Bosanmaya mecbur kaldık

ikinci mutsuzluk

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2023
38
23
8
40
Merhabalar

Şuan eşimle bosanma aşamasındayız. Evlendigim günden beri ailesiyle sorunlar yaşıyorum. Esim topluma göre geç bir yaşta evlendi.bu süre zarfında hep ailesiyle yaşamış sosyal hayati ve arkadaşı olmamis. Aile apartmaninda oturduk ailesi abisi eltiler derken herkes evliligimizin icerisinde iki bebegim var kaynanam hamile olduğumda dahi bebeklerimi öldürmemi istedi esim buna bile musade etti. Ama ben yapmadım bu süreçte hem eşimden hem ailesinden fiziksel psikolojik şiddet gördüm.surekli küçük bebeğim ve hamileyken evden kovuldum bu durumda oldugum için gidemedim. Ailesiyle bir olup bosanma davasi acti evden gitmemiz için aklınıza gelecek her kötülüğü eşimde dahil birlikte yaptılar. Bende karşı dava açtım evden atıldık şimdi desteklerle çocuklarımla bir düzen kurdum.kira da yaşıyorum. Nafaka vs ödeniyor. Esim pişman barışmak istiyor. Ben güvenmiyorum. Ailesinin her lafıyla suçsuz günahsız bize bütün kötülüğü yapmasına rağmen. Onlardan korktuğu için böyle olduğunu söylüyor. Sevgi yetmiyor .Bu sefer elimdeki mahkeme olanaklarindan da olmaktan korkuyorum .Bu 3 . Kez evden kovulusumuz

Sizin kendi aileniz vs yok mu ? Evlenene kadar nasıl yasiyordunuz.Hamilelik bosanmamak icin bir mecburiyet degil. kendinle beraber cocugunda eziyet gormesine, mutsuz olmasına katlanmis oluyorsun.Bu asla cocugun iyiligi icin degil aksine zararına bir yol.Barısmaniz icin bir sebep yok. 3.kez kovulma cesaretini ilkinde gitmemekle siz vermissiniz.Dilerim son kovulmanız olur kendinize güzel bir hayat sunarsınız.

Allahın hakkı 3 deyip bu aldığınız kararın arkasında durmanız dileğiyle...

Sakın inanmayın, doğmamış bir canı almaktan bahseden insanlarla yolunuz bir daha karşılaşmasın inşallah.
Her türlü şiddet varmış aklınıza bunlar gelsin.

Sizin ailenizden maddi ve manevi destek veren birileri var mı?

Çok haklısınız arkadaşlarımdan alıyorum ailem çocuklarımı istemediği için gitmedim

Çok haklısınız arkadaşlarımdan alıyorum ailem çocuklarımı istemediği için gitmedim
Çocuklar küçük ve o kişi babası, mahkemede elinizden herhangi bir imandan olmazsınız korkmayın. Sizi sevgi gösterisi adı altında korkutmaya çalışıyor.

Böyle aileye de akıl fikir versin Rabbim evladının o ortamda kalması onlar için daha iyi olacak sanırım.

Bu sorunlar içinde iki çocuk nasıl oldu?

Tövbe yarabbim ben ne okudum
Hamile olduğunuzda kayınvalideniz bebekleri öldürmenizi istedi eşiniz de buna müsaade etti.
Bu doğru mu ben yanlış mı anladım.
Şaka mı bu ?
Kürtaj için baskı yapmış sanırım. Benimki da yapmıştı kızım nefret ediyor babannesinden.

Her iki hamileligimde de bunu istedi. Esim de anne baba sözüyle bana aldirmadigim için fiziksel ekonomik her türlü şiddeti uyguladı. Bebeğimi aldirmadigim içinde dava açtı. Annesi beni buldu önce o istedi evlenmemizi gördüm ki kaynanama kuma gelmişim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…