bosanmak veya dayanmak?

laalecım eylül dogru yazmıs hatta bu konuda bende yorum yazmıstım eger esının ona sergıledıgı davranıslar msn yuzundense haklı adam ben o zamanda kocana yazık edıyorsun dıye mesaj yazmıstım

bak hayatım ben burda ne yazmısım msn yuzunden olabılır demısım bırkac arkadasta senın daha once actıgın topıc yuzunden benımle hem fıkır olmuslar hıcde aptalca ve sacma degıl sen ne ıstedıgının farkında degılsın ben ıkı topıgıde aynı anda actım demedım sadece arka arkaya denk geldı bu yazdıkların ve benım ılgımı cektı ve boyle yorum yazdım begenmıyorsan okumassın yada yasaklı lıstene alırsın olur bıter.....

bak hayatım ben burda ne yazmısım msn yuzunden olabılır demısım bırkac arkadasta senın daha once actıgın topıc yuzunden benımle hem fıkır olmuslar hıcde aptalca ve sacma degıl sen ne ıstedıgının farkında degılsın ben ıkı topıgıde aynı anda actım demedım sadece arka arkaya denk geldı bu yazdıkların ve benım ılgımı cektı ve boyle yorum yazdım begenmıyorsan okumassın yada yasaklı lıstene alırsın olur bıter.....

Hicte öyle eger onun yüzünden ise gibi birsey düsünmüs gibi yazmamissiniz kusura bakmayin kendi kendinize olani biteni cok iyi biliyormus gibi adlandirmissiniz. Sen iki topici arka arkaya okuduysan onu bilemem ama benim onu yazali cok oldu. Eger bir konuya yorum yapacaksan o konuda kalirsin yoook diger konuyla ilgili birsey söylüyorsan diger konuda cevap verirsin. Diger konu güncel olsaydi zaten onu dile getirirdim ben kendi kendinize varsayimlarla yorum yapmaniza gerek yok!

Bazi olaylarin üzerine bir iki detay daha ekleyipde öyleymis gibi konusmak hos degildir.

Sinirden aglayasim geliyor arkadaslar....

Ben esimi aslinda cok seviyorum öyleki ona bir bebek gibi davraniyorum ve öyle görüyorum. ama o yapdiklariyla sabrimi zorluyor beni mutsuz ediyor ve bu onun umrunda bile degil.

Toplum icinde azarliyor, kücük düsürüyor. Annemi babami hice sayiyor saygi göstermiyor hatta yanlarina bile gitmiyor. Ikimizde calisiyoruz hatta suan ikimizinde ikiser tane isi var ama o hala evin bütün islerini benden bekliyor. Ortaliga toplamaya bile yardim etmiyor. Ben onu özgür birakiyorum istedigi gibi gezip tozabiliyor ama bana hersey yasak. Hatta eski okul arkadaslarimin msnimde oldugu icin beni sucluyor sanki erkeklerle bulusuyormusum gibi.

Agzindan hic güzel bir laf cikmiyor hep azarliyor halinden sikayet ediyor bu ev niye toplanmadi gene diyor offffffffff cildiracagim ya :çok üzgünüm:
ama beyefendinin cani iliskiye girmek istediginde melek kesiliyor birden biri tatli biri olup cikiyor taki isi bitip arkasini dönüp yatincaya kadar.

Biz daha 8 aylik evliyiz ve ben daha 21 yasindayim 10 sene sonra bu duruma gelmis olsak bununla yasiya bilirdim ama ben bu genc yasta hayattan hicbir zevk alamiyacak miyim?:1no2:

Baska bayanlar eslerine naz yaparlar, yemin ederim bizde tam tersi o bana naz yapiyor. Kin de tutamiyorum gidip tekrar öpüyorum. Inatci kecinin biri oldu cikti konusmaktan hicbirey anlamiyor. Hatta bugün tartistik bu böyle olmayacak biz yollarimizi ayiralim dedi. Bende dedim öfff senin pesinden kosacak degilm.

Isyerindeyim ve böyle sms ler yaziyoruz bir iliski tek tarafli caba ile yürürmü sizce vede o kisinin gücü nereye kadar caba göstermeye yeter ve en önemli soru ise durum böyle iken caba göstermeye deger mi sizce?

canım benim nolur üzülme ve biraz mantıklı ol ayrıldığın zaman mücadele edecek gücünün oluşmasına bak belki ozamana kadar herşiy düzelir sevgiler hemşerim

bencede fazla uzerine varilmis arkadasimizin sonuc diyelimki oyle yani eski sevgili yuzunden bunu kolaylikla bir erkek soyleyebilir bu yuzden senden sogudum bu sekilde davraniyorum diye ama kiz diyorki sebebini bilmiyorum ve benimle yatiyor yani iliski anlaminda lutfen biraz genis dusunelim arkadaslar oyle bir durum olsa bu konudada sogukluk olur bence.....sana belki agir gelecek ama o kisilikdeki bir insani asla degisdiremezsin sadece zamanla degisiyormus gibi yapacakdir sana ve sonunda senin ona olan sevgin bitecek ve yine ayrilik olacakdir ben bunu bilirim bunu soylerim

tamam msn yuzunden degılse bu adam durduk yere neden boyle davranıyo sız daha yenı evlısınız bırbırnızı baktıgınızda gözlerınızde ereıdıgınızı gormenız lazım bak guzelım hıc bırsey tek taraflı degıldır sen hıc oturup düşündünmü acaba benımde bı hatam olabılırmı dıye?

Kötü Kazenarkadasım oncelıkle slm evlılık bır muamma evlenmeden once kesınlıkle o erkegı tanıyamazsın.bır cesıt kumar yanı...ben 15 senedır evlıyım we esım hıc degısmedı.degısır dıyen bence yalan soyler.ama bazı seylerın rayına oturması ıcın zaman gerekıyor.bence zamana bırak cocuk yapma...cocuk olunca ınsan bosanmayı göze alamıyor.cunku cocuk bambaska...ama cocuk olmazsa daha kolay oluyor bosanmak...zamana bırakk...ama bır gozdagıda werebılırsın erkek kadını kaybettıgı zaman anlıyor degerını...senağlama

Zaten sürekli kötü davraniyor degil sanirim birazda ben yanlis anlattim arkadaslar. Mesela dünden beri aramiz iyiydi bugün annemlerin yanina gidecegim deyince araba yok dedi götürmek istemedi. Bende babam gelip beni alacak dedikden sonra heyheyleri geldi. Suanda yine ne desem azarliyor resmen evin icinde pesinden kosuyorum gönlünü almak icin sanki kötü birsey yapmisim gibi.

Sanirim sorun heyheylerinin cok SIK gelmesi. Konusmayida denedim ama dedim ya cok inatci hicbirsey degismiyor birkere düzelmesi icin degismeyi istemesi gerek. Yapdigi hareketlerle beni kirdigini söylüyorum hic umrunda bile degil bana dewam surat yapiyor, konusmuyor, ben birsey söyleyince ters cevap veriyor.

Keske sabirli bir insan olsaydim...

Zaten sürekli kötü davraniyor degil sanirim birazda ben yanlis anlattim arkadaslar. Mesela dünden beri aramiz iyiydi bugün annemlerin yanina gidecegim deyince araba yok dedi götürmek istemedi. Bende babam gelip beni alacak dedikden sonra heyheyleri geldi. Suanda yine ne desem azarliyor resmen evin icinde pesinden kosuyorum gönlünü almak icin sanki kötü birsey yapmisim gibi.

Sanirim sorun heyheylerinin cok SIK gelmesi. Konusmayida denedim ama dedim ya cok inatci hicbirsey degismiyor birkere düzelmesi icin degismeyi istemesi gerek. Yapdigi hareketlerle beni kirdigini söylüyorum hic umrunda bile degil bana dewam surat yapiyor, konusmuyor, ben birsey söyleyince ters cevap veriyor.

Keske sabirli bir insan olsaydim...

İşin çok zor görünüyor,seni kırdığını bile bile umursamaması çok acı..
Ne yapmalı bilemiyorum..

İşin çok zor görünüyor,seni kırdığını bile bile umursamaması çok acı..
Ne yapmalı bilemiyorum..

Evet gercekten cok aci ama belkide kin tutmadigimi, 10 dakika sonra unutup yine onunla konusacagimi bildigi icin böyle yapiyordur ama insan nekadarda kin tutmasa kiriliyor yinede.

Gözdagida verdim onuda denedim.
Ayrilmakla gözünüde korkutamiyorum herhalde benim hatam olsa gerek bundan önce zaten defalarca ayrilma girisiminde bulundugum icin ciddiye almiyor galiba artik. Nisanliyken umursuyordu ama evlendigimizden beri takmiyor hic. Babanin evine git diyor. Hatta birkere gercekten gidecektim ki altinlarimi alip ablasina kacirdi saklamasi icin!

Evet gercekten cok aci ama belkide kin tutmadigimi, 10 dakika sonra unutup yine onunla konusacagimi bildigi icin böyle yapiyordur ama insan nekadarda kin tutmasa kiriliyor yinede.

Ayrilmakla gözünüde korkutamiyorum herhalde benim hatam olsa gerek bundan önce zaten defalarca ayrilma girisiminde bulundugum icin ciddiye almiyor galiba artik. Nisanliyken umursuyordu ama evlendigimizden beri takmiyor hic. Babanin evine git diyor. Hatta birkere gercekten gidecektim ki altinlarimi alip ablasina kacirdi saklamasi icin!

Offff...:çok üzgünüm:
Altınları ablasına mı kaçıdı?!?:1shok:
Ne diyeyim ki,iyi sabrediyorsun valla..
Okuken bile çok kötü oldum ben,adama ben gidiyorum diyecem,adamın aklına ilk gelen altınlar olacak!
"Al,tepe tepe kullan" der döner giderim valla. Bir daha da iki cihan bir araya gelse yüzüne bakmam adamın.:kızgın:
Bilmiyorum ama adam senin sabrını suistimal ediyor:sm_confused:

Allah sabır versin sana ya.... okurken tüylerim diken diken oldu olamaz böyle bişey nasıl bi mantık nasıl bi düşünce bu böyle ya :1shok: çok üzüldüm senin adına şöyle yap böyle yap diyemiycem çünkü evli değilim... bekara koca boşamak kolay....

hiçbir ilişki tek kişinin çabasıyla yürümez.
size kötü davranmasına izin vermeyin, yeteri kadar tepki göstermiyor olmalısınız ki size karşı aynı davranışları tekrarlıyor.
bu hayatta sizden daha değerli bir şey yok
sizin bedensel ve ruhsal sağlığınız, mutluluğunuz herşeyden daha önemli
KATLANMAK ZORUNDA DEĞİLSİNİZ!!!

*
"yukarıda yazdıklarım bana ait değil, bir psikaytriste aittir ve ben de sonuna kadar arkasındayım bu sözlerin"

Altınları kaçırmak çok büyük bir terbiyesizlik o senin mihrin.
Peki bu durumda sen ne yaptın, bazı şeylere büyük tepkiler vermssen alışkanlık haline getirir.

biliyormusun bende antepliyim aynı şikayetleri bende yapıyorum ben yirmi üç yaşındayım ve dört yıllık evliyim ama ilk günden bu güne hiç birşey değişmedieşim daha kötü oldu iyi olmadı bir çok kez boşanma aşamasına geldik fakat bir türlü onuda başaramadık inşallah seninkisi düzelir ama çok umutlanma

Ahhh canım ya o kadar küçüksün ki kıyamadım sana..:teselli:
Eşinin bu ters davranışlarının elbet bir sebebi olmalı..benneyaptımki
Adam hiç bir nedensiz bu kadar kötü olmaz ki.. Açıkça konuşsan, neden bu şekilde sana ve ailene kötü davrandığını sorsan daha güzel olur..
Belki çok kırıldığı bir şeyler oldu,sen de farketmedin daha çok kızıyor..
Mutlaka sebebini öğrenmelisin..:1closedeyes:

inanınki sebebsiz olur çünkü böyle insanlar gerçeği göremeyen başka dünyalarda yaşıyan psikolojik sorunları saplantıları olan hasta ruhlu insanlarbenneyaptımki

Antepligelin...Daha önceki konularınıda bildiğim için yorum yapamıyorum :1closedeyes: Eşin boşanacakmı dayanacakmı bakalım CADIARZU

X