• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmak zorunda bıraktılar..çook kötüyüm :-( benim durumumda olanlar varmı

yaşıtız hem cinsim olarak çok üzüldüm durumunuza rabbim herkesin yuvasını şen etsin fakat şuan üzülmeniz doğal haklısınızda öfkenizde büyük ama gün gelicek iyi ki bitmiş diyeceksiniz bu nasıl bir zihniyet evi sat kasayı boşalt bizde ev aldık ev benım üstüme atınlarımız bankada kaldı bir süre ev alana kadar eşimin kasasında evlilik bu insan kime güvenıcek eşinede güvenemezse ama işte iyi niyetinizin kurbanı olmuşsunuz kurtuluyor olmanıza sevının ve çatır çatır hakkınızı savunun tazminatta talep edin vazgeçmeyin asla

evi kadının üstüne yapan eşlere hayranım ya.maşallah.ben kadersizmişim demkekki.bırak üstüme yapmayı ortak hisseyi bile kabul etmemişti.demekki niyeti buymuş .nasıl becerdinizde üstünüze aldınız evi tüyo verin bana biraz.
üstelik ben bide çalışan kadındım memurdum yani.ev hanımı olsamda üstüme yapmasa anlarım derimki adam çalıştı yaptı.allahım benim karşımada kadının kıymetini bilen değer veren biri çıkar mı

inşallah.ta ben birine denk gelmesini istemiyorum hiç evlenemsin kadın diye yuva yavru diye yansın gittiği tüm kapılar yüzüne kapansın istiyorum..
şu simgeleri nerden kullanıyosunuz ben bulamadım

ayarlarınla ilgili, yorum yazdığın yerın altında da var.
şuan tarif etmem zor olacak :1:

bence evlensin, tüm kapılar yüzüne kapanırsa
sadece kendı sıkıntısını çeker...ama evlenırse ve beterının beterıne denk gelırse
sadece kendı değil, aileside çok çeker
öyle küçük düşünmeyeceksin.senın değerini ancak hayatına bir başkası girince anlar:34:
hepsı cezalarını çeksinler.
sen hala sevıyor musun bunu?

evi kadının üstüne yapan eşlere hayranım ya.maşallah.ben kadersizmişim demkekki.bırak üstüme yapmayı ortak hisseyi bile kabul etmemişti.demekki niyeti buymuş .nasıl becerdinizde üstünüze aldınız evi tüyo verin bana biraz.
üstelik ben bide çalışan kadındım memurdum yani.ev hanımı olsamda üstüme yapmasa anlarım derimki adam çalıştı yaptı.allahım benim karşımada kadının kıymetini bilen değer veren biri çıkar mı

canım sakın öyle düşünme artık bayanın ya da erkeğin üstüne olmasının hiç bir anlamı yok inan %50 o evde hakkın var söke söke al hakkını biz evi alırken krediyi benım üstüme çektık tapuda eşim fark etmez dedi. hani benim payım olsun olmasın borcumuz bitti hiç gerek görmedi eşim değilim ya ya da ıkıye bölelim diye çünkü ikimizde emek verdik o ev için hem inan bana bunun ev hanıma ya da çalışanla bir alakası yok . o kişinin niyeti şaşmış . bana eşim öyle dese ben şüphelenirdim. benim herşeyım onun onunkide benım bu yuzden evi istedği kadar üstüne yapsın etsin bir bir önemi yok HAKKINI KORU konuş avukatınla bırakma .

şimdi bişi dicem ayıp olacak en iyisi susayım...
arkadaşım geçmiş olsun,dua et kurtulmuşsun:34:

ayarlarınla ilgili, yorum yazdığın yerın altında da var.
şuan tarif etmem zor olacak :1:

bence evlensin, tüm kapılar yüzüne kapanırsa
sadece kendı sıkıntısını çeker...ama evlenırse ve beterının beterıne denk gelırse
sadece kendı değil, aileside çok çeker
öyle küçük düşünmeyeceksin.senın değerini ancak hayatına bir başkası girince anlar:34:
hepsı cezalarını çeksinler.
sen hala sevıyor musun bunu?
çok sevmiştim ben bildiğin gibi değil.biranda silemiyorum.yaptığı davranışın elle tutulur yanı yok izahı yok lakin hala bi sebep bulmaya çalışıyorum.hala tam olarak nefrete dönüşmedi duygularım.öfkeliyim lakin kin tutamamdım.hiç konuşadım belkide bu yüzden bilmiyorum

şimdi bişi dicem ayıp olacak en iyisi susayım...
arkadaşım geçmiş olsun,dua et kurtulmuşsun:34:
herkes aynısını diyor kutulmuşun diye lakin ben hazmedemiyorum hala bi sebep bulmaya çalışıyorum.kendimde hata aruyorum ama yinede ne olursa olsun bunu yapmamamlıydı diyorum en sonunda.bu yaptığı şerefsizlik başka bişe değil ama ,görki hiç bişe olmamış gibi hayatnıda sürdüyor bu insan.şimdi kimlerin canını yakacak acaba para uğruna sattı beni.

Canım üzüldüm gerçekten. Ama unutma ki beterin beteri de var. Benim "eş" demeye utandığım kişi de namazında nur yüzlü efendi biri. Gören bayılıyor. Ama o yıllardır beni sömürdü. Bir ev yaptırıyorduk ama tapusu babasının üstünde. İki yıldır boşanmaya çalışıyorum. Ve evden %50 hak bile iddia edemiyorum. Senelerce çalıştığım paraları sömürmekle kalmadı şiddetin her türlüsünü de uyguladı ve üstelik şimdi biriktirdiği paralarla annesi ve babasını da alarak hacca gidiyor! İşin maddi boyutundan beteri manevi boyutu. Bir çocuğum var ve onun velayetini istiyor sırf benden nafaka koparmak için! "Boşanmak istemiyorum ama karım zaten namussuzdu" diyor! "Çocuğumu dövüyor, çimdikliyordu" diyor! Bunları kaldırmak çok zor ama gülüyorum sadece. Unutma ki en önemli kriter vicdanının rahat olması. Haram olacak tüm emeklerim, biliyorum. Canı cehenneme diyorum, nasılsa ahretteki hesap şaşmaz. Oradaki hakim şaşmaz.

Canım üzüldüm gerçekten. Ama unutma ki beterin beteri de var. Benim "eş" demeye utandığım kişi de namazında nur yüzlü efendi biri. Gören bayılıyor. Ama o yıllardır beni sömürdü. Bir ev yaptırıyorduk ama tapusu babasının üstünde. İki yıldır boşanmaya çalışıyorum. Ve evden %50 hak bile iddia edemiyorum. Senelerce çalıştığım paraları sömürmekle kalmadı şiddetin her türlüsünü de uyguladı ve üstelik şimdi biriktirdiği paralarla annesi ve babasını da alarak hacca gidiyor! İşin maddi boyutundan beteri manevi boyutu. Bir çocuğum var ve onun velayetini istiyor sırf benden nafaka koparmak için! "Boşanmak istemiyorum ama karım zaten namussuzdu" diyor! "Çocuğumu dövüyor, çimdikliyordu" diyor! Bunları kaldırmak çok zor ama gülüyorum sadece. Unutma ki en önemli kriter vicdanının rahat olması. Haram olacak tüm emeklerim, biliyorum. Canı cehenneme diyorum, nasılsa ahretteki hesap şaşmaz. Oradaki hakim şaşmaz.

sende bendenmişin desene..benimkide namazında niyazında görünüşte çok vicdanlı hakyemez biriydi.ama bana karşı değilmiş demekkei.dayak v.s bendede vardı zatende.ağırıma giden dayaklara kılıf uyduracakya benim psikolojik sorunlarım varmış kendimi dövdürüyormuşum böyle bi saçmalık olabilir mi ya..maddi manevi kullandı attı beni.bekarlıktan biriktirdiğim paralarıda yedi.bütün parayıda aldı gitti.duydumki şimdi evi için yeni eşyalar almış araba almış.kimin parasıyla alıyuorsa.allah binbeter etsin gün yüzü göremesin inşallah.

bir an önce iyi bir avukat bulmalısın. Hakkını fazlasıyla, çalıp kaçtığı için de tazminatıyla almalısın. Maddi manevi sömürüldüğün, hırpalandığın , kandırıldığın için de... Mutlaka hakkını alırsın bukadar kolay mı çalıp kaçmak. Sonuçta yasal olarak da % 50 si senin.Böyle bir insandan sana koca olmaz çocuğuna da baba olmazdı zaten. hem çalış evini geçindir. Bir de adam toplayıp kaçsın. Bu dünyaya bu tiplerin sıkıntısını çekmeye mi geldik. Hem dinen evin geçimi, kadının süsü elbise ihtiyacı ne ihtiyacı varsa erkeğin sorumluluğudur. Bunları yapmayıp bir de kadını sömüren adamların girdiği kul hakkı elbette sorulur ahirette. bu dünya da ise Allah ihmal etmez ertelermiş. hemen sıkıntısını görmedi diye üzülmeyin. Gün olur devran döner sap döner keser döner ondan çıkar bunların acısı.

bir an önce iyi bir avukat bulmalısın. Hakkını fazlasıyla, çalıp kaçtığı için de tazminatıyla almalısın. Maddi manevi sömürüldüğün, hırpalandığın , kandırıldığın için de... Mutlaka hakkını alırsın bukadar kolay mı çalıp kaçmak. Sonuçta yasal olarak da % 50 si senin.Böyle bir insandan sana koca olmaz çocuğuna da baba olmazdı zaten. hem çalış evini geçindir. Bir de adam toplayıp kaçsın. Bu dünyaya bu tiplerin sıkıntısını çekmeye mi geldik. Hem dinen evin geçimi, kadının süsü elbise ihtiyacı ne ihtiyacı varsa erkeğin sorumluluğudur. Bunları yapmayıp bir de kadını sömüren adamların girdiği kul hakkı elbette sorulur ahirette. bu dünya da ise Allah ihmal etmez ertelermiş. hemen sıkıntısını görmedi diye üzülmeyin. Gün olur devran döner sap döner keser döner ondan çıkar bunların acı

İNŞALLAH TEK TEMENNİM BİRAN ÖNCE BELASINI BULMASI..ALLAH TEZ ZAMANDA KAHREYLESİN

elbette insanlıkla alakası var işte insan değilmiş bi şeytanmış zaten..ama birde imanın var bu insanın yaptığının kul hakkına girmek olduğunu zalimlik olduğunu daha iyi idrak etmesi gerekmezmiydi...
hiç anlamadım çünki canım cicim yapardı bana.özellikle son 1 sene iyi koca rolü yapmış demekki.hiç anlamadım bende evliliğimiz oturuyor diye düşünüyordum..hiç belli etmedi.insan kocasına şüphe ile bakamazki ay.yediğim dayaklarda yanıma kaldı çektiğim çileyle kaldım

ha birde dayak atıyordu. neden çektiniz bu herifi ki.:ssz:

Hala imandan bahsediyorsunuz? iman Allahla kul arasındadır ve şöyle bir söz vardır bilmem işittiniz mi? parayla imanın kimde olduğu bilinmez.baksanıza paralar eşinizde kalmış ,iman sizde :))
Devir öyle bir devir ki;namaz imanın kimde olduğunu belirtmiyor ne yazık ki.bu gün yaşadığım olayı duysanız şaşarsınız.neyse konu ben değil sizsiniz.mahkemede fazlasıyla alın o paraları acımayın sakın ve kapınıza gelsin diye değil gelmesin diye dua edin bence.daha 26 yaşındasınız çocuk yok,dulsanız da dulsunuz ne var yani?suç sizde değil ki? hayatı yaşamaya bakın,bir mesleğiniz varsa işe devam edin ve hayatın size sunacağı kişilerin arasından tekrar seçim yapın evlilik için.boşanıyorsunuz artık,geri dönüşü yok.ama inanın hayır bunda.sevgiler.

aklima geldi mahkemede evi yeni sattigini soyleyince mahkeme bi karar cikartiyor ve eger evi 1 yil icinde sattiysa bosanmadan once bunda art niyet ariyor,bunu avukatiniz soylemistir diye umuyorum(yani sadece bunu bi yerden duymustum bi arastirin en azindan kaybiniz olmaz.

Back