Bosanmak istiyorum ama onu cok seviyorum

Çocuklarını evlatlık ver iyi şartlarda büyüsünler.Böyle bi baba ve ama seviyorum diye onları ziyan eden bi anneden fazlasını hakediyolar hiç kusura bakma.Ben de denedim diyosun uyusturucuyu ne olduğunu bilmeyecek kadar saf olduğunu sanmıyorum.Bu bile yeter elimde olsa yetkili makamlara şikayet ederdim sizi yazık

Şuan şaşkınım.O kadar şeye rağmen seviyormuyum acaba diyorsun?bi kaç aylık evliyken öğrendim uyusturucuyu diyorsun cocuk neden yapıyorsun?Ayrıca o zıkkımı sana da vermiş denemekle kalmışsın bravoo....Pes doğrusu ben onu evime bile sokmam denemek şurda kalsın asla ve katiyen...Eski nişanlımın uyusturucu kullandıgını öğrendim ben hemde düğüne 2 ay kala.... rabbim yüzüme güldü de karşıma cıktı ne mal olduğu.Sükürler olsun ki şuan tertemiz biriyle nişanlıyım...Aklını basına al gözlerini aç o adam düzgün düşünemiyor bile neyini seviyorsun Allah askına.....daha cocu yapma yazık

Çok zor bırak desek bırakmayacaksın yazdıklarından belli okadar şey yaşayıp hala yanındasın biz sana ayrıl şu s...... desek asla dinlemezsin Allah yardımcın olsun

Bir şey merak ediyorum tamam severek evleniyoruz ama bu kumar, alkol, sorumsuzluk vs. Bunlari görüp de hala nasil seviyorum diyorsunuz. Nasil sevebiliyorsuniz sogumadan

Bu konum eski.

Ben 16 yasindayken tanistik 19me geldigimde bi akrabamiz beni onun arabasina binerken gordugu icinannemler apar tppar nosanlandi nisanli olunca fazla surmedi tabi dugunun olmasi o zaman istedigim buydu zaten

Bu konuyu actiktan sonra suana kadar degisenler
-kesinlikle uyusturucu yok
-sigarayi birakti
-alkolu azallti
-guzel bi ise girdi

Kumardan tam kurtulabilmis drgil ana sanirin bende bitti
Onceden ona sorunun ne oldugunu anlamiyorum anlatirdim didari ciktiginda arardim msj atardim vs ama artik umrumda degil

bişey sorucam da böyle bir babanın çocuklarını sosyal hizmetler şak diye elinden almıyor mu ya yurtdışında.
ben bizzat şahit olmasamda bir ablamın arkadaşlarının çocuğu kafasını evde çarptı da morluk oldu diye okula göndermediklerini çocuklarını tembihlediğini biliyorum. Öğretmen morluğu görüp sosyal hizmetleri arar ve görevliler şiddet görüyor bu çocuk evde diye çocuğu alacaklar deyip ağlıyorlardı hatta şahitlik yaparız hiç merak etmeyin diye ablamlar teselli etmişti.
bilemiyorum gerçi sizin konu başka da aklıma takıldı
yani açıkçası neden boşanamadığınıza dair bir cevapta bulamadım Allah yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…