- 16 Mayıs 2022
- 1.581
- 5.034
- 88
- 29
- Konu Sahibi mutlupapatyam
-
Yani bunu sorun edecek aile kısmı zaten ilk evliliğin olsa da kan kusturan grup.merhabalar; yaklaşık 2 yıl önce boşandım. çocuk yok…tamamen gençlik hatasıydı diyebilirim. kendi ayakları üzerinde durabilen 32 yaşında memur bir bayanım bu süreçte hayatıma biri girdi hiç evlenmemiş bir evin bir oğlu ama benim daha önce evlenip ayrılmış olmam sorun olur mu bilmiyorum. benim gibi olan ya da çevresinde örnek teşkil eden yakınları olan birileri varsa yorumlarınız benim içn kıymetli..
Çocuk sizinle mi yaşıyor peki yani evlenince beraber yaşayacak çocuğunuzla yeni eşiniz , güzel bir örnek olmuşsunuz ☺Ben varım.Bir çocuklu boşanmış biriyim. Sevgilim hiç evlenmemiş biri. Ailelere açıkladık, icazet aldık, evleneceğiz gibi görünüyor. Korku yaşayan taraf benim; çocuk isteyen, evliliği daha çok talep eden o. Çok da yakışıklı, atletik, temiz huylu biridir. Sanırım erkeğin düzgün biri olması gerek böyle konularda. Tabii sonu belli olmaz bu işlerin kiminle olursa olsun.
Çocuğum benimle yaşıyor. Henüz karar vermedik ama annemler bırakmaz gibime geliyor. Onun ailesi de gerekirse biz bile bakarız, hiçbir sorun yok, dedi.Çocuk sizinle mi yaşıyor peki yani evlenince beraber yaşayacak çocuğunuzla yeni eşiniz , güzel bir örnek olmuşsunuz ☺
Aa iki üstte yazdım benim de sizinkine benzer durumum varmış eşim ailemle paylasmayacagım dedi. Sen bilirsin dedim hala bilmezler. Demek ki eşlerimiz bunu yönetme kabiliyetindeymişBen nikah yaptıktan sonra düğün beklerken ayrıldım. Evlilik hayatım olmasa bile sonuçta boşanmış kadındım. Daha önce hiç evlenmemiş biriyle evlendim. Ailesinden kopuk yaşadığı için onlara söylemedi bile, sonradan ben söyledim hatta. 9 yıldır evliyiz, bir sorun yaşamadık.
Demek kiAa iki üstte yazdım benim de sizinkine benzer durumum varmış eşim ailemle paylasmayacagım dedi. Sen bilirsin dedim hala bilmezler. Demek ki eşlerimiz bunu yönetme kabiliyetindeymiş
Ben şunu öğrendim ki bu sorun sen sorun ettiğin sürece bir sorun olacak. Bunu asla dile getirme. O çocuğada ailesinede çevrenede kimseyemerhabalar; yaklaşık 2 yıl önce boşandım. çocuk yok…tamamen gençlik hatasıydı diyebilirim. kendi ayakları üzerinde durabilen 32 yaşında memur bir bayanım bu süreçte hayatıma biri girdi hiç evlenmemiş bir evin bir oğlu ama benim daha önce evlenip ayrılmış olmam sorun olur mu bilmiyorum. benim gibi olan ya da çevresinde örnek teşkil eden yakınları olan birileri varsa yorumlarınız benim içn kıymetli..
ay nerden buluyorsunuz böyle adamları kardeşBen varım.Bir çocuklu boşanmış biriyim. Sevgilim hiç evlenmemiş biri. Ailelere açıkladık, icazet aldık, evleneceğiz gibi görünüyor. Korku yaşayan taraf benim; çocuk isteyen, evliliği daha çok talep eden o. Çok da yakışıklı, atletik, temiz huylu biridir. Sanırım erkeğin düzgün biri olması gerek böyle konularda. Tabii sonu belli olmaz bu işlerin kiminle olursa olsun.
ay nerden buluyorsunuz böyle adamları ya?Ben varım.Bir çocuklu boşanmış biriyim. Sevgilim hiç evlenmemiş biri. Ailelere açıkladık, icazet aldık, evleneceğiz gibi görünüyor. Korku yaşayan taraf benim; çocuk isteyen, evliliği daha çok talep eden o. Çok da yakışıklı, atletik, temiz huylu biridir. Sanırım erkeğin düzgün biri olması gerek böyle konularda. Tabii sonu belli olmaz bu işlerin kiminle olursa olsun.
kndini kucuk gorme, ne farkeder evlenmis ayrilmis olman sen de insansin ve ozelsinmerhabalar; yaklaşık 2 yıl önce boşandım. çocuk yok…tamamen gençlik hatasıydı diyebilirim. kendi ayakları üzerinde durabilen 32 yaşında memur bir bayanım bu süreçte hayatıma biri girdi hiç evlenmemiş bir evin bir oğlu ama benim daha önce evlenip ayrılmış olmam sorun olur mu bilmiyorum. benim gibi olan ya da çevresinde örnek teşkil eden yakınları olan birileri varsa yorumlarınız benim içn kıymetli..
Nerde tanışıyorlar ya :)Benim ilkokul arkadaşım ikinci evliliğini bekar biriyle yaptı. 1 çocuğu oldu boşandılar. Üçüncü evliliğini de bekar ve kendinden 5 yaş küçük biriyle yaptı şu an ondan da bir çocuğu oldu evliliğe devam
Kurtulun bu sıfatlardan evlenince noluyor kademen mi düşüyor çocuğun olsa noluyor. Sevginin aşkin bunlarla ilgisi yok eğer varsa tekrar düşününmerhabalar; yaklaşık 2 yıl önce boşandım. çocuk yok…tamamen gençlik hatasıydı diyebilirim. kendi ayakları üzerinde durabilen 32 yaşında memur bir bayanım bu süreçte hayatıma biri girdi hiç evlenmemiş bir evin bir oğlu ama benim daha önce evlenip ayrılmış olmam sorun olur mu bilmiyorum. benim gibi olan ya da çevresinde örnek teşkil eden yakınları olan birileri varsa yorumlarınız benim içn kıymetli..
Ay benimkiker arkamdan yorumlar yapardı hiç bilmesinler boşver.Demek ki
Ben önemsememiştim aslında bilseler de nolacak diyordum. Eşim ailesiyle çok kopuk,ben tanıştığımda hiç görüşmüyordu ama onlar muhafazakarlar. Tercih şansları olsa zaten beni seçmezlerdi tesettürlü olmadığım için.
Kesinlikle öyleAy benimkiker arkamdan yorumlar yapardı hiç bilmesinler boşver.
Siz neye inanır, kendinizi neye layık görür ve nasıl bi duruş sergilerseniz karşınızdakilerde bunu görür buna inanır .merhabalar; yaklaşık 2 yıl önce boşandım. çocuk yok…tamamen gençlik hatasıydı diyebilirim. kendi ayakları üzerinde durabilen 32 yaşında memur bir bayanım bu süreçte hayatıma biri girdi hiç evlenmemiş bir evin bir oğlu ama benim daha önce evlenip ayrılmış olmam sorun olur mu bilmiyorum. benim gibi olan ya da çevresinde örnek teşkil eden yakınları olan birileri varsa yorumlarınız benim içn kıymetli..
Nerde tanışıyorlar ya :)
Ay insAllah ayrılmaz ama eşi çoktan pişman olmuş diye duydum. Davul bile dengi dengine atasözüne inanıyorum ben. Bekar erkek ailesi sıkıntı oluyor. Başta ailesini karşısına alıyor ama sonra pişman oluyor. Eşine de zamanla ailesiz kalmanın acısıyla mesafe koyuyor. Amaaaan evlenmeyin ilkinden kurtulmussunuz ne güzel ne gerek var derde tasaya tekrarBi an üçüncü den de ayrıldı sandım
İkinci eşi mi pişman olmuşAy insAllah ayrılmaz ama eşi çoktan pişman olmuş diye duydum. Davul bile dengi dengine atasözüne inanıyorum ben. Bekar erkek ailesi sıkıntı oluyor. Başta ailesini karşısına alıyor ama sonra pişman oluyor. Eşine de zamanla ailesiz kalmanın acısıyla mesafe koyuyor. Amaaaan evlenmeyin ilkinden kurtulmussunuz ne güzel ne gerek var derde tasaya tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?