BOSANMAYİ DUSUNENLER BOSANMAYİN!!(

Merhabalar arkadaşlar . Ben başımdan geçeni size anlatip sizlerden de bosanmayi düşünenlere bir daha düşünmeleri hakkında fikir olsun istedim . memurum bir yıllık evliliğimj bitirdim psikolojik şiddet .iki yıla yakın oldu bosanali. Ailem kız kardeşlerim bosanmam için ellerinden geleni yaptılar yağ bal çalıp ağzıma bosadilar beni çocuk yoktu ve memurdum sonuncta her konuda faydalancaklardi . Üç beş ay iyilerdi sonrasında öyle kötü davrandılar ki ailemi tanıyamadım. Kız kardeşlerim beni öldürmeye kalktılar . Evden ayrıldım şimdi tek başıma yaşıyorum. Şunu söylemek isterim kıyaslama yaptım benim bı tane kocam vardı evliyken bosandigimda ise herkes benim kocam oldu. Psikolojim daha da kötü oldu . Şimdi düşünüyorum o kadar kötü şeyler yaşadım değdi mi gerçekten boşanmama .aileme güvenip gelmiştim. Maddi olarak değil manevi olarak ihtiyacım vardı onlara ama öyle boşlukta sevgisiz kaldım ki toparlanamiyorim . Sözüm şu ki boş sebeplerden evliliklerinzi yikmayin öyle sizi koruyan ailelerinize de bakmayın menfaat devreye girince çok cirkinlesiyorlar. Benden tavsiyedir. Baba evindede aynı psikolojik ve ölüm korkusunu yaşamış biri olarak yazıyorum buraya.bir de en önemlisi bunca zaman kaybı ve tükenmişlik SENDROMU. VE ARTİK KİMSEYEYE GUVENEMEME . Lutfen yuvalarinizi tekrar gözden geçirin 👋
Boşanma sebebiniz neydi

Acaba baba evinden kaçmak için yanlış evlilik yapmış olabilir misiniz?
Baksanıza baba eviniz çok fenaymış öldürmeye kalkmalar maddi sömürgeler siz en iyisi tek yaşayın

Benim anladığım ailenizden çok şey beklemişsiniz. Hiç boşanmamışsınız gibi hissettireceklerini falan düşündünüz galiba. Boşanmanız için sizi destekledilerse bile bu hayat sadece sizin hayatınız.

Aklı başında birisi iseniz iyi bir kocanız varsa boşanmazdınız.
Kötü biriyle evlisiniz diye boşandıysanız sonrasında kendinize bir hayat kurabilmek sizin elinizde.
Ağzınıza bal çalmak dedikleri ne olacak sanki evladım biz senin yanındayız eziyet çekme biz senin aileniz demişlerdir.
Memurum diyorsunuz maddi olarak en azından kendinizi geçindirecek durumdasınız.
Boşanmaya ihtiyacı olan boşansın da kendine bir hayat kursun hayatı kocadan ibaret görmeye gerek yok. (bir koca gitti herkes kocam oldu dediğiniz için söylüyorum)
Kimseyi de suçlamaya da gerek yok.

Merhabalar arkadaşlar . Ben başımdan geçeni size anlatip sizlerden de bosanmayi düşünenlere bir daha düşünmeleri hakkında fikir olsun istedim . memurum bir yıllık evliliğimj bitirdim psikolojik şiddet .iki yıla yakın oldu bosanali. Ailem kız kardeşlerim bosanmam için ellerinden geleni yaptılar yağ bal çalıp ağzıma bosadilar beni çocuk yoktu ve memurdum sonuncta her konuda faydalancaklardi . Üç beş ay iyilerdi sonrasında öyle kötü davrandılar ki ailemi tanıyamadım. Kız kardeşlerim beni öldürmeye kalktılar . Evden ayrıldım şimdi tek başıma yaşıyorum. Şunu söylemek isterim kıyaslama yaptım benim bı tane kocam vardı evliyken bosandigimda ise herkes benim kocam oldu. Psikolojim daha da kötü oldu . Şimdi düşünüyorum o kadar kötü şeyler yaşadım değdi mi gerçekten boşanmama .aileme güvenip gelmiştim. Maddi olarak değil manevi olarak ihtiyacım vardı onlara ama öyle boşlukta sevgisiz kaldım ki toparlanamiyorim . Sözüm şu ki boş sebeplerden evliliklerinzi yikmayin öyle sizi koruyan ailelerinize de bakmayın menfaat devreye girince çok cirkinlesiyorlar. Benden tavsiyedir. Baba evindede aynı psikolojik ve ölüm korkusunu yaşamış biri olarak yazıyorum buraya.bir de en önemlisi bunca zaman kaybı ve tükenmişlik SENDROMU. VE ARTİK KİMSEYEYE GUVENEMEME . Lutfen yuvalarinizi tekrar gözden geçirin 👋
Bütün aileler sizin aileniz gibi psikopat değil. Çok yanlış genellemeler yapıyorsunuz. Bakış açınızı genişletin biraz.

Bence psikolojiniz hala bozuk.Sizin en büyük yanlışınız sırtınızı birilerine dayayarak yaşamaya çalışmak.Ya kocaya yada aileye.Memur olduğunuzu söylüyorsunuz.Ekonomik özgürlüğünüz var,boşandıktan sonra ne diye ailenize boyun eğdiniz o kısmı anlayamadım.Ayrıca boşanırken de anneniz yada kardeşinizin gazına gelip,onların verdiği akılla mı boşandınız?Eğer bunu yaptıysanız bu da yanlış.Özetle aldığınız yanlış kararlarla genellemeler yapmayın derim.Herkesin ailesi sizinkisine benzemediği gibi her boşanan ailesiyle yaşamıyor.Her kadın da fiziksel yada psikolojik şiddet gördüğü halde kocasıyla yaşamak zorunda değil.

Son düzenleme:
Benliğini birilerinin üzerinden tamamlayan kadınlara çok üzülüyorum ya. Kocası ya da ailesi yoksa kendini birey saymıyor.
Burada keyfi boşanan tek kadın okumadım şu zamana kadar. Hatta bazıları baya kanırtarak sürdürüyor hala toksik evliliğini. Boşanıyorsak hayat bir kere ve yaşamaya bizim de hakkımız var diye. Elin olmamış oğlunu rehabilite etmek ya da ailenin toksik elalem sanrılarını tatmin etmek için gelmedik dünyaya.
Aile evinden olsun çevreden olsun olmadık şeyler duyan ve yaşayan biri olarak; boşandığıma tek salise pişman olmadım. Çok şükür bin şükür.

Sorun bosanmanizda değil ailenizde,başka birşey olur onu bahane ederlerdi.Eski eşte de , ailenizde de iş yokmuş . Hayatınızdan çıkarmakla iyi yapmışsınız.

Canım kimse keyfinden boşanmıyor zaten ona şüphen olmasın aksine kadınlarımız daha ne kadar evli kalabilirim çabasında biz bu sayfada bile boşanmak istemediği için uğraşan ama daha kötüsünü yaşayanları okuduk. Boşandığınıza göre eşinizde masum değilmiş. Ayrıca sizin aileniz sizi dışladı diye herkesin ailesi bunu yapmıyor ki genelleme yapmanız çok yanlış. Ben ayrılsam kimse çıtını çıkaramaz annemde seve seve kabul eder örnek veriyorum. Sizin boşanmanız sorun değil sizi öldürmeye çalışan kardeş adlı ruh hastası asıl sorun. Onlardan ne kadar uzak kalırsanız o kadar iyi.

Daha önceki mesajlarınızda eski eşinizin narsist ve alkolik olduğunu, sizle evliyken sahte hesaplardan başkalarıyla görüştüğünü, sizinle maddi sebeplerle evlendiğini düşündüğünüzü yazmışsınız. Böyle düşünüyorsanız boşandığınıza üzülmemelisiniz.

Ailenizle anlaşamıyor olmanız başka, kötü bir evliliği sonlandırmak başka konu. Kendinize yeni bir hayat kurup mutlu olmanız da mümkün, inanın.
Ve böyle bir adamdan pardon adam dedim boşandığı için pişman... Ne denir ki başka.

Yanlış yönlendirmeler yapmayın lütfen. Boşandığım gün hayatımda çiçekler açtığı gündü. Ailemden de harika destek gördüm, mutlu bir şekilde kalktım ayağa. Ailem destek olmasa da ayakta kalır, yeniden başlardım. Ama o yanlış evliliğe mahkum yaşamazdım yine. Kimse de buna mecbur değil. Arkada aile olsun ya da olmasın.

boşandım 2 tane yavrum var biri bebek Henüz. Arada mutlu olduğumuz birkaç şeyi eski evimi özlüyorum o da normalmiş. Terapistim öyle dedi. Sen kocanı değil bazı anları özlüyorsun diye.
Neyse bunlara rağmen iyi ki boşandım diyorum. O adamın yaşadığı hayat tarzını mecburen duyuyorum görüyorum yok kesinlikle kaldıramazmışım yani kurtulmuşum. Sizin çoluk çocuk da yok. Kurslara katılın spor yapın terapi zaten alın. Tatile falan çıkın ooo neler neler çalar karşınıza ama kaçmak için evlenmeyin gönlünüzü eğlendirin 🤣🤣

Kimse durduk yere boşanmiyor.Kaldi ki her ailde sizin gibi degil.Cok sukur ailem hep arkamda.Ayrica elin adaminin çilesini çekecegime anamin babamin cilesini cekerim daha iyi

Neden eski eşe yada ailenizden birine ihtiyaciniz varki.Memurmussunuz ee cocukta yok kendi basiniza yasayamiyormusunuz.İllah eski eş kadar kötü bir evliligi surdurmenizmi gerekiyor yada sizi sömürmeye kalkan ailenizin yaninizda olmasina ihtiyacinizmi var.

X