boşanmış kadın bekar erkek evliliği

Ne güzel maşallah

Ağzınız dolu dul dul diye bi hal almışsınız .
Bakiresiniz ve evde mi kaldınız tam olarak sorun ne

Evlenmiş bosanmıs birine ne denir kı ben dul diye biliyorum başka ısmı varsa sız söyleyın bızde ögrenelım yoooo çocuğum var bende dulum noluyor ki dul olunca
Dul eşi ölen insana denir evlenmiş boşanmış insana değil. Evlenmiş boşanmış bekar oluyor.

Tdk diyorkı eşinden vefat ya da başka bir gerekçeyle ayrılmış olan kişiye dul denir.. İlla kı vefat etmesi gerekmıyor yanı
Dul kelimesi anlam olarak yıllarca sadece eşi vefat eden manası taşıdı. TDK toplumdan etkilenip eklemiştir çünkü anlamını bilmeden yıllarca toplum boşanana dul sıfatı yapıştırdı.

Valla gerçekten de ben buldum. Uzun süre avını kollayan bir kaplan gibi İnstagram'dan takibe almadan takip ettim. (Ortak arkadaşlarımız vardı, ... abi çok iyidir, derlerdi hep.) Uzun süre izledim. Her kelimesini okudum, her fotoğrafına baktım, açıklamalarını, yorumlarını...Aylarca inceledikten sonra dedim bu çocuk çok düzgün biri, saldır kızım. Mesaj attım, görüştük. O gün bu gündür sevgiliyiz. Ama eski konularımda var beni uzun süre sakladı, gözlerden uzak yaşadık uzunca bir süre. Sonra ben ayrıldım buna dayanamayarak. 1 ay sonra evlilik fikriyle kapımı çaldı. Ailesine açıklamış, onaylarını almış bir şekilde. Eskiden olsa erkek adım atmalı diye beklerdim ama bu adamı kaçırmak istemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…