Boşanmış ya da boşanmakta olan arkadaşlarım bikac bisey danışmak istiyorum yardmcı olabilirmsnz:(

Sonbaharr_00

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2018
47
7
16
32
Mrb arkadaslar ben cekismeli bosanma davasi açtım onlar bir sürü iftira attiklari için bana duruşma tarihi belli değil suan ama hakim karsisina çıkan varmi nasıl oluyo benm ne yapmam lazım soru soruyomu onların yalanları ve iftiralari ortaya cikarmi bu tarz durumlar yasayanlarnz varmi rica etsemm tecrübelerinizi paylaşırmısınız :

bu şekilde bi boşanma yaşamadım ama yalan iftira dediğiniz şey zaten iftiradır kanıt olmadan mahkemeye öyle bişey sunamazlar.. Bi kanıt yoksa korkacak bişey yok yani..

Bende çekişmeli boşandım.bana da iftiralar atıldı ama kanıt olmadığı için hepsi elinde patladı hakim karşı tarafı kusurlu buldu.biliyorum o dilekçeyi okuyunca insan altüst oluyor verdiği emeklere acıyor.ama güçlü olmaya çalış Allah yardımcın olsun

bu şekilde bi boşanma yaşamadım ama yalan iftira dediğiniz şey zaten iftiradır kanıt olmadan mahkemeye öyle bişey sunamazlar.. Bi kanıt yoksa korkacak bişey yok yani..
Şuan yok zaten benm hiç bisey yaptgm yok ne kendisine ne ailesine karsi ama neler yazmslar şahitleri varmis neyin sahitleri varsa artık bilmiyorum

Ben 1,5 yıldır çekişiyorum
Moralini bozma , davayı kazanabilmek için öyle iftiralar atıyorlar.

Tazminat ve nafaka vermemek için yapıyorlar maalesef.
bende dava dilekçesinde yazılanları görünce şok olmuş, üzüntüden bir hafta hasta yatmıştım ama allah büyük ,kimsenin ahı kimseye kalmaz .

Sizin şiddet uyguladığınızı ,onurunu kırdığınızı , ailesine kötü davrandığınızı , evinizle ve eşinizle ilgilenmediğinizi ,cinsel hayatınızın olmadığını, kavgacı olduğunuzu ve daha bunun gibi sizi yaralayacak ne varsa yazmışlardır .
Siz o dilekçeye cevap yazacaksınız ve bir kaç şahit bulup o suçlamalarının gerçek olmadığını ispatlayacaksınız. Allah yardımcınız olsun
Avukatınız yok mu?

Merhaba ben 'boşanmakta olan' arkadaşlardanim :) sorularını tek tek yanıtlamaya çalışayım dilekçe aşamasında olduğunuz için dava tarihiniz belli olmamış karşılıklı dilekçe aşaması tamamlandıktan sonra dava tarihiniz belli olur
Çekişmeli dava olduğu için kendilerini suçsuz göstermeye çalışıyorlar bu yüzden iftira olması çok normal ama bu gibi durumlarda hakim şahıs beyanına bakmaz, delillere göre hareket eder eğer söylediklerini ispat edemiyorlarsa iftiraları iftira olarak kalır. Hakim karşısına çıkma konusunda da hakim çağırdığı zaman hakim karşısına çıkarsınız bunun dışında mahkemeye gitmenize gerek yok avukatınız 'gelseniz iyi olur' veya 'gelmenize gerek yok' gibi şeyler söyler zaten.
Hakim karşısına çıkınca da belli bir süre oluyor ve sadece hakimin sorularına cevap veriyorsun.

Sırf senin sorunlarını yaşamamak için başıma ne geleceğini bilmediğim için daha ne duyacağım diye korkudan gidip anlaşmalı boşandım ben. nerdeyse 100 bin liralık takımı kendi basina bana sormadan yiyen uzerime borc yapip yapip gelen sonr hic borsey yokmus gibi profesyonel karirilik bekleyen adamdan sadece cocugumu alip bosandim. Cok pişmanım. Adam simdi zevk icinde yuzuyor. Bense hem yuvama hem kaybettiklerime üzülüyorum. Ben cok üzüldüm keske bend dini uzseydim. Zorla da olsa hakkimi alsaydım sadec süreçten korktum sen korkma hakkını ara. Benden sana tavsiye sonra ona bile pisman oluyorsun cunku

Var tuttuk aynen o tarz şeyler yazmislar okadar kötüki yemek yiyemez oldum Bu kadarmi kolaymış iftira atmak

Çok üzüldüm adınıza ama bundan sorada hiç uzulmeyinn sıkmayın caninizi allah bariyerlerden cikarttir malasef biz kadonlar hemen birsin gitsin bazi seylerden korktugmz için geri adım atıyoruz ama allah büyüktür candan öte bisey yok

Siz hâkimin karşısına çıktınzmi çekişmeli devam ediyomu bende kararlarimdan vazgecmeyi dusunmuyorum hakkimi almak istiyorum o insanlardan ancak öle canlari yanar benim canımi yaktilar onlarinki de yansın ellerinden biseyler kopsunki içleri yansınn dilerimm

Aynen öyle bitsin gitsin cektigim yeter artık diyoruz. Ileriyi düşünmüyoruz şimdi ki aklım olsa ben çekerken ona da cektirirdim

Ben daha çıkmadım ama avukata sormuştum sürecin nasıl işlediğini o söylemişti davam hala devam ediyor ben de dönmeyi düşünmüyorum hakkım neyse onu alacağım.

Ben daha çıkmadım ama avukata sormuştum sürecin nasıl işlediğini o söylemişti davam hala devam ediyor ben de dönmeyi düşünmüyorum hakkım neyse onu alacağım.
Neler talep ettiniz peki maddi manavi tazminat nafaka varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…