Merhaba ben yabanciyim burda kimsem yok eşimle boşanmak istiyorum 3 senelik evliyim 2 yasinda cocugum var cocugumula gidecek yerim yok cok bulanimdayim evime gitmeme eşim izn vermiyor tek gid cocugu goturmiyecen diyor cok hastayim bilerek tedaviy görmüyorum cunki cok bulanimdayim intihar etmek istemiyorum öleyim daha iyi caresizlikdense bebegimi onlara birakip gidemiyorum kiyamam ama dahada sabrim kalmadi piskolojim bozuldu hastanelik oldugumda eşim beni goturmiyor gece yarisi tek gittim kaldirsam lanet ediyor bagiryo ben can derdinde atladim gece yarisi ates kusma dayanamadim eşim haling nasil diye dahil sormiyor her zaman boyle yapdi ilac almiyor kahvelerde sabah gidip aksam geliyo idda kumar oynuyor cok bikmis durumdayim cok yalnizim 1 bardak su icmeye dahil kalkamadim kaynanam gelip evi temizlememissin diye hakaret ediyo ben can derdindeyim onlar neden bunlari yapiyor yabanci insan degilmi ben onun cocugunun annesiyim neden bu günleri yasatiyor öleyim daha iyi caresizim eşim beni insan yerine koymuylr cok canimi acitanda hasta halimle acimadan aglatiyo hakaret ediyo burasi Turkiyemis gidecek bi yerin yok cocugu goturmessin diyo arkadaslar bwn napayim