Boşanmama 2 3 gün kaldı bu stresi nasıl atlatabilirim?

Pumpkin00

9.takım üyesi/
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mart 2016
2.102
5.226
83
Arkadaşlar bildiğiniz üzere boşanıyorum. Bu kararı da bir çok şey yaşadıktan sonra artık bir zahmet aldım.. Kaynana zulmü koca şiddeti.. Hakaret, ayrı olduğumuz zamanlarda başkalarıyla konuşması vs. Evet 1 senedir kaynana zulmü çekmiyorum çok şükür eşimi bu yönden değiştirmeyi başarmıştım. Evet 1 senedir şiddette görmüyorum fiziki.. Bu yönden de değiştirmeyi başardım.. Ama sözlü hakaretleri küfürleri bir türlü bitmedi. Gereksiz kıskançlığı hastalık derecesinde ki davranışları.. Konuları okuyanlar bilir.. Ben zaten 4 5 aydır ailemin yanındayım.. Eşimle geçenlerde barışmıştık ev tutup yanyana öyle gelecektik. Ama telefonda müsait değilim dedim diye bir sürü ağır laf edip birdaha beni arama falan filan deyip küfür etti. 3 4 gün sonra boşanma davamız var şimdi yalvarıyor. Sizi çok özlüyorum sensiz duramıyorum tamam gelme bekle 6 ay boşanmayalım ben herşeyi halledip sizi alırım falan diye artık aramasın diye hattımı falan değiştirdim aslında alıştım da eskiden duramaz barışırıdk özlerdim naparsa yapsın giderdim de artık öyle değilim bi nevi akıllandım.. Ama boşanma stresi midir nedir bu ara aklıma gelmeye başladı.. Siz nasıl baş ettiniz bu duruma?

Vallahu strese girilecek bir durum göremedim..Anlamadigim şu kendinize neden boyle hanzolari reva görüyorsunuz.Yazik değil mi adam dövmüş hakaretler etmis hala barıştık ama en son hakaret edince ayrıldım diyorsun geç aynaya bak kendine bir öküz için değer mi bu yasadiklarim diye.Mahkemeye güle oynaya gidin boşayın o herifi ve ormana salin çıkışta da çocuk sevindirin derim

Vallahu strese girilecek bir durum göremedim..Anlamadigim şu kendinize neden boyle hanzolari reva görüyorsunuz.Yazik değil mi adam dövmüş hakaretler etmis hala barıştık ama en son hakaret edince ayrıldım diyorsun geç aynaya bak kendine bir öküz için değer mi bu yasadiklarim diye.Mahkemeye güle oynaya gidin boşayın o herifi ve ormana salin çıkışta da çocuk sevindirin derim
İlahi ya çok güldüm hanzo lafına
😅😅😅 Eskisi gibi üzülmüyorum zaten son gün stresi yaşıyorum =)

Arkadaşımdan biliyorum, güle oynaya git çıkarken hatta gülümse .

Arkadaşım diyorki benim mutlu olduğumu gördü güldüğümü gördü sinirden arkasına bile bakmadı çekip gitti diyor.

Moralin bozuk olsada hiç belli etme. Olacağı varsa olur olmazsada Rabbimin vardır bir bildiği....

Allah yardımcın olsun .

Arkadaşımdan biliyorum, güle oynaya git çıkarken hatta gülümse .

Arkadaşım diyorki benim mutlu olduğumu gördü güldüğümü gördü sinirden arkasına bile bakmadı çekip gitti diyor.

Moralin bozuk olsada hiç belli etme. Olacağı varsa olur olmazsada Rabbimin vardır bir bildiği....

Allah yardımcın olsun .
Teşekkür ederim ama kendisi zaten boşanmak istemiyor dediğim gibi yalvarıyor.. Tabi mahkemede nasıl bir tavır sergileyecek bilemiyorum

Back
X