Aynen katılıyorumEsinin her ama her hareketiyle ilgili konu acip "sizce amaci ne, neden boyle yapmis olabilir" diyorsun.. Bence senin bosanmaya gonlun yok ya da yaşlar ergenlik seviyesinde kalmis, surekli bi anlam aramalar ve anlam yüklemeler var, bilemiyorum..
Kafasinda gercekten bitiren biri, degil anlam yuklemek, gormek duymak yalvarilmak bile istemez bence..
Ha bitirememek suc degil elbette.. Ama o zaman da "asla affedemem, dönüşü yok" demek anlamsiz.. Iyice dusun bence, enine boyuna..
Belkide siz arayın diye yapmıştır.dikkatinizi çekmek için.aramayin sakınEvet onlardi tek kalan esyalarim. Copede atabilirdi. Uzaklastirmasi var zaten neden boyle birsey yapti anlamadim
Film gibi1 aylık uyesiniz. Nişanlıydınız, hamile kaldınız, ailenizden habersiz yıldırım nikahıyla evlendiniz, bebeğinizi aldirdiniz, boşanıyorsunuz. Ne kadar hızlı bir hayat
Neden erkekler o kadar yapip ettikten sonra bir harekette kafamiz karisiyor. Lutfen aramayin...Tek kalan onlar olmasi lazim. Cooe atsaymis keske kendisi beni dovmus birisi bu kadar dusunceli gormek beni sasirtti bebegim karnimdayken tekme yedim bebegimi kaybettim bu kadar dusunceli olmasi sasirtti. Bir amac var bunun altinda bence
Arama sonuçta siz getir demediniz. Canı cehenneme pislik herif.Esimle bosaniyoruz.
Ben kendisini affedemem zaten asla.
1 aydir ayri yasiyoruz.
Bu sabah yuruyuse cikarken bir baktim ayakkabim ve cantam kapinin onunde.
Cok sasirdim cunku kendisinden istemedim getirmesini.
Neden 1 ay sonra bunu yapmis olabilir.
Sizce esime yazip neden diye sorsam mi yoksa sessizlik en buyuk cevapmi olur?
Yardim edin nolur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?