- 16 Eylül 2016
- 6
- 3
- 1
- Konu Sahibi Bekar anne
5aylık evli 4 aylık hamileyim. Eşimin ailemi istememesi hakaret etmesi alkol kullanması bir gün dediğini ertesi gün yalanlaması , evimin içinde kimi Zaman ufak tefek kimi Zaman aşırı tartışmalar şöyle yapsan daha iyi olur dediğim de içme helali ne haram katma dediğim de bir sürü ağız dolusu küfürlere maruz kalmam bi yandan hamilelik bulantılarım ile uğraşırken tüm bunlarca mücadele etmeye çalışmam hiç bir vakit eşime sert tepkili davranmadığım halde her zaman alttan alıp isteklerini Arzu'larını sevdiği seyleri yerine getirdiğim halde sadece içme dedim diye boşanalım seninle uğraşamam diye sürekli tehditler savuran bir insan ile beraberdim. Annemin evime gelmesinden rahatsızlık duyup karnımdaki çocuğa küfür etti diye dayanamayıp Nasıl böyle söylersin diyerek üzerine yürüyüp yakasından tuttum sonuç yerden yere atıp dövdü , deli gibi sarhoştu. Her gün arada iki güne bir iki bira alır gelirdi eve. Arada beni de yanına alır otobanda içerdi araba seyir halinde iken yapmayalım deme lüksüm yoktu nişanlı iken böyle değildin dedim herşey köprüyü geçene kadardı DEDİ , En son artık dayanamadığım İçin çıkıp babamın evine geldim o işte iken habersizce , geleli bir ay oldu ,daha anlatılacak çok şey var paranoyaları Polyanacılık oynaması. Şimdi çaresizim eşimin ailesi tedavi olması gerekiyor diyo olsun Bebek doğsun yeniden deneyin dio ben bebeğimi sonraki süreci düşünüyorum çaresizim ne yapacağımı bilemez haldeyim .. Ben 23 o ise 30 yaşında..