- 20 Mart 2013
- 86
- 8
- 298
- Konu Sahibi kaktusvemelisa
-
birde inançlı bi ailenin çocuğu yani namaz kılar v.s yani nasıl böyle kötülük yaptı anlamıyorum.hiç insanlıktan yokmuş.hiç vicdan yokmuş.çektiğim çile yanıma kaldı..içinden bi şeytan çıktı.benimde anlamadığım işte nasıl sakladı planını nasıl belli atmedi.akıl hastalığı mı var acaba diyorum.babası şizofrendi çünki.
şimdi gidip hangi kızı kandıracak acaba.yaşadıklarım aklıma geldikçe kafayı yiyecem sanıyorum.ağlamaktan gözlerim şişti...26 yaşındayım dul kaldım.adım dul kadın oldu..çok ağır geliyor bu ifade bana..allahım tez zamanda kahretsin onları yuva nesip etmesin bi daha
elbette insanlıkla alakası var işte insan değilmiş bi şeytanmış zaten..ama birde imanın var bu insanın yaptığının kul hakkına girmek olduğunu zalimlik olduğunu daha iyi idrak etmesi gerekmezmiydi...bence durumun inançla değil, insanlıkla bir alakası var
nasıl anlamadın hareketlerınden?
elbette insanlıkla alakası var işte insan değilmiş bi şeytanmış zaten..ama birde imanın var bu insanın yaptığının kul hakkına girmek olduğunu zalimlik olduğunu daha iyi idrak etmesi gerekmezmiydi...
hiç anlamadım çünki canım cicim yapardı bana.özellikle son 1 sene iyi koca rolü yapmış demekki.hiç anlamadım bende evliliğimiz oturuyor diye düşünüyordum..hiç belli etmedi.insan kocasına şüphe ile bakamazki ay.yediğim dayaklarda yanıma kaldı çektiğim çileyle kaldım
hiç öyle düşünmeyin, boşanmak ne ayıp ne de günah sizin alnınız ak başınız dik öyle düşünen insanlar varsa bu onların çiğliğidir, ne yazıkki sizin karşınıza böyle kötü bir insan çıkmış kader kısmet deyip geçmeniz önünüze bakmanız lazım bundan sonra sebepleri sorgulamak sadece üzer sizi, şimdi olayın sıcaklığıyla önünüzü göremiyor olabilirsiniz ama bir süre geçtikten sonra bundaki hayrı da göreceksiniz elbet karşınıza helal süt emmiş bir insan çıkacak daha çok gençsiniz
asla idrak etmesi gerekmez.
bazıları gerçekten yaşar insanlığı ve dinini, bazıları ise sadece mevlayı kandırmak için yaşar. ( kendi öyle sanır )
evet yaşadığın zor; ihanet, aldatma, şiddet...bunlar kolay değil.
ama şunu da bil, zamanı gelince bin beterını çekecek
aynısını kendı yaşayacak
8 aydır görmüyorum ayrıyım eşimden.ama yaşadıklarımdan gözüm o kadar korktuki.bütün erkeklere bunun ne kötü yanı var acaba diye bakar oldum.güzel bi evlilik içimde upte kaldı anne olmak falan.inşallah bundaki hayrı görürüm.gerçekten önüme hayırlı bi ieş çıkarmı.korkuyorum yine aynısını yaşamaktan hani derlerya yastık değişir kader değişmez diye.
inşallah yaşar bana yaptıkalarının daha beterini ..beni mumla arar da kapıma perişan bi halde yalvar yakar gelir.o halini görmek istiyorum.hakkını helal et diye yalvarmasını...
şöyle bir durum da var; her insan yaşadıklarından ders almaz, çok azı bunu anlar.
bazı insanlar vardır başına bir iş gelince kara kara düşünür, acaba ben kıme ne yaptım da bunlar geldı başıma? diye.
bazıları vardır; göktan taş yağsa anlamaz nedenini...arif olan anlar.senınkı yalvaracak ve nasibini alacak biri değil bence
bu yaptığını insan düşmanına bile yapamaz.
sen artık vazgeç artık bu düşüncelerden, bu tarz şeyler ağır ağır gerçekleşir
hayatına buna endeksleme sakın
doğru diyosun bencede anlayacak ıslah olacak bi insan değil.öyle olsaydı benim hiçmi iyi yanım yokru bukadar kötülük yaptı bana.kiç özeleştirisini yapacak biri değil.allah başından belayı eksik etmesin bu insanın
amin.... öyle birine denk gelsin ki, yedi ceddine varana kadar çektirsin bunlara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?