bosch bulaşık makinası kullananlar lütfen cevap yazarmısınız?

modelini tam olarak bilmiyorm ama benmkide 5 programlı. 4 aydr kullanıyorm bende hemde sıklıkla çk memnunm verdiğimz paraya değdi.tavsiye ederm..

Mrb çoğu yerde bosh marka ürünleri beğeniyorlar.fakat buzdolabında bazıları çok memnun bazıları da hiç değil ben beyaz eşyalarımı alıcam yakın zamanda fakat bir türlü karar veremiyorum.aldı mı hepsi bi yerden olsun istiyorum.

ben arçelik kullanıyorum memnunum aslında fakat yeniden alıyor olsam bulaşık makinasında bosch tavsiye ederim..
ne modeli olursa olsuna.s
adamlar bu işi biliyor.

Ben de SMS53M02EU kullanıyorum. Çok memnunum. Tavsiye edilir. Almışken bir kez alıyorsun, bari iyisi olsun. Borca girmeden mal sahibi olunmaz. Beş kuruş fazla olsun iyisi olsun, Bosch olsunnnnzemuszemus

mrb bende dün baktım beyaz eşya komple hep bosh istiyordum fakat arçelik bayisinde daha çok model gözüme çarptı bilmiyorum bit türlü karar veremedim.buzdolabı kgn57p72 - -bulaşık sgs45e18

bosch buzdolabi haricinde hepsi çok mükemmel arçelik evet hiç güzel değil bende yenisini almayı düşünüyorum ya sımens ya bosch zaten siemens ile bosch aynı fabrikanınmış bosch siemensin yan ürünüymüş o yüzden de kesinlikle beyaz eşyada bosch dan vazgeçmeyin asla derim alanlar güle güle kullansın benim gibi alacakalrada allah sağlık sıhhat ile bir an önce almayı nasip etsin amin.... :))

buzdolabında vesteli tercih edebilirsiniz kullananlar çok memnun ama bence arçelik çok kötü bende fınısh sıvı deterjan kullanıyorum güzel yıkıyor ama diğerlerinde iğrenç bir görüntü oluyor sanki deterjanlar bulaşıkların üstüne yapışmış gibi çamaşır makinesinden memnunum ama alacak olsam tek geçerim bosch u

çok saol cnm aldık mı hepsini bi yerden almamız gerekiyor birde tanıdık bocsh bayii var...bu ay sonuna kadar alıcam artık kararımı verdim çoğunda ama buzdolabı biraz kafamı karıştırıyor derin dondurucusu altta olan model çok hoşuma gitti yine nasıl olur bilemiyorum

bizim evimizde bosch 2 programlısı var 2 yıldır kullanıyoruz çok memnunuz. nişanlımlada boschun 4 proglamlısnı aldık.

canım bu arada buzdolabı alırken bende önce derin dondurucusu altta olanlardan istiyordum ama gidip bakınca hiç hoşuma gitmedi, çünkü ben derin dondurucusu geniş olsun istiyorum bu seferde kahvaltılık bölümü falan çok yukarda kalıyor. en çok kullanılan raflara sürekli uzanmak zorunda kalıyorsun. bu yüzdende derin dondurucusu üstte olanından aldım. KDN 53A01 NE modeli. boyu 2 metre :) toplam hacmi 552 litre.

canım benım komşum kullanıo 5 programlı bosh çok çok memnun ııyıkı almışım dıo oda 1200 tl ye almış benımde arcelık ve hıç memnun değilim

bende bosch aldım fakat hiç temiz yıkamıyor porselen fincanlarım çay lekeli çıkıyor tewncereler iyi yıkanmıyor benimki yeni model 6programlı ablam 3 prgm.arçelikten almış çok düzel ykıyo bulaşıkları ben bosch dan hiç memnun kalmadım arkadaşlar almayın bence yine de arçelik den vazgeçme

biz de nişanlımla sms58m92 yi aldık
ithal model, 6,5 litre su harcıyo

cok programlı olması makıneden memnun kalacagın anlamına gelmez..3 prog. dan fazlası zaten cokta onemlı degıl.. yanı ısını 3 gorurken sırf 2 prog. daha fazlasına dunya para verme.. ben 3 ay oldu bosch alalı ve kırk pişmanım..1200 cıvarındada para verdım.kurutma dıye bırsey yok..neymıs makınemız tasarruf ozellıgınde oldugundan kurutmada cok enerjı harcadıgından bu ozellıgı cok yuksek sevıyede degılmıs(servısın sundugu cevap)ayrıca onerdıklerı deterjanı kullanmama ragmen bulasıkları makıneden sonra bırde elımde yıkıyorum.. celık tencereden tavadan gectım teflonu bıle yıkamıyor..servıse gore gene makınem de sorun yok..beyaz esyalrımın tamamı bosch dunya kadar para verdım ama ınanılmaz da pısmanım.
ilk kez arcelıkten baska marka aldım ve pısman oldum .. arcelıkte hatalı cıkma sansı cok dusuk olsada degısım falan sansın yuksek ama boschta bu yok.. gelıyolar bakıyolar makınenızde sorun yok.. arcelıkten sasma derım annem evde nerdeyse 15 senedır arcelıgın 3 prog. lısını kullanıyor tık demedı daha da .. benım makınemden guzel yıkıyor vallahı.

Son düzenleme:
5 yıldır arçelik 4 programlı kullanıyorum
flitresini düzenli temizleyince mis gibide yıkıyor
aldığımdan beride hiçbir cam eyyamda çizilme olmadı
çamaşır makinamda 7 yıllık oda arçelik

14 yıldır sorunsuz kullandığım bosch altı programlı bulaşık makinem bozuldu. Kartı yanmış dediler, "Zaten beyaz eşyaların ömrü 10 yıldı siz uzatmaları kullanmışsınız" dediler. Kabullendik ve yenisini alırken bir 14 yıl daha kullanırız diye yine bosch aldık.
Sonuç: Asla aynı kalitede değil, her şeyi plastık ve her yıkamadan sonra plastik kokusu geliyor. Bulaşıkları da yıkayamıyor, kirli kirli kalıyor. Çok pişmanım. Servisle muhatap olmaya bile değmez, çünkü bosch servisinden asla sonuç alamıyorsunuz.

beğendiğim bosch bulaşık makinelerinin tabanı polinox, çelik değil. Bi sıkıntı olur mu acaba bu polinox taban kullanan var mı arkadaşlar? :44:

X