- 4 Şubat 2023
- 38
- 23
- 8
- 40
- Konu Sahibi ikinci mutsuzluk
-
Allahın hakkı 3 deyip bu aldığınız kararın arkasında durmanız dileğiyle...Merhabalar
Şuan eşimle bosanma aşamasındayız. Evlendigim günden beri ailesiyle sorunlar yaşıyorum. Esim topluma göre geç bir yaşta evlendi.bu süre zarfında hep ailesiyle yaşamış sosyal hayati ve arkadaşı olmamis. Aile apartmaninda oturduk ailesi abisi eltiler derken herkes evliligimizin icerisinde iki bebegim var kaynanam hamile olduğumda dahi bebeklerimi öldürmemi istedi esim buna bile musade etti. Ama ben yapmadım bu süreçte hem eşimden hem ailesinden fiziksel psikolojik şiddet gördüm.surekli küçük bebeğim ve hamileyken evden kovuldum bu durumda oldugum için gidemedim. Ailesiyle bir olup bosanma davasi acti evden gitmemiz için aklınıza gelecek her kötülüğü eşimde dahil birlikte yaptılar. Bende karşı dava açtım evden atıldık şimdi desteklerle çocuklarımla bir düzen kurdum.kira da yaşıyorum. Nafaka vs ödeniyor. Esim pişman barışmak istiyor. Ben güvenmiyorum. Ailesinin her lafıyla suçsuz günahsız bize bütün kötülüğü yapmasına rağmen. Onlardan korktuğu için böyle olduğunu söylüyor. Sevgi yetmiyor .Bu sefer elimdeki mahkeme olanaklarindan da olmaktan korkuyorum .Bu 3 . Kez evden kovulusumuz
Çocuklar küçük ve o kişi babası, mahkemede elinizden herhangi bir imandan olmazsınız korkmayın. Sizi sevgi gösterisi adı altında korkutmaya çalışıyor.Çok haklısınız arkadaşlarımdan alıyorum ailem çocuklarımı istemediği için gitmedim
Bu sorunlar içinde iki çocuk nasıl oldu?Merhabalar
Şuan eşimle bosanma aşamasındayız. Evlendigim günden beri ailesiyle sorunlar yaşıyorum. Esim topluma göre geç bir yaşta evlendi.bu süre zarfında hep ailesiyle yaşamış sosyal hayati ve arkadaşı olmamis. Aile apartmaninda oturduk ailesi abisi eltiler derken herkes evliligimizin icerisinde iki bebegim var kaynanam hamile olduğumda dahi bebeklerimi öldürmemi istedi esim buna bile musade etti. Ama ben yapmadım bu süreçte hem eşimden hem ailesinden fiziksel psikolojik şiddet gördüm.surekli küçük bebeğim ve hamileyken evden kovuldum bu durumda oldugum için gidemedim. Ailesiyle bir olup bosanma davasi acti evden gitmemiz için aklınıza gelecek her kötülüğü eşimde dahil birlikte yaptılar. Bende karşı dava açtım evden atıldık şimdi desteklerle çocuklarımla bir düzen kurdum.kira da yaşıyorum. Nafaka vs ödeniyor. Esim pişman barışmak istiyor. Ben güvenmiyorum. Ailesinin her lafıyla suçsuz günahsız bize bütün kötülüğü yapmasına rağmen. Onlardan korktuğu için böyle olduğunu söylüyor. Sevgi yetmiyor .Bu sefer elimdeki mahkeme olanaklarindan da olmaktan korkuyorum .Bu 3 . Kez evden kovulusumuz
İkinci bebeğime hamile oldugumu çok geç öğrendik ikinci barismadaBu sorunlar içinde iki çocuk nasıl oldu?
Bdv ye taşıdım teşekkürlerKonuyu Bdv bölümüne taşıyın ve asla barışmak gibi bir hata yapmayın.Okurken ben sinir krizi geçirdim burada.
Kürtaj için baskı yapmış sanırım. Benimki da yapmıştı kızım nefret ediyor babannesinden.Tövbe yarabbim ben ne okudum
Hamile olduğunuzda kayınvalideniz bebekleri öldürmenizi istedi eşiniz de buna müsaade etti.
Bu doğru mu ben yanlış mı anladım.
Şaka mı bu ?
İyi ama ne mantıkla ve ne hakla yaniKürtaj için baskı yapmış sanırım. Benimki da yapmıştı kızım nefret ediyor babannesinden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?