• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmak zorunda bıraktılar..çook kötüyüm :-( benim durumumda olanlar varmı

kaktusvemelisa

Guru
Kayıtlı Üye
20 Mart 2013
86
8
298
eşimde bende memurduk.3 yıllık evliliğim bitiyor haftaya mahkemem var.sağlıksız bi aileye gelin gitmişim meğer.önce anne babası sonra kardeşi sonra yakın bi akrabası şimdide biz boşanıyoruz.her defasındada eşlerini akıl hastalıkları ile suçladılar.eşim beni kandırdı tatile gidecez diye plan yaptırdı öyle izne çıktık bende onun hayallerini kurarken eşim benden habersiz evi satmış banka hesabını boşaltmış tayinini başka yere aldırmış evden eşyalarını almış bana boşanma davası açtı.konuşmadı bile benimle ailesi evliliği kurtarma yoluna gitmedi konuşmadılar bile..boşanmak zorunda kaldım.kurtarmak istedim evliliğimi olmadı.en ağırıma giden kandırılarak boşanmak zorunda bırakılmak.karşıma çıkıp mertçe söyleseydi keşke.yaa birde ben çok seviyordum onu körü körüne herşeyine katlandım v.s ama en sonunda bitirdi.zorla boşanmak zorunda kaldım anlayacağınız.
merak ettiğim bi erkeğe boşanmak bu kadar kolay mı.
gidip bi başkası ile hemen evlenecekmi.bana yaptıklarının vicdan azabını çekmeyecekmi..evliliğini bitirdiği için pişman olmayacak mı..
hemen unutacakmı benimle yaşadıklarını

yani artık tek isteğim mahkemede kaçırdığı paraları, tazminatımı en yüksek mebalda almak.birde onun bin pişman halinde kapıma yalvar yakar gelmesini istiyorum.o halini görmek istiyorum..çok canım yandı.çok ağladım.hala ağlıyorum.hazmedemiyorum.
boşandıktan sonra erkek psikolojisi nasıl oluyor ya

nasıl bir insanmış yahu:19: kesin ailesinden etkılendı, allah bin beterını versın onlara.
böyle hain bir plan düşman başına
insan ayrılırken bıle insan olmalı, ayrılık bile gurur duymalı...

böyle hastaları sadece çevremde değil, dünyada bile görmek istemıyorum.

Son düzenleme:
çok kötü gerçekten, 3 yıl boyunca kendisini nasıl saklamış gene de kurtulmuşsunuz diyebilirim bundan sonra çok mutlu olursunuz dilerim böyle kötülük yapan insanlar da allahlarından bulurlar emin olun ilahi adalete inanın ama hakkınızı da söke söke alın bu terbiyesiz insandan

birde inançlı bi ailenin çocuğu yani namaz kılar v.s yani nasıl böyle kötülük yaptı anlamıyorum.hiç insanlıktan yokmuş.hiç vicdan yokmuş.çektiğim çile yanıma kaldı..içinden bi şeytan çıktı.benimde anlamadığım işte nasıl sakladı planını nasıl belli atmedi.akıl hastalığı mı var acaba diyorum.babası şizofrendi çünki.

şimdi gidip hangi kızı kandıracak acaba.yaşadıklarım aklıma geldikçe kafayı yiyecem sanıyorum.ağlamaktan gözlerim şişti...26 yaşındayım dul kaldım.adım dul kadın oldu..çok ağır geliyor bu ifade bana..allahım tez zamanda kahretsin onları yuva nesip etmesin bi daha

birde inançlı bi ailenin çocuğu yani namaz kılar v.s yani nasıl böyle kötülük yaptı anlamıyorum.hiç insanlıktan yokmuş.hiç vicdan yokmuş.çektiğim çile yanıma kaldı..içinden bi şeytan çıktı.benimde anlamadığım işte nasıl sakladı planını nasıl belli atmedi.akıl hastalığı mı var acaba diyorum.babası şizofrendi çünki.

bence durumun inançla değil, insanlıkla bir alakası var:34:
nasıl anlamadın hareketlerınden?

şimdi gidip hangi kızı kandıracak acaba.yaşadıklarım aklıma geldikçe kafayı yiyecem sanıyorum.ağlamaktan gözlerim şişti...26 yaşındayım dul kaldım.adım dul kadın oldu..çok ağır geliyor bu ifade bana..allahım tez zamanda kahretsin onları yuva nesip etmesin bi daha

neden etrafındaki insanların düşüncelerini takıyorsun ki?
''dul kadın'' kötü bir şey değil ki?
artık ona dul değil, boşanmış diyorlar:34:

bence durumun inançla değil, insanlıkla bir alakası var:34:
nasıl anlamadın hareketlerınden?
elbette insanlıkla alakası var işte insan değilmiş bi şeytanmış zaten..ama birde imanın var bu insanın yaptığının kul hakkına girmek olduğunu zalimlik olduğunu daha iyi idrak etmesi gerekmezmiydi...
hiç anlamadım çünki canım cicim yapardı bana.özellikle son 1 sene iyi koca rolü yapmış demekki.hiç anlamadım bende evliliğimiz oturuyor diye düşünüyordum..hiç belli etmedi.insan kocasına şüphe ile bakamazki ay.yediğim dayaklarda yanıma kaldı çektiğim çileyle kaldım

neden etrafındaki insanların düşüncelerini takıyorsun ki?
''dul kadın'' kötü bir şey değil ki?
artık ona dul değil, boşanmış diyorlar:
ay yok ya hala toplumun bakışı değişmedi.çok zor geliyor yaşadıklarım.
birde bu sitede yeniyim yazı tipini nasıl değiştiriyosunu suratları nasıl kullanıyorsunuz yapamadım ben :(

hiç öyle düşünmeyin, boşanmak ne ayıp ne de günah sizin alnınız ak başınız dik öyle düşünen insanlar varsa bu onların çiğliğidir, ne yazıkki sizin karşınıza böyle kötü bir insan çıkmış kader kısmet deyip geçmeniz önünüze bakmanız lazım bundan sonra sebepleri sorgulamak sadece üzer sizi, şimdi olayın sıcaklığıyla önünüzü göremiyor olabilirsiniz ama bir süre geçtikten sonra bundaki hayrı da göreceksiniz elbet karşınıza helal süt emmiş bir insan çıkacak daha çok gençsiniz

Son düzenleme:
elbette insanlıkla alakası var işte insan değilmiş bi şeytanmış zaten..ama birde imanın var bu insanın yaptığının kul hakkına girmek olduğunu zalimlik olduğunu daha iyi idrak etmesi gerekmezmiydi...
hiç anlamadım çünki canım cicim yapardı bana.özellikle son 1 sene iyi koca rolü yapmış demekki.hiç anlamadım bende evliliğimiz oturuyor diye düşünüyordum..hiç belli etmedi.insan kocasına şüphe ile bakamazki ay.yediğim dayaklarda yanıma kaldı çektiğim çileyle kaldım

asla idrak etmesi gerekmez.
bazıları gerçekten yaşar insanlığı ve dinini, bazıları ise sadece mevlayı kandırmak için yaşar. ( kendi öyle sanır )
evet yaşadığın zor; ihanet, aldatma, şiddet...bunlar kolay değil.
ama şunu da bil, zamanı gelince bin beterını çekecek
aynısını kendı yaşayacak:34:

Son düzenleme:
hiç öyle düşünmeyin, boşanmak ne ayıp ne de günah sizin alnınız ak başınız dik öyle düşünen insanlar varsa bu onların çiğliğidir, ne yazıkki sizin karşınıza böyle kötü bir insan çıkmış kader kısmet deyip geçmeniz önünüze bakmanız lazım bundan sonra sebepleri sorgulamak sadece üzer sizi, şimdi olayın sıcaklığıyla önünüzü göremiyor olabilirsiniz ama bir süre geçtikten sonra bundaki hayrı da göreceksiniz elbet karşınıza helal süt emmiş bir insan çıkacak daha çok gençsiniz

8 aydır görmüyorum ayrıyım eşimden.ama yaşadıklarımdan gözüm o kadar korktuki.bütün erkeklere bunun ne kötü yanı var acaba diye bakar oldum.güzel bi evlilik içimde upte kaldı anne olmak falan.inşallah bundaki hayrı görürüm.gerçekten önüme hayırlı bi ieş çıkarmı.korkuyorum yine aynısını yaşamaktan hani derlerya yastık değişir kader değişmez diye.

asla idrak etmesi gerekmez.
bazıları gerçekten yaşar insanlığı ve dinini, bazıları ise sadece mevlayı kandırmak için yaşar. ( kendi öyle sanır )
evet yaşadığın zor; ihanet, aldatma, şiddet...bunlar kolay değil.
ama şunu da bil, zamanı gelince bin beterını çekecek
aynısını kendı yaşayacak:34:

inşallah yaşar bana yaptıkalarının daha beterini ..beni mumla arar da kapıma perişan bi halde yalvar yakar gelir.o halini görmek istiyorum.hakkını helal et diye yalvarmasını...

8 aydır görmüyorum ayrıyım eşimden.ama yaşadıklarımdan gözüm o kadar korktuki.bütün erkeklere bunun ne kötü yanı var acaba diye bakar oldum.güzel bi evlilik içimde upte kaldı anne olmak falan.inşallah bundaki hayrı görürüm.gerçekten önüme hayırlı bi ieş çıkarmı.korkuyorum yine aynısını yaşamaktan hani derlerya yastık değişir kader değişmez diye.

umarım karşına bütün bunları unutturacak bir insan çıkar mutlu bir yuva kurarsın canım :21: bütün insanlar öyle değil şimdi senin gözünün korkması normal zamanla hepsi geçer daha çok yeni sayılır

inşallah yaşar bana yaptıkalarının daha beterini ..beni mumla arar da kapıma perişan bi halde yalvar yakar gelir.o halini görmek istiyorum.hakkını helal et diye yalvarmasını...

şöyle bir durum da var; her insan yaşadıklarından ders almaz, çok azı bunu anlar.
bazı insanlar vardır başına bir iş gelince kara kara düşünür, acaba ben kıme ne yaptım da bunlar geldı başıma? diye.

bazıları vardır; göktan taş yağsa anlamaz nedenini...arif olan anlar :34:.senınkı yalvaracak ve nasibini alacak biri değil bence
bu yaptığını insan düşmanına bile yapamaz.:19:
sen artık vazgeç artık bu düşüncelerden, bu tarz şeyler ağır ağır gerçekleşir
hayatına buna endeksleme sakın

şöyle bir durum da var; her insan yaşadıklarından ders almaz, çok azı bunu anlar.
bazı insanlar vardır başına bir iş gelince kara kara düşünür, acaba ben kıme ne yaptım da bunlar geldı başıma? diye.

bazıları vardır; göktan taş yağsa anlamaz nedenini...arif olan anlar :34:.senınkı yalvaracak ve nasibini alacak biri değil bence
bu yaptığını insan düşmanına bile yapamaz.:19:
sen artık vazgeç artık bu düşüncelerden, bu tarz şeyler ağır ağır gerçekleşir
hayatına buna endeksleme sakın

doğru diyosun bencede anlayacak ıslah olacak bi insan değil.öyle olsaydı benim hiçmi iyi yanım yokru bukadar kötülük yaptı bana.kiç özeleştirisini yapacak biri değil.allah başından belayı eksik etmesin bu insanın

doğru diyosun bencede anlayacak ıslah olacak bi insan değil.öyle olsaydı benim hiçmi iyi yanım yokru bukadar kötülük yaptı bana.kiç özeleştirisini yapacak biri değil.allah başından belayı eksik etmesin bu insanın

amin.... öyle birine denk gelsin ki, yedi ceddine varana kadar çektirsin bunlara.:47:

yaşıtız hem cinsim olarak çok üzüldüm durumunuza rabbim herkesin yuvasını şen etsin fakat şuan üzülmeniz doğal haklısınızda öfkenizde büyük ama gün gelicek iyi ki bitmiş diyeceksiniz bu nasıl bir zihniyet evi sat kasayı boşalt bizde ev aldık ev benım üstüme atınlarımız bankada kaldı bir süre ev alana kadar eşimin kasasında evlilik bu insan kime güvenıcek eşinede güvenemezse ama işte iyi niyetinizin kurbanı olmuşsunuz kurtuluyor olmanıza sevının ve çatır çatır hakkınızı savunun tazminatta talep edin vazgeçmeyin asla

Back