- 20 Mart 2013
- 86
- 8
- 298
- Konu Sahibi kaktusvemelisa
eşimde bende memurduk.3 yıllık evliliğim bitiyor haftaya mahkemem var.sağlıksız bi aileye gelin gitmişim meğer.önce anne babası sonra kardeşi sonra yakın bi akrabası şimdide biz boşanıyoruz.her defasındada eşlerini akıl hastalıkları ile suçladılar.eşim beni kandırdı tatile gidecez diye plan yaptırdı öyle izne çıktık bende onun hayallerini kurarken eşim benden habersiz evi satmış banka hesabını boşaltmış tayinini başka yere aldırmış evden eşyalarını almış bana boşanma davası açtı.konuşmadı bile benimle ailesi evliliği kurtarma yoluna gitmedi konuşmadılar bile..boşanmak zorunda kaldım.kurtarmak istedim evliliğimi olmadı.en ağırıma giden kandırılarak boşanmak zorunda bırakılmak.karşıma çıkıp mertçe söyleseydi keşke.yaa birde ben çok seviyordum onu körü körüne herşeyine katlandım v.s ama en sonunda bitirdi.zorla boşanmak zorunda kaldım anlayacağınız.
merak ettiğim bi erkeğe boşanmak bu kadar kolay mı.
gidip bi başkası ile hemen evlenecekmi.bana yaptıklarının vicdan azabını çekmeyecekmi..evliliğini bitirdiği için pişman olmayacak mı..
hemen unutacakmı benimle yaşadıklarını
merak ettiğim bi erkeğe boşanmak bu kadar kolay mı.
gidip bi başkası ile hemen evlenecekmi.bana yaptıklarının vicdan azabını çekmeyecekmi..evliliğini bitirdiği için pişman olmayacak mı..
hemen unutacakmı benimle yaşadıklarını