9 yillik evliyim esimle birbirimiz icin cok emek verdik 14 yildir birlikteyiz.son 1 seneye kadar esim beni el ustunde tutardi.sarilmadan uyuyamazdi basit bi sebepten tartissak isyerime gelirdi gonlumu alirdi her sabah operek uyandirirdi ben mutfaktayken gelir sarilirdi...hassas bir insanim.kalbim dilimdedir uzulunce hemen aglarim sabahinda ise gidecegi gecenin 3unde agladimmi diye eliyle kontrol edip benimle konustugunu bilirim...boyle yillarca ilgisi sevgisi olan evden ise isten eve duzgun biriydi benim gozumde.simdi isler cok karisti surekli bi soguma mevzusu var.1 yil once bi kac hareketi soguk geldi kirildim icime kurt orda dustu.9 ay once basta sebepsiz uzaklastim dedi surekli inisler cikislar kararsizliklar ben cozmeye calistikca isler kotulesti sogudum dedi sonra guvenimi zedeledi gidecwktim durdurdu pismanmiydi vijadanmi yapti bilemem 1 ay falan baya bi ugrasti ama ben bedel odetmeye calistim bida korksun diye ama korkmak yerine bikti yafa unutmicagimdan emin oldu.simdi.artik acik.acik.dile getiriyor sogudugunu bazende mutlu olamicagimizi falan zirvaliyor ben yapilanlari unutmazmisim surekli dile getirirmisim ole dio...cooook bocaladim cunku beklemedigim yerden fena vuruldum.sınır cizemedim cozmeye calistim.konusmaya calistim kavgalar ettik bu surecte analtilacak anlatilamayacak bircok sey oldu.bosanmak istedi evden gittim sonra almaya geldi ama sucunu pek bilmeden. bende uzatamadim cnku kayinvalidemlere gitmek zorundaydim saglik sorunu olan vardi sonucta gitmessem birde bu karisiklik cikacakti.eve gelmeye korktugumu soledim kendinden eminmiydi bilmem ama bidaha uzmicem dedi.ama oyle olmadi.bu sozleri bi kac gun tuttu.ben onla eve dondum sevilmedigimi hissediyorum dedigim anda basa sardi.guvenim azaldi kalbim cok kirildi ama vazgecemedim hep duzelir belki diye cunku biterse onunla eskiden oldugu gibi bir iliskim bidaha olabilecegini hic sanmiyorum.son bi kac haftadir iyice sarpa sardi alay eder gibi konusuyor eskiden gozumun icine bakan insan?aldatiliyomuyim bilmiyorm cok kez sordum.ezanda bile yeminler etti kurana el basti yeminine inandim.bunu hala soyluyor ama benim icin hic cabalamiyor. evliliginde benzer durumda bosanan arkadaslar var mi hic pisman oldunuzmu?cok korkuyorum ve mutlu gunlerimizi cok ozledim.duzeltmeye calistikca bozuldu kafam cok karisik bu iliski anca gidersem duzelir ama ya gidisimle hepten bitersek?beni kaybetmekten korkmasinin tek yolu ayrilmakmidir?yoksa ben bosunami ugrasiyorum...duzelmicekse nasil anlarim? kafam soruyla dolu.bu arada yardimci olmak istemeyene saygi duyarim yorum yapmadigi surece.basa gelmeden kimse anlamiyomus emin olun hersey kabak gibi ortada bile olsa goremiyorum....