- 9 Kasım 2008
- 68
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar 2 yıldır arçelik ten çok çektim,misafirlerime rezil oluyorum,şimdi 1.250 tl ye BOSCH SMS53M02EU SILENCE PLUS 5 PROGRAMLI BULAŞIK MAKİNESİ
almak üzereyim,bissürü para verecem nolur kullananlar bilgi verebilir mi??? lütfeenn :Saruboceq:
arkadaşlar 2 yıldır arçelik ten çok çektim,misafirlerime rezil oluyorum,şimdi 1.250 tl ye BOSCH SMS53M02EU SILENCE PLUS 5 PROGRAMLI BULAŞIK MAKİNESİ
almak üzereyim,bissürü para verecem nolur kullananlar bilgi verebilir mi??? lütfeenn :Saruboceq:
bulaşık makinasının yarım yükle de çalışma özelliği olması sizce cok lüzumlu bi özellik mi.
canım bendede SMS53M08EU var yani aynı model fakat 70 derecede yıkamazsam kesinlikle temiz yıkamıyor ve bulaşıklarım kirli çıkıyor, tablette kullandım toz deterjanda yine aynı sen ne kullanıyorsuncanım benim ki SMS53M02EU serisi ben çok memnunum 12 litre su kullanıyor tavsiye ederim yıkaması felan çok güzel
canım bendede SMS53M08EU var yani aynı model fakat 70 derecede yıkamazsam kesinlikle temiz yıkamıyor ve bulaşıklarım kirli çıkıyor, tablette kullandım toz deterjanda yine aynı sen ne kullanıyorsun