- 26 Nisan 2023
- 1.097
- 2.074
- 48
- 33
- Konu Sahibi mutlupapatyam
-
merhabalar; yaklaşık 2 yıl önce boşandım. çocuk yok…tamamen gençlik hatasıydı diyebilirim. kendi ayakları üzerinde durabilen 32 yaşında memur bir bayanım bu süreçte hayatıma biri girdi hiç evlenmemiş bir evin bir oğlu ama benim daha önce evlenip ayrılmış olmam sorun olur mu bilmiyorum. benim gibi olan ya da çevresinde örnek teşkil eden yakınları olan birileri varsa yorumlarınız benim içn
Sevgi olduktan sonra herşey olur kuzenim 12 yıl evli kaldı boşandı bekar biriyle evlendi şuan 3 çocukları var
Bi an üçüncü den de ayrıldı sandımBenim ilkokul arkadaşım ikinci evliliğini bekar biriyle yaptı. 1 çocuğu oldu boşandılar. Üçüncü evliliğini de bekar ve kendinden 5 yaş küçük biriyle yaptı şu an ondan da bir çocuğu oldu evliliğe devam
Arkadaşım evlendi. Ailesi biraz gönülsüz gibiydi ama politik davranarak hallettilermerhabalar; yaklaşık 2 yıl önce boşandım. çocuk yok…tamamen gençlik hatasıydı diyebilirim. kendi ayakları üzerinde durabilen 32 yaşında memur bir bayanım bu süreçte hayatıma biri girdi hiç evlenmemiş bir evin bir oğlu ama benim daha önce evlenip ayrılmış olmam sorun olur mu bilmiyorum. benim gibi olan ya da çevresinde örnek teşkil eden yakınları olan birileri varsa yorumlarınız benim içn kıymetli..
ben de öyle ama şöyle diyim yaşamış oldukları yerde tanınmış bir aile sülalede tek erkek ve herkes evlenmesini istiyor bekliyor böyle olunca kaygılanıyorum1 evin 1 oğulları kapatılsın…
nefret ediyorum bu laftan
hiç olmaz artık bekar erkekler dul ve çocuklu kadınlarla evlenıyor gayette mutlular.... cok böyle evlılık yapanmerhabalar; yaklaşık 2 yıl önce boşandım. çocuk yok…tamamen gençlik hatasıydı diyebilirim. kendi ayakları üzerinde durabilen 32 yaşında memur bir bayanım bu süreçte hayatıma biri girdi hiç evlenmemiş bir evin bir oğlu ama benim daha önce evlenip ayrılmış olmam sorun olur mu bilmiyorum. benim gibi olan ya da çevresinde örnek teşkil eden yakınları olan birileri varsa yorumlarınız benim içn kıymetli..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?