• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BOŞANMIŞ VE ÇOCUKLU ERKEK İLE SEVGİLİ OLMAK ACİLLLL

mermalade

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2013
258
2
38
35
İzmir
KIZLAR HAYATIMDA YAŞAMADIĞIM YENİ BİR DURUM SÖZ KONUSU. 1 YILLIK BOŞANMIŞ VE İLKOKULA GİDEN KIZI OLAN BİR ADAMA AŞIK OLDUM. 2 KEZ BULUŞTUK. İÇİMDE BAZI KONULARDA HUZURSUZLUKLAR OLABİLİYOR. BU İLİŞKİDE NASIL DAVRANMAM DAHA DOĞRU OLUR. DEZAVANTAJLARINI NASIL YOK EDEBİLİRİM. EVLİLİĞE KADAR GÖTÜREBİLECEĞİM Bİ İLİŞKİ OLSUN İSTİYORUM. YIPRANMIŞ BU ADAMI MUTLU EDERKEN KENDİM NASIL DAVRANMALIYIM. BANA DENEYİMLERİNİZDEN VE TAVSİYELERİNİZDEN BAHSEDERSENİZ SEVİNİRİM. YAZARSANIZ BİRAZ DAHA DETAYINA GİRMEK İSTİYORUM.

KIZLAR HAYATIMDA YAŞAMADIĞIM YENİ BİR DURUM SÖZ KONUSU. 1 YILLIK BOŞANMIŞ VE İLKOKULA GİDEN KIZI OLAN BİR ADAMA AŞIK OLDUM. 2 KEZ BULUŞTUK. İÇİMDE BAZI KONULARDA HUZURSUZLUKLAR OLABİLİYOR. BU İLİŞKİDE NASIL DAVRANMAM DAHA DOĞRU OLUR. DEZAVANTAJLARINI NASIL YOK EDEBİLİRİM. EVLİLİĞE KADAR GÖTÜREBİLECEĞİM Bİ İLİŞKİ OLSUN İSTİYORUM. YIPRANMIŞ BU ADAMI MUTLU EDERKEN KENDİM NASIL DAVRANMALIYIM. BANA DENEYİMLERİNİZDEN VE TAVSİYELERİNİZDEN BAHSEDERSENİZ SEVİNİRİM. YAZARSANIZ BİRAZ DAHA DETAYINA GİRMEK İSTİYORUM.
hiç bir tecrübem yok ama düşüncelerim eski eşini tam olarak unuttuğundan emin misin?çocuğu dolayısıyla sürekli eski eşiyle görüşecek bunu kaldırabilir misin? çocuğu seni kabul etmeyebilir bununla savaşmaya hazır mısın? cocukla ilgili her olayda eski eşler bir araya gelecek bunu olgunlukla karşılayacak mısın? ben olsam bu soruları kendime sorup objektif olarak yanıtlardım.

yok edemessin.
mutlu olmayan insani da mutlu edemessin...ki zaten ugrasma üzülen sen olursun

böyle biriyle birlikte olmak hem avantaj hem dezavantaj. dezavantajları malum. avantajlara gelince, sorumluluk sahibi biri olup olmadığını, iyi bir baba olup olmadığını gözlemleyebilirsiniz. bence neden boşandığını da öğrenin. mesela aldattığı içinse ileri de sizi de aldatabilir.

bence seviyorsan çocuugnu da kabullenirsin. gerisi gelir zaten he zorluk olmayacak mı hepimizin zorlukları var önemli olan sevdiğin insanın hayatındaki sorumlulukları da onunla birlikte kabullenmek

daha 2 kez buluşmuşsunuz.. yol yakınken dönün ! mutlu olma ihtimaliniz bir mucize !!!

sebep istersiniz belki ; birincisi iyi olan adamları kadınlar asla bırakmazlar, ikincisi kızından vazgeçmiş bir adam her şeyden vazgeçebilir bir adamdır, üçüncüsü de sizin olmayan, annesi hayatta olan bir kız çocuk ! bu çocuk sizi hiçbir zaman sevemez ! siz onun gözünde babasını elinden almış bir kadın olursunuz , sizi daima kıskanır, annesi de buna çanak tutarsa vay sizin halinize !

ayrıca size bugün konu açan bir arkadaşın konusunu link olarak veriyorum, belki örnek olur, geleceğinize ışık tutar..

sevgiler..

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...e-de-uvey-annesin.780667/page-2#post-38438976

daha 2 kez buluşmuşsunuz.. yol yakınken dönün ! mutlu olma ihtimaliniz bir mucize !!!

sebep istersiniz belki ; birincisi iyi olan adamları kadınlar asla bırakmazlar, ikincisi kızından vazgeçmiş bir adam her şeyden vazgeçebilir bir adamdır, üçüncüsü de sizin olmayan, annesi hayatta olan bir kız çocuk ! bu çocuk sizi hiçbir zaman sevemez ! siz onun gözünde babasını elinden almış bir kadın olursunuz , sizi daima kıskanır, annesi de buna çanak tutarsa vay sizin halinize !

ayrıca size bugün konu açan bir arkadaşın konusunu link olarak veriyorum, belki örnek olur, geleceğinize ışık tutar..

sevgiler..

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...e-de-uvey-annesin.780667/page-2#post-38438976

İyi olan adamları kadınlar bırakmaz ne demek? Kadın kötü ise adam o evliliğe devam etmek zorunda mı? İkisi de iyi insanlar olsa dahi bazen evlilikler yürümüyor önemli olan medeni biçimde ayrılmak Aynı şey biz kadınlardan biri için söylense topa tutarız. Hayatta olmaz diye bir şey yok.

İyi olan adamları kadınlar bırakmaz ne demek? Kadın kötü ise adam o evliliğe devam etmek zorunda mı? İkisi de iyi insanlar olsa dahi bazen evlilikler yürümüyor önemli olan medeni biçimde ayrılmak Aynı şey biz kadınlardan biri için söylense topa tutarız. Hayatta olmaz diye bir şey yok.

aynen katılıyorumHoppa

aynen katılıyorumHoppa
Yaniiii, herkes hayatta ikinci bir şansı hak eder. Ha tabii bilemiyoruz adam belalı bir tiptir, aldatmıştır, dövmüştür kadınla ondan ayrılmışlardır o zaman konu sahibi boşuna risk almasın ama, anlaşamayıp medeni bir biçimde ayrılmışlarsa veya problem kadındaysa ve bu yüzden boşandılarsa arkadaşımız neden şans tanımasın ki?

Yaniiii, herkes hayatta ikinci bir şansı hak eder. Ha tabii bilemiyoruz adam belalı bir tiptir, aldatmıştır, dövmüştür kadınla ondan ayrılmışlardır o zaman konu sahibi boşuna risk almasın ama, anlaşamayıp medeni bir biçimde ayrılmışlarsa veya problem kadındaysa ve bu yüzden boşandılarsa arkadaşımız neden şans tanımasın ki?

buna da aynen katılıyorum :)))))

Cocuk sizi zorlayabilir kabul etmeyebilir.eski esiyle çocuk için özel günlerde sadece ucu bulusmak isteyebilirler,kadın adamı unutmusmu yoksa hayatınıza hep bi şekilde dahil olur.adami iyi taniyormusun ayrılma sebebi önemli kimse güzel giden bir yuvayı yikmaz. Aynı sorunları yaşamamak adına doğru analiz ettinizmi ? Kısaca bana zor görünüyor sıkıntılı bir süreç. Çünkü maalesef sevgi tek başına olmuyor suan.eski es, çocuk ,es adayınız ,siz çok yorulursunuz bu tantanadan hayırlısı

Sakın! Yasayan biri olarak soyluyorum. Olmuyor. Cok uzulursun. Aileni de cok uzersin. Deger mi? Degmiyor. Sonu olmuyor. Er ya da gec sende ayrilirsin. Cunku kimse kimsenin hayatina uyum saglayamiyor. VE KIMSE DE YAPTIGIN IYILIKLERI ANLAMIYOR. YARIN BIRGUN OTE GIT DESEN BASINA PATLAMADIK KABAK KALMAZ. Kafani duvarlara vurursun sonra.

Back
X