boşanmış kadın bekar erkek evliliği

hiç olmaz artık bekar erkekler dul ve çocuklu kadınlarla evlenıyor gayette mutlular.... cok böyle evlılık yapan
Ben katılmıyorum bu dediklerinize. Bekar bir Adam, boşanmış çocuklu kadını tercih etmesi %20 falandır. o da 100 kişiden 3-5 kişi mutludur geri kalanıda hüsran. Hiç Çocuğu olmamış adam pat çocuklu birini alıpta o büyük yükün altına sorumluluğuna girmez. Giren varsada dediğim gibi çok azdır.

anneler cocukları istemıyor cocuklar nınede dede de kalıyorlar yanında götürmüyorlar... cocuksuz dullarla evlenen cok ama ... bence bakıre bır kız masraflı geldıgı ıcın artık etrafımdakıler dullarla evlenıyor .. tabı herkes mutlu olamıyor ıyı evlılıgı olanda cıkıyor kötüsüde.. Allah herkese hayırlısını nasip etsın ...

Kadın sırf adamla evlenebilmek için çocuklarını nenelerine veriyorsa bakması için ondan zaten hayır gelmez

Kadın sırf adamla evlenebilmek için çocuklarını nenelerine veriyorsa bakması için ondan zaten hayır gelmez
bilmiyorum kı sekerım storylerde kocam da kocam ayagına taş batsa benım kalbım sızlar kocam gibi sevgı gosterılerı de cok mutsuz olsalar atmazlardı herhalde sımdı benım komsum var hem okul arkadasım 33 yasında hıc evlenmedı 9 yasında cocugu olan kadınla evlenıyor Eylulde onun nasıl olur tabı bılmıyorum burda var aynı sekılde cocuguyla yasayan cocuk kendı babasını bılmıyor üvey babasını annesınden cok sevıyor. yanı hayatta hersey kısmet hayatım ... o yüzden iyi insanlara denk gelmek şans işi be gülüm :

Biz genel anlamda söylüyoruz Bekar bir adam boşanmış çocuklu birini kabul etmez çok düşük bir ihtimal türkiyede. Ama sen çevrende 3-5 kişi böyle var diyip herkes mutlu demeye getiriyorsun. Burda Forumda hiç üşenmeden sana 2. evliliği yapıpta sorunlarını yazan kişileri bulup özelden atayım bi oku istersen. Çevrendeki 3-5 kişiyle değerlendirme bence

Kabullenen erkek veya aile sayısı çok azdır. Erkek aşık ise ailesine baskı kurarak kabullendirebilir. Ama ilerde her lafın başında söylenir, yüze vurulur. En çok da ailedeki kadınlar söyler.
Samyeli10 anlamaz işte üç beş kişi var çevresinde onlara bakıp herkes mutlu sanıyor :)

Bende eşimden ayrıldım iki çocuğum var erken yaşta evlendiğim için çocuklarımın yaşı büyük. Bende tercih etmem bekar birini ama benim çocuklarımın sorumluluğunu zaten alacak bir durumu olmaz mesela. Yaşları büyük ve babaları maddi manevi ilgili bir baba. O söylediğiniz biraz daha bebeği olan anneler için olabilir. Ama bencede bekar biri ile evlenmek doğru değil bana görede.

çocuklarınız büyükse evli değilseler sizinle yaşıyorlarsa zaten evlenmenize izin vermezler. Yinede kader kısmet işi

Tamamen sizin tutumunuza kalmış kimseye gebe olmadığınızı birşeyler ters giderse arkanıza bakmadan tekrar boşanmaktan korkmadığınızı hissettirirseniz kocanız sizi kaybetmekten korkar ve ailesinede çevresinede söz hakkı düşürmez. Kimseye bir suç işlemişsiniz gibi davranmayın boşandınız diye gayet dik hiç böyle birşey olmamış gibi kendiniz davranırsanız sizede öyle davranırlar. Tek kural bu bana göre.

Yakın arkadaşım çocuksuz boşanmıştı, bekar biriyle evlendi. Çok da mutlu. Çocuk yoksa boşanmanın ne gibi bir etkisi olabilir ki? Ha sevgiliden ayrılmışsın ha eşten. Önemsiz bunlar artık. Ha önem veriyor sorum ediyorsa da daha iyi çağdışı bir adamla evlenmeden ayrılırsın. Baştan yüzünü görürsün

Çocuk yoksa sorun olmaz.
Ki çocuğunuz yok.

Fakat ailenin gelişmişlik, medeniyet durumu, hayattaki kendine belirledikleri yer ne.
Yoh anam oğluma hiç evlenmemiş kız olacak kafasında insanlarsa olmaz…

Ben varım. Bir çocuklu boşanmış biriyim. Sevgilim hiç evlenmemiş biri. Ailelere açıkladık, icazet aldık, evleneceğiz gibi görünüyor. Korku yaşayan taraf benim; çocuk isteyen, evliliği daha çok talep eden o. Çok da yakışıklı, atletik, temiz huylu biridir. Sanırım erkeğin düzgün biri olması gerek böyle konularda. Tabii sonu belli olmaz bu işlerin kiminle olursa olsun.

benim 2. evliliğim olacak Allah nasip ederse... erkek arkadaşımın ilk evliliği. ben en başında söyledim kiminle tanıştıysam. niyetine davranışına baktım. kıskançlık yaptı başta. sorun edecekse hiç başlamayın

valla bende evlendim boşandım çoçuk yok benimde erkek arkadaşım bekar ben evlenip boşandığımı söylemiştim ama ailesine söylemesini tercih etmem kimsenin eline koz vermişim gibi hissetmek istemiyorum. Herkes herşeyi bilmemeli.

benim 2 çocuklu arkadaşım hiç evlenmemiş biriyle evlendi sizde çocuk da olmadığı için bekardan farkınız yok asla kendiniz bunu sorgulamayın sorgulanmasına izin vermeyin arkadaşım bazı problemler yaşadı çocuklardan dolayı şu an onların da 2 çocuğu var dediğim gibi sizde çocuk olmadığı için bekardan farkınız yok çocuk olsaydı tavsiye etmezdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…