Boşanmak üzereyim yardım edin

aereo

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2018
39
25
38
Merhaba,

4 yıllık evliyim ve eşim benden boşanmak istiyor. Onu çok seviyorum hala ilk gün gibi aşığım, ama o artık beni sevmediğini söylüyor. Sebep olaraksa evliliğin ona göre olmadığını anladığını, artık bekar yaşamak istediğini söylüyor. Ama bunları söylerken diğer taraftan bana çok iyi davranıp, birlikte bir şeyler yapmak istiyor.
Birkaç gün önce kayınvalidemlerle birlikte tatile gittik bütün aile, çok mutluyduk. Ama döndüğümüz gün boşanmak istediğini tekrar söyledi.
Çok kötüyüm, sürekli ağlıyorum ve ne yapacağımı bilmiyorum, son çare buraya yazdım, lütfen yardım edin, canım çok yanıyor

Niye evlenmiş o zaman?

Hata yaptığını söylüyor, ama başka zaman da tekrar birisi çıkarsa karşısına evlenebileceğini söylüyor

Hıc samımı degıl, senı aldatıyor bı yandan da vocdanını rahatlatmaya calısıyr olabılır ıyıce arastr ve aılesıne syle bence gtmek ısteyenı de tutma bence :KK43:

Dost hayatı yaşayalım o zaman aşkım de. Alaya al. Geçer yakında. Derhal çocuk yap.

Başkası olmadığından neredeyse eminim. Evden ayrılacağını söylüyor yakında, çok üzülüyorum

adam senden öyle ya da böyle boşanacak. bence kendini daha fazla yıpratma

İçinizi karartmayın duyduğunuz şeylerle. Sakin olup düşünün sebebi ne olabili diYe. Değişiklikler ger zaman iyidir. İşe bi kuaöföre gitmekle başlayın. Onun hoşlandığı tarzı mutlaka bilirsiniz. Kendinize bakın. Çok güzel bakımlı olmaya özen gösterinn. Makyaj saç baş kıyafet derken ilgisini mutlaka çekeceksinizdir. Güzel kokular sürünün bu hem kendi dişiliğinizin farkına varmanız için önemlidir hem de kendinize güveniniz gelir. Güzel bi akşam yemeği hazırlayın gözlerinin içine bakın. Mutlaka çocuklar hariç başbaşa bi yemeğe gidin ya da başbaşayız yapabileceğiz başka bi aktivite. Tekrar konusunu açarsa kendinizden emin bi şekilde nedenlerini sorun. Bi yuva kolay kurulmuyor ayrılmak bayan için çok çok zor. Sizi çok iyi anlıyorum. Neden ayrılmak istemediğinizde ortada. Kocaman bi sevgi var çünkü. İnşallah bu kararından vazgeçer ve her şey çok güzel olur. Dişiliğinizi göstermenin tam zamanı emin olun.

Zaten halihazırda birisi var gibi
Merhaba,

4 yıllık evliyim ve eşim benden boşanmak istiyor. Onu çok seviyorum hala ilk gün gibi aşığım, ama o artık beni sevmediğini söylüyor. Sebep olaraksa evliliğin ona göre olmadığını anladığını, artık bekar yaşamak istediğini söylüyor. Ama bunları söylerken diğer taraftan bana çok iyi davranıp, birlikte bir şeyler yapmak istiyor.
Birkaç gün önce kayınvalidemlerle birlikte tatile gittik bütün aile, çok mutluyduk. Ama döndüğümüz gün boşanmak istediğini tekrar söyledi.
Çok kötüyüm, sürekli ağlıyorum ve ne yapacağımı bilmiyorum, son çare buraya yazdım, lütfen yardım edin, canım çok yanıyor
Hani insan bir erkek direk istemiyorum ayrilmak istiyorum bosancam dediginde nedenirki? Sevmiyorum demis birde, zorlada kendini sevdiremezsin hani bir evlilik olur sorunlar olur hallet dersin sabret dersin ama adam istemiyor bosanmak istiyor evlilik bana gore degilmis ama tekrar baskasiylada evlenebilirim diyen birine nedenir? Nekdr emek veya caba gosterilirki ?

Sordum tabii, hem de birçok kez. Her seferinde saçmalama yok öyle bir şey dedi.

O zaman ya itiraf etmek istemiyor, suclu duruma düsmemek icin yada gercekten yok, ama öyle yada böyle adam istemiyor ve bunu defalarca söylüyor. Bence birakin yol verin yasasin bekar hayatini, zorla güzellik olmaz. Anliyorum zor durumdasiniz, hayal kirikligi vs yasiyorsunuz ama diger taraftan uzun yillarim gitmeden, yol yakinken kendini gösterdi diye pozitif bakmaya calisin.

X