• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boşanmış kadın bekar erkek evliliği

ailesine söylemeyin sizde daha önce evlendiğinizi .. sevgilinizi ilgilendirir neticede başkasını değil.

merhabalar; yaklaşık 2 yıl önce boşandım. çocuk yok…tamamen gençlik hatasıydı diyebilirim. kendi ayakları üzerinde durabilen 32 yaşında memur bir bayanım bu süreçte hayatıma biri girdi hiç evlenmemiş bir evin bir oğlu ama benim daha önce evlenip ayrılmış olmam sorun olur mu bilmiyorum. benim gibi olan ya da çevresinde örnek teşkil eden yakınları olan birileri varsa yorumlarınız benim içn kıymetli..
Yani bunu sorun edecek aile kısmı zaten ilk evliliğin olsa da kan kusturan grup.
Bunu sorun edecek erkek de zaten suan hayatında olmazdı. He bugun sorun değil diyip yarın mesele cıkarıyorsa o da onun karaktersizliği. Ya da kendi dert etmeyip etrafın doldurusuna getirikdiyse bu da yine mesele.

Ben eşimle tanışmadan seneler önce nikahıma birkac gün kala ayrıldım. Bunu eşime anlattım. Benim ailem cahildir bunu duysa konuyu konulur senin xanını sıkarlar aikemle paylasmam dedi. Aikesi senelerdir bilmez. Bu arada eşimin basından nişan nikah gecmemişti hiç.

Ben varım. 🤚 Bir çocuklu boşanmış biriyim. Sevgilim hiç evlenmemiş biri. Ailelere açıkladık, icazet aldık, evleneceğiz gibi görünüyor. Korku yaşayan taraf benim; çocuk isteyen, evliliği daha çok talep eden o. Çok da yakışıklı, atletik, temiz huylu biridir. Sanırım erkeğin düzgün biri olması gerek böyle konularda. Tabii sonu belli olmaz bu işlerin kiminle olursa olsun.
Çocuk sizinle mi yaşıyor peki yani evlenince beraber yaşayacak çocuğunuzla yeni eşiniz , güzel bir örnek olmuşsunuz ☺🥰

Ben nikah yaptıktan sonra düğün beklerken ayrıldım. Evlilik hayatım olmasa bile sonuçta boşanmış kadındım. Daha önce hiç evlenmemiş biriyle evlendim. Ailesinden kopuk yaşadığı için onlara söylemedi bile, sonradan ben söyledim hatta. 9 yıldır evliyiz, bir sorun yaşamadık.

Çocuk sizinle mi yaşıyor peki yani evlenince beraber yaşayacak çocuğunuzla yeni eşiniz , güzel bir örnek olmuşsunuz ☺🥰
Çocuğum benimle yaşıyor. Henüz karar vermedik ama annemler bırakmaz gibime geliyor. Onun ailesi de gerekirse biz bile bakarız, hiçbir sorun yok, dedi. 🥰🥰 Teşekkür ederim, artık bu tür bağnaz ve sığ fikirlerin aşılmasını temenni ediyorum.

Ben nikah yaptıktan sonra düğün beklerken ayrıldım. Evlilik hayatım olmasa bile sonuçta boşanmış kadındım. Daha önce hiç evlenmemiş biriyle evlendim. Ailesinden kopuk yaşadığı için onlara söylemedi bile, sonradan ben söyledim hatta. 9 yıldır evliyiz, bir sorun yaşamadık.
Aa iki üstte yazdım benim de sizinkine benzer durumum varmış eşim ailemle paylasmayacagım dedi. Sen bilirsin dedim hala bilmezler. Demek ki eşlerimiz bunu yönetme kabiliyetindeymiş👌

Aa iki üstte yazdım benim de sizinkine benzer durumum varmış eşim ailemle paylasmayacagım dedi. Sen bilirsin dedim hala bilmezler. Demek ki eşlerimiz bunu yönetme kabiliyetindeymiş👌
Demek ki 🧿
Ben önemsememiştim aslında bilseler de nolacak diyordum. Eşim ailesiyle çok kopuk,ben tanıştığımda hiç görüşmüyordu ama onlar muhafazakarlar. Tercih şansları olsa zaten beni seçmezlerdi tesettürlü olmadığım için.

merhabalar; yaklaşık 2 yıl önce boşandım. çocuk yok…tamamen gençlik hatasıydı diyebilirim. kendi ayakları üzerinde durabilen 32 yaşında memur bir bayanım bu süreçte hayatıma biri girdi hiç evlenmemiş bir evin bir oğlu ama benim daha önce evlenip ayrılmış olmam sorun olur mu bilmiyorum. benim gibi olan ya da çevresinde örnek teşkil eden yakınları olan birileri varsa yorumlarınız benim içn kıymetli..
Ben şunu öğrendim ki bu sorun sen sorun ettiğin sürece bir sorun olacak. Bunu asla dile getirme. O çocuğada ailesinede çevrenede kimseye

O çocuğun yanında da bunun tam tersi şekilde konuşmalar yap.

Yani boşandığını en başından beri bilsin. Ama bunu bir suçmuş sorunmuş gibi anlatma ona.
Ben varım. 🤚 Bir çocuklu boşanmış biriyim. Sevgilim hiç evlenmemiş biri. Ailelere açıkladık, icazet aldık, evleneceğiz gibi görünüyor. Korku yaşayan taraf benim; çocuk isteyen, evliliği daha çok talep eden o. Çok da yakışıklı, atletik, temiz huylu biridir. Sanırım erkeğin düzgün biri olması gerek böyle konularda. Tabii sonu belli olmaz bu işlerin kiminle olursa olsun.
ay nerden buluyorsunuz böyle adamları kardeş 😅
ay nerden buluyorsunuz böyle adamları ya? 😅Nasıl tanıştınız? İlk anda mı söylwdin zaten çevrenden biriydi de biliyormuydu? Merak ediyorum

kndini kucuk gorme, ne farkeder evlenmis ayrilmis olman sen de insansin ve ozelsin

Çocuk olmadığı sürece eşit kulvarlardasınız. Çocukla birlikte beklentiler, yaşam tarzı değişiyor denklik önemli diye düşünüyorum orada.

Kendinizi ayrı bir yere koymayın ki karşı taraf/ailesi herhangi bir durumda belaltı vurmaya kalkmasın.

Sadece şunu sağladıysanız daha rahat adım atabilirsiniz.
Geçmiş ilişkinizden payınıza düşeni alıp kendinizde değiştirmeniz gerekenleri değiştirip, bakış açınızı tazelediyseniz soru olmayacaktır.

Kurtulun bu sıfatlardan evlenince noluyor kademen mi düşüyor çocuğun olsa noluyor. Sevginin aşkin bunlarla ilgisi yok eğer varsa tekrar düşünün

Demek ki 🧿
Ben önemsememiştim aslında bilseler de nolacak diyordum. Eşim ailesiyle çok kopuk,ben tanıştığımda hiç görüşmüyordu ama onlar muhafazakarlar. Tercih şansları olsa zaten beni seçmezlerdi tesettürlü olmadığım için.
Ay benimkiker arkamdan yorumlar yapardı hiç bilmesinler boşver.

Siz neye inanır, kendinizi neye layık görür ve nasıl bi duruş sergilerseniz karşınızdakilerde bunu görür buna inanır .
Örneklere asla ihtiyacınız yok .Örneklerden mi güç alacaksınız sadece kendinizden alın .
Ve hep diyorum çocuksuz boşanmak boşanmak bile değil .

Çocuk yoksa sorun olmaz tabiki de.
Çünkü ebeveynlik kolay değil. Ama tavsiyem böyle sorun olurmuş da mahcup gibi davranma. Hayatta kimseye karşı zayıf durmamak hele de bu zayıflığı belli etmemek gerek. Özellikle de eş kişisine.

Bi an üçüncü den de ayrıldı sandım 😂
Ay insAllah ayrılmaz ama eşi çoktan pişman olmuş diye duydum. Davul bile dengi dengine atasözüne inanıyorum ben. Bekar erkek ailesi sıkıntı oluyor. Başta ailesini karşısına alıyor ama sonra pişman oluyor. Eşine de zamanla ailesiz kalmanın acısıyla mesafe koyuyor. Amaaaan evlenmeyin ilkinden kurtulmussunuz ne güzel ne gerek var derde tasaya tekrar 😂

Ay insAllah ayrılmaz ama eşi çoktan pişman olmuş diye duydum. Davul bile dengi dengine atasözüne inanıyorum ben. Bekar erkek ailesi sıkıntı oluyor. Başta ailesini karşısına alıyor ama sonra pişman oluyor. Eşine de zamanla ailesiz kalmanın acısıyla mesafe koyuyor. Amaaaan evlenmeyin ilkinden kurtulmussunuz ne güzel ne gerek var derde tasaya tekrar 😂
İkinci eşi mi pişman olmuş

Siz anlaştıktan sonra ikili olarak etraftakilerin ne dediği umurunuzda olmasın. Benimde ikinci evliligim ve eşim de hiç evlenmemiş tek çocuk hatta ama kafa dengi ve mutluyuz. Sınırlanması gereken, evlilikler değil karşındakinin insan olması gerisi devede kulak misali...😌

Back