bosch bulaşık makinası kullananlar lütfen cevap yazarmısınız?

esin123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2008
68
0
arkadaşlar 2 yıldır arçelik ten çok çektim,misafirlerime rezil oluyorum,şimdi 1.250 tl ye BOSCH SMS53M02EU SILENCE PLUS 5 PROGRAMLI BULAŞIK MAKıNESı
almak üzereyim,bissürü para verecem nolur kullananlar bilgi verebilir mi??? lütfeenn :Saruboceq:

6 yıldır iki programlısını kullanıyorum ve çok memnunum hemde ne detarjan koysam çok güzel yıkıyor canım.

SGS46E02TR ben bu modelini kullanıyorum yaklaşık bir aydır nerdeyse hergün çalıştı hiç bir problem yaşamadım :nazar:

bizde 3 yıldır bosch kullanıyoruz ve gayet memnunuz şuana kadar hiç bi sorun çıkmadı..

sağolun kızlar,daha almadık bayiye gelmemiş.Sizce 5 prog mı alayım yoksa daha ucuzu da idare eder mi? gerçi boschun pek ucuzu da yok gibi 700 lerden başlıyo?siz ne düşünüyosunuz*

ben yani aldım power 55 . 3 programlı memnunum.
2 programlısı 650 tl ama 620 ye iniyorlar. Ben 780 e aldım. 55 dakikada yıkıyor. Alacaksan hemen al. %29 indirimden yararlan.

canım benim ki SMS53M02EU serisi ben çok memnunum 12 litre su kullanıyor tavsiye ederim yıkaması felan çok güzel

arkadaşlar 2 yıldır arçelik ten çok çektim,misafirlerime rezil oluyorum,şimdi 1.250 tl ye BOSCH SMS53M02EU SILENCE PLUS 5 PROGRAMLI BULAŞIK MAKİNESİ
almak üzereyim,bissürü para verecem nolur kullananlar bilgi verebilir mi??? lütfeenn :Saruboceq:

canım aynısını çeyizime aldım.. ödüyorum hala.1 ay önce arkadaşım evlendi,ondan gördüm araştırdım da aldım zaten.kullanıyo şu an gayet memnun.. elektronik eşyaları almadan çok araştırırım.bu makinayı da çok öven oldu.kendi evimizde ki bulaşık mak de bosch ama baya eskidi o ,iyi yıkamıyo artık.. ama kendi makinemden yana içim rahat,yine yorumlara bi bakarım zemuszemus

arkadaşlar 2 yıldır arçelik ten çok çektim,misafirlerime rezil oluyorum,şimdi 1.250 tl ye BOSCH SMS53M02EU SILENCE PLUS 5 PROGRAMLI BULAŞIK MAKİNESİ

Ben çok araştırıp bu modelde karar kıldım nişanlımla birlikte, dün de satın aldık, peşin aldık biz 1000 liraya...

canım benim ki SMS53M02EU serisi ben çok memnunum 12 litre su kullanıyor tavsiye ederim yıkaması felan çok güzel
canım bendede SMS53M08EU var yani aynı model fakat 70 derecede yıkamazsam kesinlikle temiz yıkamıyor ve bulaşıklarım kirli çıkıyor, tablette kullandım toz deterjanda yine aynı sen ne kullanıyorsun

canım bendede SMS53M08EU var yani aynı model fakat 70 derecede yıkamazsam kesinlikle temiz yıkamıyor ve bulaşıklarım kirli çıkıyor, tablette kullandım toz deterjanda yine aynı sen ne kullanıyorsun

filtre temizliğini periyodik olarak 15 günde bir yapınız. en önemlisi de pervanelerin temizliğidir. kullanım kılavuzuna bakarak pervaneleri çıkarın ve delikleri tıkanmışsa bıçak vb. yardımıyla temizleyin. özellikle limon çekirdekleri pervane deliklerini tıkar ve çıkartması çok zordur, yüksek sıcaklıkta bile aylarca erimez o çekirdekler, dolayısıyla yıkama performansını fazlasıyla düşürürler.

11 yıldır bütün beyaz eşyalarımız boş ve hiçbiri de henüz tamire gitmedi.Bulaşık makinemizde 6 programlı ama inan gerek olmuyo o kadar programa hep 2 programı kullanıyoruz genelde.yerimseniben

X