• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmış ya da boşanmakta olan arkadaşlarım bikac bisey danışmak istiyorum yardmcı olabilirmsnz:(

Mrb arkadaslar ben cekismeli bosanma davasi açtım onlar bir sürü iftira attiklari için bana duruşma tarihi belli değil suan ama hakim karsisina çıkan varmi nasıl oluyo benm ne yapmam lazım soru soruyomu onların yalanları ve iftiralari ortaya cikarmi :KK43: bu tarz durumlar yasayanlarnz varmi rica etsemm tecrübelerinizi paylaşırmısınız :
Esimde bana atti.sirf bu evde oturmuyayim diye.ozannettiki delil istemeden soyledigine inanacak hakim....delil getiremedi cunku asli yoktu....geri cekti...pislik.

Ben de çekişmeli dava açtım. Duruşma tarihi belli değil henüz. 2 buçuk ay olacak dava açalı. Yalnız ben de anlasmaliya çeviririm yıllarca bekleyemem diye düşünüyorum

Mrb arkadaslar ben cekismeli bosanma davasi açtım onlar bir sürü iftira attiklari için bana duruşma tarihi belli değil suan ama hakim karsisina çıkan varmi nasıl oluyo benm ne yapmam lazım soru soruyomu onların yalanları ve iftiralari ortaya cikarmi :KK43: bu tarz durumlar yasayanlarnz varmi rica etsemm tecrübelerinizi paylaşırmısınız :
sizin yerinize sorulan soruları avukatınız cevaplasın ki zaten öyle olacaktır. sizin konuşmanıza gerek yok. sadece hakim boşanmayı istiyor musun diye sorunca cevabını vereceksiniz. ama onunda dışında avukatınız sizin adınıza her şeyi cevap verecektir, öyle olmalı.

Çok zor bir süreç Allah yardımcınız olsun, 3 sene sürmüştü davam dava bitince bi de temyizde gitmişti asla boşanmak istemiyordu. Mahkeme herşeye kanıt istiyor, sen içini ferah tut öyle dedi böyle dedilerle geçmiştir hakimin ömrü

Bende çekişmeli boşandım.bana da iftiralar atıldı ama kanıt olmadığı için hepsi elinde patladı hakim karşı tarafı kusurlu buldu.biliyorum o dilekçeyi okuyunca insan altüst oluyor verdiği emeklere acıyor.ama güçlü olmaya çalış Allah yardımcın olsun
+1
Bi de hakimler genelde kadindan yana oluyor, orneklere bakinca genelde erkek tarafı işi boşanma noktalarina getirdigi icin.. Sonucta hakimler de insan, bu toplumda yaşıyorlar, her yalana iftiraya inanacak da degiller.. Oyle yaygaraya getirip siyrilamazlar, sen haklarindan vazgecme ve dik dur.. Allah yardimcin olsun..

Back