- 5 Ekim 2017
- 4.791
- 3.001
- 133
- 41
- Konu Sahibi mutlupapatyam
-
Ne güzel maşallahSiz anlaştıktan sonra ikili olarak etraftakilerin ne dediği umurunuzda olmasın. Benimde ikinci evliligim ve eşim de hiç evlenmemiş tek çocuk hatta ama kafa dengi ve mutluyuz. Sınırlanması gereken, evlilikler değil karşındakinin insan olması gerisi devede kulak misali...
anneler cocukları istemıyor cocuklar nınede dede de kalıyorlar yanında götürmüyorlar... cocuksuz dullarla evlenen cok ama ... bence bakıre bır kız masraflı geldıgı ıcın artık etrafımdakıler dullarla evlenıyor .. tabı herkes mutlu olamıyor ıyı evlılıgı olanda cıkıyor kötüsüde.. Allah herkese hayırlısını nasip etsın ...
Evlenmiş bosanmıs birine ne denir kı ben dul diye biliyorum başka ısmı varsa sız söyleyın bızde ögrenelım yoooo çocuğum var bende dulum noluyor ki dul olunca
Ağzınız dolu dul dul diye bi hal almışsınız .
Bakiresiniz ve evde mi kaldınız tam olarak sorun ne
Dul eşi ölen insana denir evlenmiş boşanmış insana değil. Evlenmiş boşanmış bekar oluyor.Evlenmiş bosanmıs birine ne denir kı ben dul diye biliyorum başka ısmı varsa sız söyleyın bızde ögrenelım yoooo çocuğum var bende dulum noluyor ki dul olunca
O zaman soran kısı takıntı yapmaması lazım o bekar bır kadınDul eşi ölen insana denir evlenmiş boşanmış insana değil. Evlenmiş boşanmış bekar oluyor.
Tdk diyorkı eşinden vefat ya da başka bir gerekçeyle ayrılmış olan kişiye dul denir.. İlla kı vefat etmesi gerekmıyor yanıDul eşi ölen insana denir evlenmiş boşanmış insana değil. Evlenmiş boşanmış bekar oluyor.
Dul kelimesi anlam olarak yıllarca sadece eşi vefat eden manası taşıdı. TDK toplumdan etkilenip eklemiştir çünkü anlamını bilmeden yıllarca toplum boşanana dul sıfatı yapıştırdı.Tdk diyorkı eşinden vefat ya da başka bir gerekçeyle ayrılmış olan kişiye dul denir.. İlla kı vefat etmesi gerekmıyor yanı
Ben şunu öğrendim ki bu sorun sen sorun ettiğin sürece bir sorun olacak. Bunu asla dile getirme. O çocuğada ailesinede çevrenede kimseye
O çocuğun yanında da bunun tam tersi şekilde konuşmalar yap.
Yani boşandığını en başından beri bilsin. Ama bunu bir suçmuş sorunmuş gibi anlatma ona.
ay nerden buluyorsunuz böyle adamları kardeş
ay nerden buluyorsunuz böyle adamları ya?Nasıl tanıştınız? İlk anda mı söylwdin zaten çevrenden biriydi de biliyormuydu? Merak ediyorum
Ben şunu öğrendim ki bu sorun sen sorun ettiğin sürece bir sorun olacak. Bunu asla dile getirme. O çocuğada ailesinede çevrenede kimseye
O çocuğun yanında da bunun tam tersi şekilde konuşmalar yap.
Yani boşandığını en başından beri bilsin. Ama bunu bir suçmuş sorunmuş gibi anlatma ona.
ay nerden buluyorsunuz böyle adamları kardeş
ay nerden buluyorsunuz böyle adamları ya?Nasıl tanıştınız? İlk anda mı söylwdin zaten çevrenden biriydi de biliyormuydu? Merak ediyorum
Üçüncü eşi yani şimdikiİkinci eşi mi pişman olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?