canım siyah camlı ilk kararımdı, alacaktım. ama çokk araştırdım. camı en ufak darbede patlıyomuş. hele ki kiracıysanız hiç düşünmeyin diyor satıcılar. bir satıcı teşhir sırasında durduk yerde patladığını bile görmüş. ben onların yalancısıyım. çok iyi araştır derim. görünüşü çok şık evet ama çok riskli.
su sebilli olan çok aklımda kaldı. boşa yer kaplamasını geçtim ama damlatıyo demeleri kafamı karıştırıyo. çok önceki serisi annemlerde var. yaklaşık 10 senedir kullanıyolar sanırım ama bu yeni üretimi kullanan hiç yok etrafımda
Alla alla çok şaşırdım...
Bizde defaatle sorduk satıcılara; çizilme,kırılma vs gibi durumlar olur mu diye taşınırken.
Satıcı 8mm cam hayatta birşey olmaz, hatta diğerleri çizilir bu çizilmez gibi laflar etti... :44:
Patlama oluyorsa eğer bu çok ciddi bir risk...
Aklım karıştı şimdi... :44:
Ondan önce aklımda inox su sebilli vardı, ama gözüm yemedi çünkü olumsuz geri bildirimler oluyormuş.
Açıkcası ben iyi bir marka,digital dereceli su sebilini ayrı almayı düşünüyorum artık.
Hem daha kullanışlı olur; hem sıcak/soğuk su olacağı için daha pratik olur diye düşünüyorum.
Eğer sizinde dediğiniz gibi cam riskli ise,büyük bir ihtimal o üründen de vazgeçerim.
Ama siyahı çok istemiştim...:2:
O zaman geriye tek bir seçenek kalıyor...
Buzluğu altta olan inox buzdolabı...:26: