Aptalim ben aptal. Bosanmam lazim ama hala beceremedim beceremicemde cunku kendime saygim yok cunku ben bi hicim.
24 yasinda 5 senelik evli 2 cocuk annesiyim, yurtdisindayiz evlendikten sonra esim buraya geldi
Fazla surmeden sorunlarimiz basladi bi kac aylik evliyken esrar ictigini ogrendim basta ne oldugunu anlamadim gecistirdi beni
Zor bi hamilelik gecirdim aylqrca hastanede kaldim esim dogru duzgun calismadi hep kumar oynadi
Sonunda gecen sene kumar yuzunden ev kiramizi odeyemedik evden cikardilar 8 aylik hamileydim erken dogum yaptim.l yeni ev tasima stresinde
Karisik anlatiyo.olabilirim kafami.toplayamiyorum
Surekli bu 5 dkya cikiyorum.diyip eve gelmemeler devam etti tabi kumarda 4 yilda 15 is degistirdi toplamda 2 yil.gibi bi zaman calisti. Suan calisiyor. Kumar hala var o kumar oynadigi icin hic paramiz yok suan ekmek.alcak para yok
Bi ev parasi batirmistir kumarda. Duzelicem diye sozler veriyo duzelmiyo.
En agir hakaretleri laflari duydum ne kadinligim.kaldi ne pisligim daha ne agza alinmayacak sozler
Bunlarin sebebi ya evin kirli olmasi daginik olmasi yada ona para vermemem.
Bi kac ay once sert uyusturucu kullandigi ogrendim. Banada verdi ama tabi ben denemekle biraktim.
Ama o hep.disarda alabiliyo.ben evde knu beklerken o disarda gereksiz kankalariyla hap atabiliyo vs.
Hic icim almiyo artik gitmrk.istiyorum.
Yapmadigi sey kalmadi bana vurdu yerden yere atti tekmeledi hep para icin yada gozu dondugunde.
Hala bilmiyorum niye burdayim
Uyusturucu
Kumar siddet
Ilgisizlik
Sorumsuzluk
Yalan
Ailem yok arkamda gidicek param yok dunya kadar borcum var
Ne hissettigimi bilmiylrum acaba oni hala seviyo olabilirmiyim?
Az once uyandi giyindi suslendi puslendi gitti kiskandi..galiba.
Diyorum ya aptalim.ben
Baska kadin vs yok haritadan nerde oldugunu goruyorum surekli takipteyim
Kafayi yemek uzereyim nolcak hic bilmiylrum
Gec cevap verebilirm