herkese slm bayanlar bi kac ay icinde camasir makinasi almam gerekiyo almisken bu kez adam gibi bisey almak istiyorum favorim bosch was28762 lojixx bu makinayi kullanan varmi aranizda nasil kullanislimi ozellikleri mukemmel gibi gorunuyo ama kullanan cok daha iyi bilir lutfen yardim edin bana ........
Valla bizim evdede bosch var, 3 sene oluyo alalı. Eski değil, güzel bir makine. şuan tam modelini falan hatırlamıyorum.
Ama çok çok kötü yıkıyo. Beyazlar beyaz olmuyo, renklilerin üzerinde hep sabun bırakıyo, beyaz beyaz. sanki tozluymuş gibi duruyo makineden çıkanlar..
Ben bosch'un hiçbirşeyini tavsiye etmem size. Benimde çeyizlik makinem bosch, ama kullanmayacağım onu. Bir hata edip aldım.
Hakikaten bosch'un yeni ürünleri bence çok çok kötü.
aaaaaa ciddimi arkadasim yaa valla hicbiseye guven olmuyo simdilerde en iyisi diye aliyosun boyle cikiyo galiba bu beyaz esya tamamen sans isi bak simdi sogudum bosch dan yaaa
benim çamaşır makinem de bosh.Sadece yünlüler ayarını sevmiyorum.3 parçadan fazla oldu mu çamaşırların üzerinde deterjan kalıyor,beyaz beyaz.Ama diğer programlarında öyle bir sorun olmuyor.
Eskiden Arçelik ve Beko müdavimi olanlar kalite düşünce Bosch ve Siemens i tercih etmeye başladılar. Alacağınız makine en üst modellerden, ben bir ay evvel uzun araştırmalarım sonucu WAS24460 modelini aldım. Sizin model de ek olarak leke çıkarma fonkiyonu, yük ve deterjan miktarı tanıma fonksiyonu var ve 1400 devir. Bence harika bir makina.
Bosc ve Siemens alırken Alman üretimi olmalarına dikkat etmek gerekiyor. Bu Logixx ler Alman üretimidir ve en tavsiye edilen modelleridir.
biz evde bosh kullanıyoruz çok memnunuz. çeyizime de bosh almayı planlıyorum. arkadaşın dediği gibi alırken tamamen almanya da üretilen ürün almaya özen gösterin. 8 kg lık makinaların hepsi ithalmiş