Boşanmalımıyım???

caroll

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2015
318
141
Kızlar daha önceden de kocadan yana yakınmıştım sanırım bu adamla evli kaldığım sürece hayatım zindan geçicek biliyorsunuz ki hafta sonları eve çok geç saatte içkili gelmesi arkadaşlarıyla birlikte takılmalar bekar gibi takılması artık tahammülüm kalmadı ev almak için uğraşıyor Sözde ama ortada yıllardır hiçbirşey yok ne ilgisi var ne sevgisi iki Çocuğum var babalığı karnımızı doyurmaktan ibaret Ailesiyle de konuştum oğullarına arka çıkıyor hem suçlu hem güçlüler bıktım artık çok mutsuzum artık kavga etmekten tartışmaktan bıktım iki çocukla böyle ömür geçer mi zamanla düzelir mi lütfen Yorumlarınıza ihtiyacım var

kaç yaşında evlendiniz. genelde evlenmeden önce kafasına göre arkadaşlarıyla gezip tozmamış kendilerince -bekar hayatı- yaşamamış erkeklerde oluyor bu durum istisnalar hariç tabi. erken yaşta alınan sorumluluklar bu hale getirebiliyor onları. zaten yeterınce olgun değiller iyice cozutuyorlar.

22 yaşında evlendim biraz da ailemin Baskısı ile erkek arkadaş gibi durumlara karşıydı ailem çok küçük yaşta evlenmiştim

Çalışıyor musunuz? Siz çalışsanız çocuklara göz kulak olacak bir aileniz var mı?
Eğer bunlar mevcutsa boşanmayı düşünebilirsiniz.
Madem eşiniz yola gelmiyor önce çocuklarınızı güvence altına almanız gerekiyor.

22 yaşında evlendim biraz da ailemin Baskısı ile erkek arkadaş gibi durumlara karşıydı ailem çok küçük yaşta evlenmiştim

aşırı da küçük değil sizin için. eşiniz de sizinle aynı yaşta sanırım.. onun için fazlaca küçük.. gerçi yaşla olgunlukta tartılmıyor da, evlilik ona fazla yük gelmiş galiba (..)
eğer mutlu değilseniz bir gelecek göremiyorsanız en iyi kararı siz verebilirsiniz kendiniz için bizim burdan boşan dememizle olmaz tabii. okudunuz mu ya da çalışıyor musunuz

Çalışmıyorum ama ailemin durumu iyi boşansam beni çocuklarıma bakarlar her zaman dile getirirler arkamda olduklarını

Kararsızım bilmiyorum ama bu şekilde de ömür geçiremeyeceğini biliyorum yapamayacağım katlanamıyorum artıkk da şükür
Kocanız bekar gibi yaşayarak sizi yok saymış zaten. Belki burnu sürterde akıllanır. Ailenizde arkanızdaymış madem. Alkol alan baba ve huzursuz bir aile ortamı çocuklar içinde ne kadar sağlıklı konuda düşünün. Aileniz ne kadar arkanızda olsa da ayaklarınız üzerinde duracak bir işiniz olmalı önce. Gerçi maddi durumları iyi demişsiniz.

Gelecekten yana Ümitsizim bilemiyorum çalışmıyorum ailem arkamda ayrılırsam iki çocuğumla yapabilirmiyim bu konuda emin degilim mi

Erkeklerin istediklerini yapması karşısında biz kadınların bu kadar tavizkar ve alttan alması çok zoruma gidiyor.kızçocukları da kendi ayakları üzerinde durabilmeli.

düzelmez ekonomık özgurlugunuz varsa ya da bı mesleğiniz varsa arkanıza bakmayın...

Bende konu sahibinin yaşadıklarını yaşıyorum. Iki günde bir içer. Geç gelir. Nerde olduğunu düzgün söylemez. Iyi davranıyorsun olmuyor. Inat ediyorsun olmuyor. Ne yapacaksın böyle adama. Bu adamları sürekli baş taci mı edelim. Insan bjr yerden sonra yoruluyor. Biraz da erkek düşünecek. Allah sorsun onlardan yuva yıkmayi

Aynen canım ben de yoruldum usandım çok yıprandım süslensek te güzel yemekler de yapsak olmuyor düzelmiyor ben Allah a havale ettim Rabbim sorsun hesabını

Aynen canım ben de yoruldum usandım çok yıprandım süslensek te güzel yemekler de yapsak olmuyor düzelmiyor ben Allah a havale ettim Rabbim sorsun hesabını
Ben sadece biraz daha sabredecegim. Evlat içinde bir yere kadar. Benim oğlum şuanda çok anlamıyor ama sürekli eve geç gelip alkolik olan babayi da istemezler herhalde değil mi?

Bence çocukları alıp bisüre uzaklaşın evden.tatile gidin mesela yada ailenizin akrabalarınızın yanına.iki tarafta yalnızlığı bir tatsın

Iki cocukla yalniz devam edebilir misiniz diye endiseleniyorsunuz ya... bu adam anlattığınız kadariyla size zaten hicbir katki sunmuyor maddiyat dışında. O da ailenizde varmis. Eee? Yukunuz azalir bile bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…