- 26 Ekim 2015
- 8.397
- 20.242
- 348
- Konu Sahibi PinkRose_92
-
Banlanmasının nedeni yatak mevzusu değildir herhalde buradaki üslubudur diye düşünüyorum.
Demek ki birileri görmüş :)Uslubunda banlanilcak kelime görmedim.
Neyse...
Demek ki birileri görmüş :)
Sosyal bilimler olunca neden büyütülmüyormuş pek anlayamadım? Sosyal bilimler bilgi ve beceri içermiyor mu? Ayrıca kafa yapısı, donanım ve vizyonun o an çalışıp çalışmamakla ne ilgisi var?Ya lise üniversite farkını özellikle sosyal bilimler alanında bu kadar büyütmeyin
Sorun okumamış olması değil çünkü siz de okumuş ama çalışmıyosunuz
Sorun eşinizin herşeye kapalı olması
Çok uyumsuz görünüyosunuz birbirinize.
Ya karşılıklı değişmeye çalışın
Ya da boşanın
Boşanmak daha makul bi seçenek gibi görünüyor buradan baktığımızda
Size çok teşekkür ederim. Cok yapıcı ve anlayislisiniz.Her türlü iş de bulursun çalışırsın da.
Bankalara, reklam ajanslarına, spor merkezlerine vs. başvurursun.
İlk önce bir öğrenci ile veya bekar biriyle ev paylaşırsın daha sonra işinde iyi olunca zaten yükseleceksin çok iyi maaşın olur.
Gül gibi yaşar gidersin.
Sen üniverite mezunusun. Biraz da özgüvenli ol. Kararlı ve mücadeleci ol.
Biraz çile çektikten sonra inanılmaz rahata ulaşırsın. Gençsin, dinamiksin.
Sakın kendinden vazgeçme ve boşan.
Böyle bir ömür yaşayabilecek insan değilsin.
Ne istediğini yalnız sen karar verebilirsin.
Hemen hemen ayni seyleri yasiyoruz ama ben 3 yil sevgililikten sonra evlendim.gercekten egitimin bu kadar etkileyechini tahmin etmemistkm.ona cocum vermek istemiyorun cunkh benim istedigim standartlarda buyutulmeyeck. 6 ay oldu evleneliMerhaba arkadaşlar. 1.5 yıllık evliyim ve mutlu değilim, doğal olarak mutlu da edemiyorum. Eşimle aslinda hiç evlenmemeliydik, çünkü birbirine uyum sağlayamayacak şekilde farklıyız. Ben evlenmeden önce ayrılmayı çok istedim ama maalesef eşim peşimi bir turlu bırakmadı ve evlendik. Tabi şimdi o da pişman. Gelelim sorunlarimiza... Ben lisans mezunuyum eşim ise lise mezunu. Ben eğitim farkının bu kadar sorun olacagini bilemedim maalesef. O egitimsizlik ve insan icine karismamasindan, bense aşırı duygusal davranmaktan gerçekleri göremedik sanırım. Eşim gezmeyi sevmez benimse buna sevmekten öte çok ihtiyacim var. Arkadaş ortamini sevmez ne kendisinin ailecek görüştüğümüz bir arkadasi var ne de benim edindigim arkadaslarla ailecek görüşmeyi kabul ediyor. Çok geri kafalı ve yeniliklere kapalı ne yazıkki. Kendi küçük aklıyla sundugum hicbir seçeneği begenmiyo ve kendisi de bir yol bulmuyor. 7/24 evdeyiz ve biktim artik. Yatak odasında da ten uyumumuz yok ve zaten istekli bir erkek de degil. Ailesi onun cok sakin, efendi biri oldugunu ve sansli oldugumu söylüyorlar ama işin ic yüzü hic de öyle değil. Bu kadar sessizligi özgüven eksikliği ve pasifliginden ileri geliyor. Ben daha baskın biriyle olmak isterdim. Her yerde yeni gelin gibi sus pus oturmasi ve benim konusmamdan da hoslanmamasi beni deli ediyor. Gezmeme, çalışmama izin vermiyor. Geçenlerde bari araba alamıyoruz araba kiralayalım gezelim dedim. Bana "herkes coluk cocuga karıştı sen nelerin pesindesin " dedi. Sanki cok sacma ve cocukca seyler istiyorum gibi davranıyor. Ama ben mutsuzum, hiçbir istegimi önemsemiyor. Boşanmak istiyorum ama gidecek yerim yok. Tek başına bi hayat kurup ev tutup yaşamayı basarabilir miyim? Üniversite mezunuyum ama iş bulabilir miyim gerçekten bilmiyorum. Nolur bana bir akıl verin. Destege, cesaretlendirecek sözlere cok ihtiyacim var.
Istedigim hayat tarzi bu degildi. Ve ona bazen bakinca seviyormuyum diye dusunuyorhm. Ama yasam tarzimiz uymuyor istedigim tarzda bir aile olamayacgiz diye geri adim atiyorumHemen hemen ayni seyleri yasiyoruz ama ben 3 yil sevgililikten sonra evlendim.gercekten egitimin bu kadar etkileyechini tahmin etmemistkm.ona cocum vermek istemiyorun cunkh benim istedigim standartlarda buyutulmeyeck. 6 ay oldu evleneli
Kardesim bana sen onla yapamazsin dediginde ben de ayni sizin gibi kibirli demistim ama bu kibir degil mantikli ve gercekci olmakmış. Yaşayıp ogrendim maalesef. Ben hata ettim başkası etmesin. İnsanları bu şekilde kibirli diye yaftalamayin boşuna siz yasamsyacaksiniz sonrasında ortaya çıkacak sıkıntıları. Benim halam da öğretmen bir kadin ve pazarci bir erkegin evliliğini örnek vermişti. Olmuyor işte her konuda uyum sıkıntısı çıkıyor bir şekilde. Dinen bile denklik kriteri var vardir eşler arasında. Burdan bütün bekarlara denklik hususuna dikkat etmelerini tavsiye ediyorum buna egitim seviyesi, kültür seviyesi, görgü, aile yapısı gibi şeyler de dahil.İnsan ilk önce ahlak okuması gerek diplomalar meslekler için. Asıl sizin gibi kibirli tiplere dikkat etmeli erkekler evlenirken.
Haklisin ve ben de ayni sekilde çocuk yapmak istemedim çünkü hic uygun bir ortam değil iyi yetişmesi acisindan.Istedigim hayat tarzi bu degildi. Ve ona bazen bakinca seviyormuyum diye dusunuyorhm. Ama yasam tarzimiz uymuyor istedigim tarzda bir aile olamayacgiz diye geri adim atiyorum
Kalmış o numunelik de bana denk geldi :) ki evlenmeden once karismayacagini söylemişti bircok konuda oldugu gibi yaniltti beni. İş makinası operatörü kendisi.Çocuk yapma. Düzeltmeye çalış olmuyorsa boşan. Tabi iyi de bir iş bulmalısın. Eşin ne iş yapıyor ki seni çalıştırmıyor, aslında şimdi çoğu erkek eşinin çalışmasından yana kaldı mı böyle çalıştırmam diyen
Bence sen iş falan bul, yerini ayarla ondan sonra boşan.ne mezunusunMerhaba arkadaşlar. 1.5 yıllık evliyim ve mutlu değilim, doğal olarak mutlu da edemiyorum. Eşimle aslinda hiç evlenmemeliydik, çünkü birbirine uyum sağlayamayacak şekilde farklıyız. Ben evlenmeden önce ayrılmayı çok istedim ama maalesef eşim peşimi bir turlu bırakmadı ve evlendik. Tabi şimdi o da pişman. Gelelim sorunlarimiza... Ben lisans mezunuyum eşim ise lise mezunu. Ben eğitim farkının bu kadar sorun olacagini bilemedim maalesef. O egitimsizlik ve insan icine karismamasindan, bense aşırı duygusal davranmaktan gerçekleri göremedik sanırım. Eşim gezmeyi sevmez benimse buna sevmekten öte çok ihtiyacim var. Arkadaş ortamini sevmez ne kendisinin ailecek görüştüğümüz bir arkadasi var ne de benim edindigim arkadaslarla ailecek görüşmeyi kabul ediyor. Çok geri kafalı ve yeniliklere kapalı ne yazıkki. Kendi küçük aklıyla sundugum hicbir seçeneği begenmiyo ve kendisi de bir yol bulmuyor. 7/24 evdeyiz ve biktim artik. Yatak odasında da ten uyumumuz yok ve zaten istekli bir erkek de degil. Ailesi onun cok sakin, efendi biri oldugunu ve sansli oldugumu söylüyorlar ama işin ic yüzü hic de öyle değil. Bu kadar sessizligi özgüven eksikliği ve pasifliginden ileri geliyor. Ben daha baskın biriyle olmak isterdim. Her yerde yeni gelin gibi sus pus oturmasi ve benim konusmamdan da hoslanmamasi beni deli ediyor. Gezmeme, çalışmama izin vermiyor. Geçenlerde bari araba alamıyoruz araba kiralayalım gezelim dedim. Bana "herkes coluk cocuga karıştı sen nelerin pesindesin " dedi. Sanki cok sacma ve cocukca seyler istiyorum gibi davranıyor. Ama ben mutsuzum, hiçbir istegimi önemsemiyor. Boşanmak istiyorum ama gidecek yerim yok. Tek başına bi hayat kurup ev tutup yaşamayı basarabilir miyim? Üniversite mezunuyum ama iş bulabilir miyim gerçekten bilmiyorum. Nolur bana bir akıl verin. Destege, cesaretlendirecek sözlere cok ihtiyacim var.
Halkla iliskiler ve tanıtım. Ah ilde yaşasam ya da ile yakin bir ilce olsa onlari hemen ayarlarim bu kadar düşünmezdim ah.Bence sen iş falan bul, yerini ayarla ondan sonra boşan.ne mezunusun
Sen dayinlara git gel arada yatılı olarak.hem kendine yer edinebilir misin bir bak hem de dayinin yaşadığı ilde iş bakarsın kendine.o ildeki iş ilanlarına internetten bakarak git mesela.cv ni elden götürürsen işe alınma şansın daha fazla olur.halkla ilişkiler mezunusun iş bulursun.dayınin tanıdıkları çevresi falan yok mudurHalkla iliskiler ve tanıtım. Ah ilde yaşasam ya da ile yakin bir ilce olsa onlari hemen ayarlarim bu kadar düşünmezdim ah.
Dayimlar da cesaretimi kiriyo kolay mi diyorlar. Evliliğimi kutarmami arzu ediyorlar.Sen dayinlara git gel arada yatılı olarak.hem kendine yer edinebilir misin bir bak hem de dayinin yaşadığı ilde iş bakarsın kendine.o ildeki iş ilanlarına internetten bakarak git mesela.cv ni elden götürürsen işe alınma şansın daha fazla olur.halkla ilişkiler mezunusun iş bulursun.dayınin tanıdıkları çevresi falan yok mudur
Sonuçta senin kararın kimse karışamaz içinden ne geliyorsa onu yap.iş bulmak kolay aslında, hele ki büyük bir ilse.iyice düşün taşın öyle karar ver.dediğim gibi bu hayat seninDayimlar da cesaretimi kiriyo kolay mi diyorlar. Evliliğimi kutarmami arzu ediyorlar.
durumunuza üzüldüm mutlu olmamak evlilikte en ciddi sorun gerçekçi olmak gerekirse ayrılıp iş bulmaya her şey hallolmaz eğer cidden düşünüyorsanız ayrılmayı sağlam planlar yapın bu gün nereden baksan bir ev tutmaya kalsanız kirası en az 500 olsa o eve girmek 1500 tl eşya yok elektrik su doğalgaz açılışı e haliyle yemek de yenecek bu evde ayrılınca bir sürü çirkinlikler sinir stres önce iş bulun bu kadar zaman sabır göstermişsiniz iki üç ay daha sabredinMerhaba arkadaşlar. 1.5 yıllık evliyim ve mutlu değilim, doğal olarak mutlu da edemiyorum. Eşimle aslinda hiç evlenmemeliydik, çünkü birbirine uyum sağlayamayacak şekilde farklıyız. Ben evlenmeden önce ayrılmayı çok istedim ama maalesef eşim peşimi bir turlu bırakmadı ve evlendik. Tabi şimdi o da pişman. Gelelim sorunlarimiza... Ben lisans mezunuyum eşim ise lise mezunu. Ben eğitim farkının bu kadar sorun olacagini bilemedim maalesef. O egitimsizlik ve insan icine karismamasindan, bense aşırı duygusal davranmaktan gerçekleri göremedik sanırım. Eşim gezmeyi sevmez benimse buna sevmekten öte çok ihtiyacim var. Arkadaş ortamini sevmez ne kendisinin ailecek görüştüğümüz bir arkadasi var ne de benim edindigim arkadaslarla ailecek görüşmeyi kabul ediyor. Çok geri kafalı ve yeniliklere kapalı ne yazıkki. Kendi küçük aklıyla sundugum hicbir seçeneği begenmiyo ve kendisi de bir yol bulmuyor. 7/24 evdeyiz ve biktim artik. Yatak odasında da ten uyumumuz yok ve zaten istekli bir erkek de degil. Ailesi onun cok sakin, efendi biri oldugunu ve sansli oldugumu söylüyorlar ama işin ic yüzü hic de öyle değil. Bu kadar sessizligi özgüven eksikliği ve pasifliginden ileri geliyor. Ben daha baskın biriyle olmak isterdim. Her yerde yeni gelin gibi sus pus oturmasi ve benim konusmamdan da hoslanmamasi beni deli ediyor. Gezmeme, çalışmama izin vermiyor. Geçenlerde bari araba alamıyoruz araba kiralayalım gezelim dedim. Bana "herkes coluk cocuga karıştı sen nelerin pesindesin " dedi. Sanki cok sacma ve cocukca seyler istiyorum gibi davranıyor. Ama ben mutsuzum, hiçbir istegimi önemsemiyor. Boşanmak istiyorum ama gidecek yerim yok. Tek başına bi hayat kurup ev tutup yaşamayı basarabilir miyim? Üniversite mezunuyum ama iş bulabilir miyim gerçekten bilmiyorum. Nolur bana bir akıl verin. Destege, cesaretlendirecek sözlere cok ihtiyacim var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?