22 yaşında evlendim biraz da ailemin Baskısı ile erkek arkadaş gibi durumlara karşıydı ailem çok küçük yaşta evlenmiştimkaç yaşında evlendiniz. genelde evlenmeden önce kafasına göre arkadaşlarıyla gezip tozmamış kendilerince -bekar hayatı- yaşamamış erkeklerde oluyor bu durum istisnalar hariç tabi. erken yaşta alınan sorumluluklar bu hale getirebiliyor onları. zaten yeterınce olgun değiller iyice cozutuyorlar.
22 yaşında evlendim biraz da ailemin Baskısı ile erkek arkadaş gibi durumlara karşıydı ailem çok küçük yaşta evlenmiştim
Kararsızım bilmiyorum ama bu şekilde de ömür geçiremeyeceğini biliyorum yapamayacağım katlanamıyorum artıkk ailem arkamda şükürKalbiniz ne diyorsa onu yapın. Ben öyle yapardım.
Çalışmıyorum ama ailemin durumu iyi boşansam beni çocuklarıma bakarlar her zaman dile getirirler arkamda olduklarınıÇalışıyor musunuz? Siz çalışsanız çocuklara göz kulak olacak bir aileniz var mı?
Eğer bunlar mevcutsa boşanmayı düşünebilirsiniz.
Madem eşiniz yola gelmiyor önce çocuklarınızı güvence altına almanız gerekiyor.
Kocanız bekar gibi yaşayarak sizi yok saymış zaten. Belki burnu sürterde akıllanır. Ailenizde arkanızdaymış madem. Alkol alan baba ve huzursuz bir aile ortamı çocuklar içinde ne kadar sağlıklı konuda düşünün. Aileniz ne kadar arkanızda olsa da ayaklarınız üzerinde duracak bir işiniz olmalı önce. Gerçi maddi durumları iyi demişsiniz.Kararsızım bilmiyorum ama bu şekilde de ömür geçiremeyeceğini biliyorum yapamayacağım katlanamıyorum artıkk da şükür
Gelecekten yana Ümitsizim bilemiyorum çalışmıyorum ailem arkamda ayrılırsam iki çocuğumla yapabilirmiyim bu konuda emin degilim miaşırı da küçük değil sizin için. eşiniz de sizinle aynı yaşta sanırım.. onun için fazlaca küçük.. gerçi yaşla olgunlukta tartılmıyor da, evlilik ona fazla yük gelmiş galiba (..)
eğer mutlu değilseniz bir gelecek göremiyorsanız en iyi kararı siz verebilirsiniz kendiniz için bizim burdan boşan dememizle olmaz tabii. okudunuz mu ya da çalışıyor musunuz
Aynen canım ben de yoruldum usandım çok yıprandım süslensek te güzel yemekler de yapsak olmuyor düzelmiyor ben Allah a havale ettim Rabbim sorsun hesabınıBende konu sahibinin yaşadıklarını yaşıyorum. Iki günde bir içer. Geç gelir. Nerde olduğunu düzgün söylemez. Iyi davranıyorsun olmuyor. Inat ediyorsun olmuyor. Ne yapacaksın böyle adama. Bu adamları sürekli baş taci mı edelim. Insan bjr yerden sonra yoruluyor. Biraz da erkek düşünecek. Allah sorsun onlardan yuva yıkmayi
Ben sadece biraz daha sabredecegim. Evlat içinde bir yere kadar. Benim oğlum şuanda çok anlamıyor ama sürekli eve geç gelip alkolik olan babayi da istemezler herhalde değil mi?Aynen canım ben de yoruldum usandım çok yıprandım süslensek te güzel yemekler de yapsak olmuyor düzelmiyor ben Allah a havale ettim Rabbim sorsun hesabını