• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmayı düşünüyorum ama hayatıma nasil devam edeceğimi bilmiyorum.

Sizinki eğitim değil zevk farklılığı bence. adam gezmeyi sevmiyor, konuşkan değil, belliki çoocuk istiyor. klasik bir aile hayatı istiyor.
Lise mezunu olup gezen tozan, bilgili kültürlü onlarca tanıdığım var.
Belkide bu üniveriste mevzuunu çok göze sokarak iyicemi ezmeye çalıştınız adamı.

kusura bakmayın ama boşanmak bu kadar kolay bir karar mı ya?adamın abartılacak neyi var anlamadım?evlenmeden önce şen şakrak girişken biriydi de evlendikten sonra mı değişti?araba konusunda çoluk çocuğa karışanları örnek vermiş demek ki adam başka bir şeyin altını çizmek istemiş ne var bunda?belki yeri zamanı değildi ya da söyleme şekli hoş değildi ama millet eşim çocuk istemiyor diye dövünürken bence bu bir şans.eşinizin sürekli olumsuz özelliklerini görmek yerine birazda olumlu özelliklerini görmeye onun neyini sevdiğinizi hatırlamaya çalışın bence.
ya da düzeltilebilicek bu sebeplerden dolayı boşanın sonra buraya gelip ağlayın...

Kolay diyen oldu mu? Değil tabi ama bu kadar uyumsuzlukla evlilik sürdürmek de kolay degil. Bir tek ben miyim evlendikten sonra eşinin en gerçek hali ile karşılaşan? Ayrıca millet dövünüyorsa çocuk istedikleri içindir bense istemiyorum.

Back