• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bosanmak istiyorum ama onu cok seviyorum

Ikimelekannesi22

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2016
13
0
36
31
Aptalim ben aptal. Bosanmam lazim ama hala beceremedim beceremicemde cunku kendime saygim yok cunku ben bi hicim.
24 yasinda 5 senelik evli 2 cocuk annesiyim, yurtdisindayiz evlendikten sonra esim buraya geldi
Fazla surmeden sorunlarimiz basladi bi kac aylik evliyken esrar ictigini ogrendim basta ne oldugunu anlamadim gecistirdi beni
Zor bi hamilelik gecirdim aylqrca hastanede kaldim esim dogru duzgun calismadi hep kumar oynadi
Sonunda gecen sene kumar yuzunden ev kiramizi odeyemedik evden cikardilar 8 aylik hamileydim erken dogum yaptim.l yeni ev tasima stresinde
Karisik anlatiyo.olabilirim kafami.toplayamiyorum
Surekli bu 5 dkya cikiyorum.diyip eve gelmemeler devam etti tabi kumarda 4 yilda 15 is degistirdi toplamda 2 yil.gibi bi zaman calisti. Suan calisiyor. Kumar hala var o kumar oynadigi icin hic paramiz yok suan ekmek.alcak para yok
Bi ev parasi batirmistir kumarda. Duzelicem diye sozler veriyo duzelmiyo.
En agir hakaretleri laflari duydum ne kadinligim.kaldi ne pisligim daha ne agza alinmayacak sozler
Bunlarin sebebi ya evin kirli olmasi daginik olmasi yada ona para vermemem.
Bi kac ay once sert uyusturucu kullandigi ogrendim. Banada verdi ama tabi ben denemekle biraktim.
Ama o hep.disarda alabiliyo.ben evde knu beklerken o disarda gereksiz kankalariyla hap atabiliyo vs.
Hic icim almiyo artik gitmrk.istiyorum.
Yapmadigi sey kalmadi bana vurdu yerden yere atti tekmeledi hep para icin yada gozu dondugunde.

Hala bilmiyorum niye burdayim
Uyusturucu
Kumar siddet
Ilgisizlik
Sorumsuzluk
Yalan

Ailem yok arkamda gidicek param yok dunya kadar borcum var
Ne hissettigimi bilmiylrum acaba oni hala seviyo olabilirmiyim?
Az once uyandi giyindi suslendi puslendi gitti kiskandi..galiba.
Diyorum ya aptalim.ben

Baska kadin vs yok haritadan nerde oldugunu goruyorum surekli takipteyim
Kafayi yemek uzereyim nolcak hic bilmiylrum

Gec cevap verebilirm

Lütfen bir çocuk daha yapma ve çocuklarını bu adamdan uzak tut. Aynı pislikleri bulastirmasin yavrulari

Peki bunca şeye rağmen neden 2 çocuk?
Hayır madem sevişiyorsunuz bari korunun olan çocuklara oluyor. Her neyse..
Yurtdışında devlet yardımcı oluyor diye biliyorum kalacak yer konusunda vs bilen arkadaşlar yardmcı olur.

Daha ne yapmasını bekliyorsunuz? Bir mesleğiniz Yok mu? Kendinize yeni bir hayat kurmaya başlayın . Bu evlilikten bir hayır gelmez . Böyle biri de sevilmez açıkçası . Çocuklarını umursamıyor karısını umursamıyor . Üstüne birde sizide bağımlı yapmaya çalışıyor . Kurtul

Daha ne yapmasını bekliyorsunuz? Bir mesleğiniz Yok mu? Kendinize yeni bir hayat kurmaya başlayın . Bu evlilikten bir hayır gelmez . Böyle biri de sevilmez açıkçası . Çocuklarını umursamıyor karısını umursamıyor . Üstüne birde sizide bağımlı yapmaya çalışıyor . Kurtul
Cocuklarima bakicak kimse yok
Kres sadece oglen 12e kadar bu saatlerde is bulmak.mumkun degil burda

Cookkk degil bikac ay' a kalmaz sogursun.kndine hakaret edecek noktaya gelmissin bosanmamakla hata ettiginin sende farkindasin enisonu canina tak edicek ve bosanicaksn

Nerde yasiyorsunuz avrupa mi amerika mi ?
Avrupadaysaniz eger bu maddi imkanim yok kresler soyle cocuklar kucuk ailem arkamda degil gidecek yerim yok soylemleri kaçiştan baska bir sey degil.
Tüm yaptiklarina ragmen dayağa hakarete aşagilanmaya ragmen "Seviyorum Vazgecemiyorum" demeniz daha samimi olur.
Cunku orada Turkiyedeki gibi insanlar kaderleriyle basbasa birakilmiyor.

Aptalim ben aptal. Bosanmam lazim ama hala beceremedim beceremicemde cunku kendime saygim yok cunku ben bi hicim.
24 yasinda 5 senelik evli 2 cocuk annesiyim, yurtdisindayiz evlendikten sonra esim buraya geldi
Fazla surmeden sorunlarimiz basladi bi kac aylik evliyken esrar ictigini ogrendim basta ne oldugunu anlamadim gecistirdi beni
Zor bi hamilelik gecirdim aylqrca hastanede kaldim esim dogru duzgun calismadi hep kumar oynadi
Sonunda gecen sene kumar yuzunden ev kiramizi odeyemedik evden cikardilar 8 aylik hamileydim erken dogum yaptim.l yeni ev tasima stresinde
Karisik anlatiyo.olabilirim kafami.toplayamiyorum
Surekli bu 5 dkya cikiyorum.diyip eve gelmemeler devam etti tabi kumarda 4 yilda 15 is degistirdi toplamda 2 yil.gibi bi zaman calisti. Suan calisiyor. Kumar hala var o kumar oynadigi icin hic paramiz yok suan ekmek.alcak para yok
Bi ev parasi batirmistir kumarda. Duzelicem diye sozler veriyo duzelmiyo.
En agir hakaretleri laflari duydum ne kadinligim.kaldi ne pisligim daha ne agza alinmayacak sozler
Bunlarin sebebi ya evin kirli olmasi daginik olmasi yada ona para vermemem.
Bi kac ay once sert uyusturucu kullandigi ogrendim. Banada verdi ama tabi ben denemekle biraktim.
Ama o hep.disarda alabiliyo.ben evde knu beklerken o disarda gereksiz kankalariyla hap atabiliyo vs.
Hic icim almiyo artik gitmrk.istiyorum.
Yapmadigi sey kalmadi bana vurdu yerden yere atti tekmeledi hep para icin yada gozu dondugunde.

Hala bilmiyorum niye burdayim
Uyusturucu
Kumar siddet
Ilgisizlik
Sorumsuzluk
Yalan

Ailem yok arkamda gidicek param yok dunya kadar borcum var
Ne hissettigimi bilmiylrum acaba oni hala seviyo olabilirmiyim?
Az once uyandi giyindi suslendi puslendi gitti kiskandi..galiba.
Diyorum ya aptalim.ben

Baska kadin vs yok haritadan nerde oldugunu goruyorum surekli takipteyim
Kafayi yemek uzereyim nolcak hic bilmiylrum

Gec cevap verebilirm
Yaslarimiz yakin canim
Bizimde problemlerimiz ve sizinki kadar buyuk degil.
Oyuzden ikinci cocugu bekleme karari aldim
Neden ikinci coxugu yaptin ?
Evde ekmek yoksa ne yiyor o yavrucaklar.

Senin neden borcun var calismiyorsun kredi karti borcu falan mi?

Yurtdisinda neredesin bilmiyorum ama sosyal hizmetlere, devlete, polise siginsan anlatsan belki yol yordam gosterirler sana.

Calisabilirsin, cocuklari krese verebilirsin. Bekar annelere devlet daha cok yardim ediyor diye biliyorum.

Cocuklarin velayetini kesin sana verirler.

Bence kocanin bir cok bagimliligi var ve bunlardan kurtulmak tek basina zorken simdi hepsinden kurtulmasi imkansiz.

Yillarin bosa gecmesin, daha yasin gencken hersey icin gec degilken kurtul bu adamdan ve guzel, temiz bir baslangic yap.

Korkma birsuru basaran insan var, kendini dusunmuyorsan cocuklarini dusun onlar ac sususuz , ekmeksiz, kavga gurultulu, huzursuz bir evde yasamayi haketmiyor.

Lutfen cocuklarin icin kurtul bu adam daha da tehlikeli olmadan!

unutma cocuklarinda bir gun babalarina benzeyebilir ayni evde yasamaya devam ederlerse.

Back