Merhaba, 3 yıllık bir ilişkim sonrası nişanlandım ama nişanlandığım adam bu dönemde telefonunda başka kadınlarla konuşuyordu bu gördüm ve inkar etti +18 mesaj görmedim flörtöz tarzı mesajlar gördüm buna rağmen yeminler etti ailesinin üzerine benimde ailem araya girdi ve ben evlendim . Ancak ona söylemiştim ömür boyu sana güvenmeyeceğim diye.. evlendikten sonra sürekli kavga ediyorduk ve her gün boşanacağını söylüyordu beni çok kıskanıyordu olan biten her şeyi annesine anlatıyor ve arkadaşına anlatıyordu yatakta yaptığımız şeye kadar arkadaşına neredeyse anlatıyordu .. bu durum bende travmatik olay yaşattı bende çalıştığım kurumdan flörtöz bir kaç erkekle konuştum ama asla bir şey hissetmiyordum eşimi çok seviyordum her şeye rağmen .. sanırım duygusal boşluğa düştüm o anda bende bilemedim bir gün telefonumda mesajları gördü ve biz boşandık ..
( ihanetle beni suçladı kendi yaptıklarını hep ört pas etti maalesef 9 ay süren evliliğim bitti . Evet mutlu değildik ama ben çok seviyordum ama evliyken hep kavgada evi terkediyordu ve küfürler ediyordu . Bir daha bir araya gelmemiz mümkün değil barışamayız dedi bana çok katı bu konuda kafam çok karışık .. kimseyi sevemiyorum ben ne yapacağım. Lütfen ciddi yorumlar yazınız . Sadece ailesine anlattı yaşanılan şeyleri kendimi çok kötü hissediyorum .Kendi yaptıklarını asla anlatmadı ailesine . Boşandıktan sonra ailesi aramadı asla. Vicdan azabı çekmek istemiyorum çünkü o da yanlış yaptı gerçekten bilemiyorum daha 27 yasındayım
Acaba geri döner mi nedir bu