• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmayı netleştirdik.

Susiee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Kızlar geçenki konularda zaten durumları anlatmıştım. Bugün ailemin yanına gidiyorum. 17 şubatta mahkeme var. Boşanıyorum. Garip bir şekilde üzüntüden ziyade üzerimden bir yük kalkmış gibi hissediyorum. Uzun zamandır süregelen mutsuzluklar bitiyor gibi. Yine de bi tuhafım. Biraz ilham verici hikayelere ihtiyacım var .

Kızlar geçenki konularda zaten durumları anlatmıştım. Bugün ailemin yanına gidiyorum. 17 şubatta mahkeme var. Boşanıyorum. Garip bir şekilde üzüntüden ziyade üzerimden bir yük kalkmış gibi hissediyorum. Uzun zamandır süregelen mutsuzluklar bitiyor gibi. Yine de bi tuhafım. Biraz ilham verici hikayelere ihtiyacım var .
Yeni hayatınızda başarılar ve mutluluklar dilerim ❤️

Üzerinden yük kalkmış gibi hissediliyorsa daha İlham verici bir cümle yok bence.Bencede o ağırlık gidince miss Hafife alın denendi olmadı bitti.Ben biteceğime evlilik bitsin

Sizin adınıza çok sevindim. Önceki konularınızı bilmiyorum. Ben de boşanmak istiyorum. Maalesef çocuklarla tehdit ediliyorum. Ama bunda gececi ve umarim bende yazacağım. Yeni hayatımın ilk günü. Hafifledim diye.

Sizin adınıza çok sevindim. Önceki konularınızı bilmiyorum. Ben de boşanmak istiyorum. Maalesef çocuklarla tehdit ediliyorum. Ama bunda gececi ve umarim bende yazacağım. Yeni hayatımın ilk günü. Hafifledim diye.
Hayırlısı olsun hakkınızda. Ben evliliklerin bitmesi taraftarı değilim hiçbir zaman tabi kurtarılabilecek bir yön varsa kurtarılmalı ama benimki ne yazık ki öyle değildi

Back
X