- 7 Eylül 2018
- 47
- 7
- 16
- 32
- Konu Sahibi Sonbaharr_00
-
Hayır hiç ellernde kanıtlayablcekleri biseyleri yok yalancı şahit tutabilirler diye dusunuyorumHakim sorar tabiki.
Kanıtlayabilecekleri şeyler mi bunlar?
İspat yoksa çokda korkmaya gerek yokHayır hiç ellernde kanıtlayablcekleri biseyleri yok yalancı şahit tutabilirler diye dusunuyorum
Öncelikle geçmiş olsun,seni çok iyi anlıyorum;Yalancı şahit tutarlar korkun varsa hiç korkma ve çekinme sende o taktigi uygula,çekişmeli derken mal paylaşımı nafaka gibi şeyler,çocuk vardır veya boşanmak istemiyordur taraflardan biri!!!muhtemelen sizdede böyle bir durum var kazanmak istiyorsan kozlarını hiç korkmadan kullan kısasa kısas,diğer arkadaşın dediği gibi hiç bir hakim o bunu dedi ben bunu gördümlerle seni haksız yerine koymazHayır hiç ellernde kanıtlayablcekleri biseyleri yok yalancı şahit tutabilirler diye dusunuyorum
Benm sadece 2 tane sahidim var elimde kanitlarimda var bir takim onlaein elinde benle alakali hiç bir şey yok işte yinede korkuyorum ne solediysek kanitli ispatli yapmaya çalıştık sadece altinlari alip evi terk ettigimi soluyolar oysaki hiç bisey bile almadım evin kapisini fln kitlemsler hiç bir eşyami alamadim bütün ceyizliklerim kiyafetlerimÖncelikle geçmiş olsun,seni çok iyi anlıyorum;Yalancı şahit tutarlar korkun varsa hiç korkma ve çekinme sende o taktigi uygula,çekişmeli derken mal paylaşımı nafaka gibi şeyler,çocuk vardır veya boşanmak istemiyordur taraflardan biri!!!muhtemelen sizdede böyle bir durum var kazanmak istiyorsan kozlarını hiç korkmadan kullan kısasa kısas,diğer arkadaşın dediği gibi hiç bir hakim o bunu dedi ben bunu gördümlerle seni haksız yerine koymaz
Onlarınki sadece lafta ama kağıda benm dediklerimin yalan olduğunu bunu sahitlerle kanitlayacaklarını söylemişler ilaç kullandigimi her gün kendisinden ve ailesinden para aldgmi evi temizlemedgmi gibi şeyler bide altinlari alip evi terk ettgimi solemişlerMerhabalar Kanıt, delil sunulmasada şahitlerin dinlenilmesi de önemli bir husustur. Dikkate alınır. Çok fazla stres yapmayın. Sizde tarafınızca şahitler bulun mağdur durumda olduğunuzu sayın hakime kanıtlayabilirsiniz. Size söz hakkı verildiğinde konuşursunuz genellikle karşı tarafın iddialarını kabul ediyormusunuz diye sorulur size. Kabul etmediğinizi beyan edersiniz eklemen gereken birşey olduğunda mahkeme esnasında bunu avukatınıza söylediğiniz taktirde. Gerek avukatınız gerek siz kendinizi savunabilirsiniz. Ayrıca şunu belirtmek istiyorum. Lütfen duruşma esnasında biraz magdur durumda gozukmenizde fayda var. Maddi manevi yıprandığınıızı psikolojik olarak yansıtın. Boşanma sebebini bilmiyorum ne yazıkki bu kadar diyeceklerim
İnsalhh öle olur maddi olarak comİspat yoksa çokda korkmaya gerek yok
Hiç bir hakim gördüm duydum beyanlarıyla işlem yapmaz kolay kolay
Çocuğum yok çok şükür ama nafaka maddi manavi tazminat talep ettm bide takilarimn iadesi okadar mal paylasimi fln olmadi hiç bisey de vermek istemiyorlar zatenÖncelikle geçmiş olsun,seni çok iyi anlıyorum;Yalancı şahit tutarlar korkun varsa hiç korkma ve çekinme sende o taktigi uygula,çekişmeli derken mal paylaşımı nafaka gibi şeyler,çocuk vardır veya boşanmak istemiyordur taraflardan biri!!!muhtemelen sizdede böyle bir durum var kazanmak istiyorsan kozlarını hiç korkmadan kullan kısasa kısas,diğer arkadaşın dediği gibi hiç bir hakim o bunu dedi ben bunu gördümlerle seni haksız yerine koymaz
Evet şuanda 2. Dilekceyi gonderdik bir sürü iftira yalanlar altinlari alip evi terk etmisim falan filann ama ellerinde somut bi delil yok bana ait çünkü hic birsey yapmadim 2 tane sahidim var sadece başkada yok şahit ne kadar çok olursa okadar iyimi olur acaba?onlarda şahit getireceklerini yazmislar kagida kim bilmiyorum ama evime bile gidip eşyalarimi alamadım kapı kilidini değiştirmişler sadece el cantam vardı elimdeGeçmiş olsun. Henüz dilekçe aşamasındasınız sanırım. Kendi sürecimi örnek olması için yazabilirim. Önce dava dilekçesi yazılıyor varsa avukatınız ile. Karşı taraf cevap yazdıktan sonra buna cevap yazılacak tarafınızca. Sonra karşı tarafın da buna cevabı oluyor. 2şer dilekçe yazıldıktan sonra hakim ön duruşma günü belirliyor. Ön duruşmaya katılmanıza bile gerel yok sadece davanızda ve dilekçede yazdıklarınızda kararlı mısınız diye soruluyor. 2.duruşmada sizin şahitleriniz dinleniyor, 3.duruşmada karşı tarafın şahitleri. 4.duruşma ile dilekçede yazılanlar, varsa gönderilen deliller ve şahitlerin ifadeleri değerlendirilerek sonuca gidiliyor. Maddi durum incelemesi de duruşma aralarında yapılıyor sanırım, avukatlar takip ediyor gerekli işlemleri.
Yani sizin hiçbir duruşmaya katılmanıza gerek bile yok diye biliyorum. Dilekçenizin sağlamlığı, delillerinizle bu ifadeleri güçlendirmeniz ve şahitler en önemlisi. Yalancı şahit ihtimali her davada bir olasılıktır ve hakim tarafları ne kadar tanıdığını sorar, alakasız birisi olmaz ama tabi ki şahitler yanlı görüş bildirirler, onu da hakim değerlendirir. Süreç zaten uzun, girmişsiniz bir yola artık sakin olup beklemek dışında yapacak bir şey yok. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Varsayımlara dayanıp karar vermez hakim,gözle görünür elle tutulur kanıt ister,sen şahitlerini hazır tut ve ağzınız bir oldun yanı dersinize iyi çalışın ✌Benm sadece 2 tane sahidim var elimde kanitlarimda var bir takim onlaein elinde benle alakali hiç bir şey yok işte yinede korkuyorum ne solediysek kanitli ispatli yapmaya çalıştık sadece altinlari alip evi terk ettigimi soluyolar oysaki hiç bisey bile almadım evin kapisini fln kitlemsler hiç bir eşyami alamadim bütün ceyizliklerim kiyafetlerim
Kaç zamandır evlisiniz??İnsalhh öle olur maddi olarak com
Çocuğum yok çok şükür ama nafaka maddi manavi tazminat talep ettm bide takilarimn iadesi okadar mal paylasimi fln olmadi hiç bisey de vermek istemiyorlar zaten
1 yıl doldu bu ayKaç zamandır evlisiniz??
Evi kendi isteğinizle terk etmediğinizi Kapı dışarı edildiğinizi bu esnada herhangi kendi özel eşya, ziynet eşyası alıp çıkma gibi bi durumun söz konusu olamayacağını beyan edersiniz. Kullandığın ilaçlar nedir. Örneğin: Kullandığım ilaçları sırf psikolojim bozuk imajı vererek ve Mahkemeyi yanıltmak amaçlıdır. Diye savunmanızı yapabilirsiniz. Temizlik hususunda ise ben bir kadınım gerek kendi kişisel temizliğim gerek konutum her zaman önemserim. Lütfen 1 yada 2 neyse şahit mutlaka bulun. Karşı tarafın iddialarını yalan çıkaracak bir konuşmada şahitleriniz yaparsa merak etmeyin hiç bir sorun kalmazOnlarınki sadece lafta ama kağıda benm dediklerimin yalan olduğunu bunu sahitlerle kanitlayacaklarını söylemişler ilaç kullandigimi her gün kendisinden ve ailesinden para aldgmi evi temizlemedgmi gibi şeyler bide altinlari alip evi terk ettgimi solemişler
Öle yazdık 2 tane sahidimz var umarim hakim insafyetli çıkarEvi kendi isteğinizle terk etmediğinizi Kapı dışarı edildiğinizi bu esnada herhangi kendi özel eşya, ziynet eşyası alıp çıkma gibi bi durumun söz konusu olamayacağını beyan edersiniz. Kullandığın ilaçlar nedir. Örneğin: Kullandığım ilaçları sırf psikolojim bozuk imajı vererek ve Mahkemeyi yanıltmak amaçlıdır. Diye savunmanızı yapabilirsiniz. Temizlik hususunda ise ben bir kadınım gerek kendi kişisel temizliğim gerek konutum her zaman önemserim. Lütfen 1 yada 2 neyse şahit mutlaka bulun. Karşı tarafın iddialarını yalan çıkaracak bir konuşmada şahitleriniz yaparsa merak etmeyin hiç bir sorun kalmaz
Hakkında hayırlısı olsun, ama sürekli düşünme çekişmeli boşanma davaları biraz uzun sürebiliyor akışına bırak herşeyi Allahın adaleti şaşmazÖle yazdık 2 tane sahidimz var umarim hakim insafyetli çıkar
Gercektenmi anliyomu hakim Insalh hak yerini bulurÖncelikle Allah yardımcınız olsun
Zor bir süreç
Önce ikişer kez dilekçe yazacaksınız
Sonra Ön duruşma gitmenize gerek yok
Çok kısa sürer
Şahitlerin olduğu celselere muhakkak gidin
Orda avukatınız aracılığıyla onlara soru sorabilirsiniz
Şahit çok önemliymiş boşanma davasında avukatımın dediği buydu
Şahitin az yada çok olması önemli değil, önemli olan Nelere şahit olduklarıdır
Bende şuan o aşamadayım
Allah yardımcınız olsun
Hakimler zaten anlıyor kimin yalan veya doğru konuştuğunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?