• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boşanmış kadın bekar erkek evliliği

mutlupapatyam

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2023
1.097
2.074
48
33
merhabalar; yaklaşık 2 yıl önce boşandım. çocuk yok…tamamen gençlik hatasıydı diyebilirim. kendi ayakları üzerinde durabilen 32 yaşında memur bir bayanım bu süreçte hayatıma biri girdi hiç evlenmemiş bir evin bir oğlu ama benim daha önce evlenip ayrılmış olmam sorun olur mu bilmiyorum. benim gibi olan ya da çevresinde örnek teşkil eden yakınları olan birileri varsa yorumlarınız benim içn kıymetli..

Siz şu an bekarsınız. Evlilik yaşandı ve bitti. Eş adayı kişisi sorun etmiyorsa, ki sorun edecek bir şey olduğunu şahsen düşünmüyorum çocuk da yokmuş; geriye kalanlara mutluluklar dilemek düşer. Siz iyi anlaşıyorsanız, ilişkinizin ayakları yere sağlam basıyorsa ve bu sefer kendinizden eminseniz böyle ufak ayrıntılarda boğulmayın.

Evlenip boşanan akrabalarım var, ikinci evliliğini yurt dışına yapan biri vardı ve çok mutlu. Karşı taraf da evlenmiş boşanmış mı bekar mıydı tam emin değilim;ama aşkı ve mutluluğu ne zaman bulacağınız hiç belli olmuyor. Oluyor gençken bazı hatalar.

Evlenip ayrılmış kadına tamamiyle cinsel deneyimi yönüyle sizin kaygı duyduğunuz gözle bakıyorlar. Siz bunu meşru zemine oturtup bir dönem nikahlı kaldınız diye sorun edecekse anca yobaz aile büyükleri eder. Kendinizi hiç evlenip ayrılmış olarak ayrı bir kefeye koymayın. Gençliğinizin tadını çıkarın. Arada karşılıklı sevgi olursa hiçbir sorun yaratmaz

merhabalar; yaklaşık 2 yıl önce boşandım. çocuk yok…tamamen gençlik hatasıydı diyebilirim. kendi ayakları üzerinde durabilen 32 yaşında memur bir bayanım bu süreçte hayatıma biri girdi hiç evlenmemiş bir evin bir oğlu ama benim daha önce evlenip ayrılmış olmam sorun olur mu bilmiyorum. benim gibi olan ya da çevresinde örnek teşkil eden yakınları olan birileri varsa yorumlarınız benim içn

Sevgi olduktan sonra herşey olur kuzenim 12 yıl evli kaldı boşandı bekar biriyle evlendi şuan 3 çocukları var

Sevgi böyle şeyleri tolere eder diye düşünüyorum ki yaptığınız yüz kızartıcı bir durum olmadığına göre sorun yok. En yakın arkadaşlarımdan birisi o şekilde evlenip boşandı, sonra tekrar başkasıyla evlendi. Şimdi mutlu. Inşallah siz de mutlu olursunuz.

Neden sorun olsun ki? Çocuğunuz yok, bekar bir kadınsınız karşınızdaki insanda bekar. Evet belki ailesi belki sorun edebilir ama adam bir sorun görmüyorsa, sizinde arkanızdaysa hiçbir sorun olmaz.

Partnerinize sorun olmaz da bir evin bir oğlu ailesi ne der bilemem.
Aile nasil bir aile?
Adam kaç yaşında?
Maddi ve eğitim düzeyleriniz eşit mi?

Olur, niye olmasın? Hayatta her şey mümkün. Fakat karşı tarafın ailesi bu durumu normal bulmuyorsa epey başınız ağrır.
Genelde erkekler sorun değilmiş gibi davranır, sonra gelip sen boşanmıştın diye yüze vurur. Yani burada eş adayı önemli, ne kadar güven verdiği veya ne kadar arkanızda durduğu.

Eş ailesi önemli bu konuda bugün bi konu okudum burda oda aynı sizin gibi bekar birisi ile evlenecekmis adamın ailesi kızı istememiş adamda ikinci elsin sen demiş adam başta hiç sorun etmiyormuş iyice anlamadan evlenme derim

merhabalar; yaklaşık 2 yıl önce boşandım. çocuk yok…tamamen gençlik hatasıydı diyebilirim. kendi ayakları üzerinde durabilen 32 yaşında memur bir bayanım bu süreçte hayatıma biri girdi hiç evlenmemiş bir evin bir oğlu ama benim daha önce evlenip ayrılmış olmam sorun olur mu bilmiyorum. benim gibi olan ya da çevresinde örnek teşkil eden yakınları olan birileri varsa yorumlarınız benim içn kıymetli..
Arkadaşım evlendi. Ailesi biraz gönülsüz gibiydi ama politik davranarak hallettiler

Bekar erkek kuzenim geçen sene boşanmış ve çocuklu biriyle evlendi şuan kız hamile. Amcamların kabullenmesi kolay olmadı ama kuzenim ne yaptı etti kabullendirdi :)

1 evin 1 oğulları kapatılsın…
nefret ediyorum bu laftan 😭
ben de öyle ama şöyle diyim yaşamış oldukları yerde tanınmış bir aile sülalede tek erkek ve herkes evlenmesini istiyor bekliyor böyle olunca kaygılanıyorum

Anlatırsanız,olmaz.
Gizlerseniz olur.
Yani flört ilerleyecek,karşılıklı olarak bir etkileşim olacak ve "sana bir şey söylemek istiyorum,bir evlilik yapıp boşandım " derseniz problem olur.
Aynı şekilde iş çok ciddelesmeden çocuk mutlaka ailesiyle bu bilgiyi paylasma.
Daha önce bu yüzden problem yaşayan birine şahit oldum.
Peşinde pervane olan adam birakti kadını sırf bosandigini gizlediği için.

hiç olmaz artık bekar erkekler dul ve çocuklu kadınlarla evlenıyor gayette mutlular.... cok böyle evlılık yapan

Back