma yeri çok sağlam gelmemişti.

En iyisini yapmışsın, aslına bakarsan özellik olarak o seriler (kombiler) aynı.

Ben düşünmüyor değilim keşke seninkinden mi alsaymışım diye...Daha gelmeden tedirginlik yaşıyorum.

Umarım bende bir çizilme vs. yaşamam.

Hayırlı olsun... :80:

umarım yaşamazsın canım Allah korusun. Güzel günlerde kullan inşallah. Görüntü olarak kesinlikle mükemmel, umarım kullanımı da iyidir

Arkadaşlar bosch un 2 adet çelik yüzey su sebilli buzdolabı var. biri kombi tipi diğeri klasik tip. kapak kısmında dış tarafta soğuk su sebili var. aranızda bunlardan kullanıp memnun kalmayan var mı. ben bunu almayı çok istiyorum da satıcı bi süre sonra sebilin damlattığını söyledi. sattığı 2 kişiden bu yönde şikayet almış. kullananlardan yorum rica ediyorum, bi an önce karar vermem lazım da

Su sebili gereksiz bı dolap için.. içinin hacmini küçültüyo.. kışın su sebili kullanılmaz pek.

ya evet kışın kullanılmıyo ama yazın çok rahat oluyo. annemlerin evinde var, benim çok hoşuma gidiyodu, çokk hatta sürekli su içen biri olarak bana çok rahat geliyodu. sürekli dolabı açınca içersi de ısınıyo ya bana elektriğe de ii yönde katkısı olur gibime geliyo, dolabın içi sürekli ısı almadığı için. yer kaplamasından geçtim, çok yer kaplamıyo ama şimdiki modelindeki sebil eskisinde olduğu gibi sağlam değil malesef. o yüzden tercihimi sebilsizden yana kullandım

Back