Çamaşır ve Kurutma Makineleri Bosch kurutma makinası kullanan,bilen... yorumlarınızı bekliyorum...

dlkmk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2013
1.203
1.168
248
Bosch çamaşır kurutma makinası almak istiyorum ama önce kullananlardan fikir edinmek istiyorum. Değeri yorumlarınızı bekliyorum..

Son düzenleme:
Aldım ve ben oldukça memnunum. İyiki bu iyiliği kendime yapmışım. Bazı kıyafetlerde çekme yaptığı oluyor ama giyemeyecek boyutta bi çekme yapmadı. Tavsiye ederim.

Merhaba ben de bir haftadir bosch camasir kurutma makinası kullanyorum 7.8 kere calistirdim ve cok memnun kaldim tavsiye ederim

Bu kurutma makinaları camasırı cok kırıştırıyor dıyorlarmiş. Ben de calıştıgım için pratik olacagını dusunuyorum evlenirken almak istiyorum?sizce nasıl?

Bosh wty 86800 . 2 hafta oldu alali 4, 5 kere kullandim cok memnun kaldim , 1 saatlik sentetikle programiyla hersey kuruyo, gomlekler 40 dk, cikinca hemen utuleyince utu cok kolay oldu. A++ faturaya cok biseyeklemez diye dusunuyoruz
Siddetle tavsiye ediyorum, buyukrahatlik

Pesin 2000tl ye aldik, kesinlikle deger :D:D:D:D

Bakayım netten biraz özelliklerine dedim wuuuww cok pahalı... Demekki bu beyaz esyalar belimizi bükecek

Aldım ve ben oldukça memnunum. İyiki bu iyiliği kendime yapmışım. Bazı kıyafetlerde çekme yaptığı oluyor ama giyemeyecek boyutta bi çekme yapmadı. Tavsiye ederim.

Hangi modelini kullanıyorsunuz?

Kurutmali olanlar eskiden kiristiriyormus. Ama artik modeller daha mükemmel ki kiristirma yapmiyormus. Bir de cok doldurmamaj gerek belki de. E gomlek dedigini zaten utulemek zorundayiz. Isterse kiristirmasin ama bu utuden kacabilecegimiz anlamina gelmiyor uffff

Back
X