Boşanmış Ve Kızı Olan Bir Adamı Sevmek

Babam ile annemin gayet seviyeli sevgi dolu bir evlilikleri var ama babam ameliyata girmeden önce ilk önce bizi görmek istedi helallestik vs annem de yanımızdaydi ama en çok bize bakıp bakıp duygulandı.
Evlatla kendinizi kıyaslamaniz aşırı ütopik.
Esim bile bana sürekli ne kadar çok seviyorsun çocuğumuzu bana o kadar toleransin yok diyor.
İkimizin çocuğu ortak ama bu bile bazen sorun oluyor sizin icin o kız hep sorun olur.
Öyle çok geniş gönüllü değilsiniz bu işe girmeyin.

Adam bu hallerinizin biraz farkindaysa evlenmeyi dusunse bile sizinle evlenmeyecektir. Bu ilişkiyi siz evlilikte kaldiramazsiniz, şuan bile bir yerde patlayacak gibi gorunuyor.

esteksiz hallerinin ekran görüntüsünü alıyorum erkek arkadaşıma gostereyim beğenmedim diye falan.

Ayrica bilmem kaç sene ayni yatakta yattigi kadini adama mi ögreteceksiniz? Her seyini biliyordur o onun guzel mi cirkin mi...
Siz estetiksiz halini bulabiliyorsaniz adam da bilir yani. Yapmayin ya. Kendini rezil etmek bu

Allah kimseyi bu duruma düşürmesin. Böyle yaşanmaz, verem olur insan.

Her duygunuzu anlayabilirim. Yaşamadığınız her duygu sizi kıskandıyor,ezik hissediyorsunuz. Çocuğunu elbette daha çok sevecek.esiyle mecbur iletisimde kalacak ama en korkuncu o kadının fotolarını alıp beğenmedim djye göstermek ne ya sevgilin aa evet cinim nasıl da cirkinmis iyy iyi ki boşadim mi dicek. Her halini görmüş sevmiş ki evlermiş bi de çocuk yapmış.

Her şekilde kendinize denk birini bulun bu ilişki gelecek vadetmiyor

Eski mesajlarınıza baktım da estetik topiklerinden hiç çıkmamışsınız :)

Valla kizi araba kullanmayi bilmemenize sasirmis ya ben ise muhtemelen sizin bir cocugunuz yok ve cocuklu adam karsisinda kendinizi bu kadar ezik gormenize sasirdim. Yok muydu baska kimse? Coluklu cocuklu bir adamla gelinlik hayali falan kurmaniza dehsete kapildim. Insan dengine bakar biraz. Bekarken benim karsima boyle biri gelse kendime hakaret sayardim. Siz ise sizi birakacak diye oluyorsunuz. Valla cok acayip ve ilgincsiniz.

Size boyle hissettiren biri ile evlenmeyin. Gercekten sevseydi size boyle hissettirmezdi sizi ozel hissettirirdi ama pamuk ipliginde bir iliski hissettirmis. Kendinizi daha azına mahkum etmeyin hicbir zaman. Ayrilin basta zor olur ama sonra geçer.

Mümkün geldi bana da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…