- 4 Eylül 2021
- 200
- 63
- 29
- Konu Sahibi Bernalaasl
Merhabalar arkadaşlar . Ben başımdan geçeni size anlatip sizlerden de bosanmayi düşünenlere bir daha düşünmeleri hakkında fikir olsun istedim . memurum bir yıllık evliliğimj bitirdim psikolojik şiddet .iki yıla yakın oldu bosanali. Ailem kız kardeşlerim bosanmam için ellerinden geleni yaptılar yağ bal çalıp ağzıma bosadilar beni çocuk yoktu ve memurdum sonuncta her konuda faydalancaklardi . Üç beş ay iyilerdi sonrasında öyle kötü davrandılar ki ailemi tanıyamadım. Kız kardeşlerim beni öldürmeye kalktılar . Evden ayrıldım şimdi tek başıma yaşıyorum. Şunu söylemek isterim kıyaslama yaptım benim bı tane kocam vardı evliyken bosandigimda ise herkes benim kocam oldu. Psikolojim daha da kötü oldu . Şimdi düşünüyorum o kadar kötü şeyler yaşadım değdi mi gerçekten boşanmama .aileme güvenip gelmiştim. Maddi olarak değil manevi olarak ihtiyacım vardı onlara ama öyle boşlukta sevgisiz kaldım ki toparlanamiyorim . Sözüm şu ki boş sebeplerden evliliklerinzi yikmayin öyle sizi koruyan ailelerinize de bakmayın menfaat devreye girince çok cirkinlesiyorlar. Benden tavsiyedir. Baba evindede aynı psikolojik ve ölüm korkusunu yaşamış biri olarak yazıyorum buraya.bir de en önemlisi bunca zaman kaybı ve tükenmişlik SENDROMU. VE ARTİK KİMSEYEYE GUVENEMEME . Lutfen yuvalarinizi tekrar gözden geçirin